Egy hete tartja lázban az internetezőket Sahar Tabar nagy átalakulása, aki állítólag Angelina Jolie-ra szeretett volna hasonlítani és ezért 50 plasztikai beavatkozással eltorzította magát. De mi az igazság?
A teljes cikkhez kattints ide!
Mindenkit hülyére vett az Angelina Jolie-ra hasonlító zombilány
2017. december 06. 15:29
|
|
strawberrycupcakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 266025 offline
|
én mikor megnéztem a csajszi instáját már egyből láttam hogy photoshop
2017. december 06. 15:42
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Az a vicces, hogy nagyon szarul photoshoppol de szinte senkinek nem tűnt fel.
2017. december 06. 15:42
Csodálkoztam is,hogy valaki,hogy lehet ilyen hülye.
2017. december 06. 15:46
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Szerintem ijedtő még a valóságban is? XD
Egyszerűen éreztem hogy valami nem stimmel , és most már ki is derült mi az. Én ilyen kinézettel az utcára sem mennék ki, nem még hogy instára posztolgassak....de most már tudom....kamuuuuu
Egyszerűen éreztem hogy valami nem stimmel , és most már ki is derült mi az. Én ilyen kinézettel az utcára sem mennék ki, nem még hogy instára posztolgassak....de most már tudom....kamuuuuu
2017. december 06. 15:53
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ebben 100%-ig biztos voltam.
2017. december 06. 16:05
|
|
VersegiOkoska23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.01. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 268067 offline
|
Meg van szerkesztve!
2017. december 06. 16:14
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Igen, tényleg fura volt, hogy minden képen máshogy áll az orra... ^^"
2017. december 06. 16:35
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
khalifa: "ennyire nincs miről írni"... A napokban 2 cikket is írtam, és egyik sem jelent meg... Az egyik a Billboard Women in Music díjátadóról szólt, míg a másik Camila Cabello albumáról... Sokkal érdekesebb témák szerintem, mint speciel ez... Ha már STARity, akkór sztárokról szóljon az oldal, vagy nem???????? A 'kedves' moderátorok nem hajlandóak lehozni őket..
2017. december 06. 17:24
Nem is ijesztő igaziból
De ez mire volt jó neki hogy azt higgyék róla az emberek higy ijen ronda?Istenem...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: