Starity

Botrány! Melanie Martinez megerőszakolta legjobb barátnőjét!

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. december 06. 10:51 #81
- törölt felhasználó -    
Ezen szexuális zaklatás ügyében milyen "több bizonyítékról" beszéltek? Mit akartok tudni? Ilyen esetben mégis milyen bizonyítékokat lehet találni? Max. annyit, hogy aznap este tényleg együtt voltak...
Az meg, hogy Timothy milyen részletesen beszélt Melanie-ról és a hatásáról őrá (Timothy-ra), s hogy mennyire szerette, meg akart neki felelni, megmagyarázza "miért nem ellenkezett", ugyebár. Sokkhelyzet. Mindenki máshogy reagál ilyen esetben. Van, akinek van elég lélekjelenléte, van, akinek nincs. Semmilyen esetben sem szabad az áldozatot hibáztatni.
Az pedig, hogy sokan kételkedtek abban, hogy Timothy igazat mond-e, azok után, hogy Melanie gyakorlatilag bevallotta, hogy tényleg megtette, amit állít... Miért is nem lepődöm meg?
3 felhasználónak tetszik: Lisanne, madeleine., Jacqueline
2017. december 06. 13:58 #82
BlackPinkFanGirl
BlackPinkFanGirl
visszatérő vendég

Státusz~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 158
Csatolások: 0
Azonosító: 267929
Ó te jó ég..
2017. december 06. 16:17 #83
journey
journey
visszatérő vendég
Hozzászólás: 139
Azonosító: 267119
Idézet
Nézzük csak.. 
Most mindenki utálja, mert ilyen"nem normális", "őrült", meg ugye ilyent csinált. Jó, engem is lesokkolt, de az nem akadályozott meg, hogy ne hallgassam a Crybaby albumot xD 
Bezzeg egy csomó más hírességet, akik ehhez hasnló problémái (értem itt, drog, alkohol, stb), vannak, vagy éppen csinált ilyent, akkor is mindenki imádja. Tonnaszámra vannak énekesek, akiknek nem a glória repdes a feje felett, mégis imádjuk.. Mert a zenéért szeretjük, nem azért, aki. 
Ha meg Melanie ilyent tett, akkor most az lenne a megoldás a fanok részéről(nem, nem az, hogy összetöri a CDt), hanem kicsit jegeli az imádatát, és majd ha Melanie "megjavul", akkor hallgatja újra. 
Amugy meg undorító tényleg, amit tett ( ha megtette, és akkor ha megtette, miért nem jelentette fel a rendőrségen, hiszen megerőszakolta?), DE, ugyanúgy fogom hallgatni az albumát, és nagyon várom már a kövit! biggrin.gif

Hú, az igen thumbsup.gif Most komolyan, ahhoz hasonlítottad az esetet, amikor más sztárnak alkohol-, drog problémái vannak? Most komoly? Mint olvastad, azok PROBLÉMÁK, és általában lelki okok, esetleg depresszió áll a hátterében, mint pl Britney-nél is annó. Az, hogy molesztálod a barátnődet, nem egyenlő ezzel. Nem hiszem, hogy bárkit is el kéne ítélni, csak azért, mert rögös úton ment át, nehogy már ezzel védd be rohog.gif Amit Melanie tett az undorító, nem hiszem el, hogy komolyan még mindig van, aki védi, és bekajálja ezt a "nem mondott nemet" szöveget sad.gif Gothic01, én se tudom mi van az ilyeneknek az agya helyén, valószínűleg krumpli mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Pixu, madeleine.
2017. december 06. 18:48 #84
Pixu
Pixu
visszatérő vendég
Hozzászólás: 239
Azonosító: 261070
Idézet (blindie. @ 2017.12.05. 19:20)
Igen normális vagyok köszönöm a kérdést. rofl.gif 
Ez az én véleményem az egészről, elnézést, hogy le mertem írni. xd Nem hiszem, hogy ellenkezett volna, de egyikünk se volt ott és ő bármit írhat. Egyébként is felfordul a gyomrom ettől az interneten való mocskolódástól, ha nagyon zavarta őt ez a dolog akkor a bírósághoz kellett volna fordulnia. Ha pedig azért nem tette ezt meg, mert a "legjobb barátnője" akkor a neten sem kellett volna kitálalnia erről. Megoldás lett volna az is, hogy többet nem találkozik vele vagy leül vele normálisan és elmondja neki, hogy nagyon nem szeretné, ha előfordulna több ilyen. Vagy sosincs tudatánál, mindig be van szívva?  Nonszensz. 
btw. Nem kéne azonnal letámadni, mert nem egy a gondolkodásmódunk és mert nem veszek mindent készpénznek amit a neten látok. Valamint egy szóval sem mondtam, hogy normális, ha valaki molesztál mást, de az esetről csak annyit tudunk, amennyit az a lány leírt, ami nem biztos, hogy teljesen igaz. Gondolom, ha a ti nagy kedvenceitekről derülne ki ilyen nem undorítóznátok le azonnal, inkább hinnétek benne, hogy nem úgy van, ahogy azt a másik fél állítja.

Idézet (Bogika1616 @ 2017.12.05. 21:36)
Mi a ... bajuk van az embereknek? Hirtelen felkapott lett a megerőszakoltak, hírnevet szerzek téma, mindenki ezzel jön (persze nem mondom, akivel tényleg ez történt, tényleg sajnálom). De most valami hülye ... állítása miatt fogja valaki megutálni Melanie-t? Ha ez a helyzet, akkor sosem volt igazi rajongója, amikor valaki próbálja bemocskolni a nevét, azonnal elhiszi... Nyilvánvalóan Melanie-nak hiszek és vele vagyok. smileeee.gif

Az a helyzet, hogy amint itt is látszik, az ember kétféle rajongó lehet. Elfogult, elvakult, mániákus, vagy érett, reálisan gondolkodó, saját véleményt formálni képes. Aki mindezek után a legjobban azon van megsértődve, hogy a rajongók "csak ezért" elfordulnak Melanietól, és meggyőződése, hogy az áldozat hazudik, hogy figyeljenek rá és bemocskolja Melaniet, az az előbbi csoportba tartozik, és sürgősen fel kell nőnie. És nem, nem azt állítom, hogy amit Timothy írt, azt "készpénznek lehet venni". Még egyszer mondom, természetesen van rá esély, hogy nem hiteles, sőt, arra is, hogy tényleg szeretne magának egy kis figyelmet, hogy jobban menjen a zenei karrierje. De könyörgöm, olvassátok el Melanie twitter posztját! És esetleg Timothy régebbi tweetjei közül is egy-kettőt. És olvassátok el a hosszú posztot, amiben leírja mi történt. És vessétek össze, gondoljátok végig, kinek mi oka lenne hazudni, ki a tisztességtelen, ki hogy fogalmaz, ki mit ismer el. És alkossatok véleményt. Ne az alapján, hogy szeretitek Melanie zenéjét, Timothyról meg még soha sem hallottatok. Ne az alapján, hogy mások hogy reagáltak.
Az meg, aki azt mondja, hogy Timothy "rossz barátnő", amiért ezt tette, hát komolyan, nem is találok szavakat... Melanie talán nem rossz barátnő, amiért érzelmileg és szexuálisan is kihasználta?
Mindezek mellett én azt gondolom, hogy aki a "második" rajongói csoportba tartozik, tehát képes magának megítélni a dolgokat és néha negatív véleménnyel is lenni egy dologról amit a kedvencük csinált, az ennyi idő alatt ki kellett hogy ismerje Melanie személyiségét, és nem érheti sokként, hogy ő képes erre. Én, aki amúgy semmi érdeklődést nem táplált Melanie személyisége iránt, csak a zenéjét hallgatta sokat, is meg tudtam ítélni már régen, hogy nincs ki a négy kereke. Itt-ott mindig belefutottam egy-egy sztoriba (pl. amikor elkezdett hisztizni a színpad közepén amiért valaki felkiabált neki valamit), és feltűnt, hogy nem szereti, amikor nem ő irányítja a dolgokat. Na mindegy, ebbe most ne menjünk bele, a lényeg, hogy gondolkozzatok el a dolgokon, légyszíves!
3 felhasználónak tetszik: Lisanne, madeleine., Jacqueline
2017. december 07. 16:54 #85
- törölt felhasználó -    
Én imádom Melanie-t, de neki barátja van! A saját producere! A barátnőjével sohase tett volna semmit. Az internet sötét bugyraiban található infó fele se igaz!
2017. december 07. 18:39 #86
- törölt felhasználó -    
Na a kommenteket elnézve vannak itt bajok.

Egyrészt, már nem csak Timothy vallotta be, hogy Melanie ráérőszakolta magát rá. De eközben meg Timothy adott interjút egy-két sztár híroldalnak, és azt mondja, mindez 2015 július 25-én volt, de ez az illető felboncolta, hogy Melanie és Timothy hogy nem voltak egy államban, hanem kilométerek ezrei választotta el őket. De úgy érzem, sosem fogjuk tudni, mi történt Melanie és Timothy között. Melanie csak annyit erősített meg a tweetjével, hogy lefeküdtek. Hogy hol, mikor, milyen körülmények között, rejtély marad, ugyanis soha nem fogjuk tudni, ki hazudik és ki mondja az igazságot.
2017. december 07. 18:41 #87
Jacqueline
Jacqueline
új tag

Státuszobviously doctor, you've never been a thirteen-year-old girl.
Hozzászólás: 69
Azonosító: 262534
Megfogadtam, hogy nem szólok hozzá a témához, hanem magamban lerendezem szépen, de nem bírom ki, annyira undorító némelyik komment. Persze, nem lehet 100 %-ig tudni, hogy kinek van igaza, de melyik a jobb: támogatni egy potenciális áldozatot, vagy potenciális erőszaktevőt? Ugye. Másrészt, némelyik agyas (nem csak itt) jött a szokásos sablondumával, hogy miért nem akkor szólt, és miért évekkel később. Pont miattatok. Miattatok, akik ujjal mutogatnak Timothyra, hogy biztos hazudik, mert Melanie nem olyan, meg egyből jöttök azzal, hogy be voltak tépve. Hiába regélném, hogy az még senkit sem jogosít fel arra, hogy megerőszakoljon valakit, de könyörgöm, ha kétmilliomodik alkalommal nem fogtátok fel, akkor a kétmillió-egyedik alkalommal sem fogjátok fel, ahogyan azt sem, hogy ez mekkora trauma, tekintve, hogy csak úgy dobálóztok a kifejezésekkel, miközben fel sem fogjátok, hogy mekkora súlya van a szavaitoknak. Nem kizárt, hogy ezeket olyan is olvassa, aki hasonlót élt át, mint Timothy.

Azt meg főleg nem értem, hogy miért véditek Melanie-t, amikor gyakorlatilag beismerte, hogy voltak köztük dolgok. A ,,She never said no"-t pedig szinte az összes erőszaktevő szájából hallottuk. Ha olyan állapotban van valaki, hogy képtelen nemet mondani valamire, akkor igent se tud. Istenem.

,,Nem csak egy emberen múlik az ilyen" - Akkor mondjátok, ha titeket nem manipulálnak érzelmileg. Regényt tudnék még írni, de már a többiek mindent elmondtak előttem kb. plusz nem akarom még jobban elveszíteni a hitemet az emberiségben.
2 felhasználónak tetszik: Lisanne, Pixu
2017. december 07. 18:49 #88
- törölt felhasználó -    
Idézet (BerryMojito @ 2017.12.07. 16:54)
Én imádom Melanie-t, de neki barátja van! A saját producere! A barátnőjével sohase tett volna semmit. Az internet sötét bugyraiban található infó fele se igaz!

Mert egyébként személyesen ismered és pontosan tudod, milyen személyiséggel rendelkezik. Nem akarok bunkó lenni, de nem ismered, és nem tudhatod biztosra, hogy mire lenne képes, és mire nem. Senki nem tudja. Mellesleg nem értem miért lenne az "internet sötét bugyra" az, hogy egy nemi erőszaknak áldozatul esett fiatal lány elmesélte a történetét...
1 felhasználónak tetszik: Lisanne
2017. december 07. 18:58 #89
- törölt felhasználó -    
Nagyot csalódtam benne. Egyetértek több felhasználóval.
2017. december 07. 19:59 #90
FallDreamer
FallDreamer
új tag

Státusz"We have all learned to kill our dreams"
Hozzászólás: 1
Azonosító: 267953
Amikor tegnap megláttam a hírt, először el sem akartam hinni ezt az egészet. Nagyon szerettem Melaniet, a zenejét, a személyiségét, a stílusát, mindent. Továbbra is hallgatni fogom a számait, de valószínűleg soha többet nem fogok rá úgy tekinteni, mint ember, ahogyan eddig tettem. Mégis mit képzelt, amit tett Timothyval az rendben van, hiszen ő nem mondott nemet? Szerencsétlen nem is volt magánál. Szegény lány, nem ismerem, de nagyon sajnálom, és ő tényleg nem tehet semmiről, ő volt az áldozat ebben a történetben. És ezért nem Melaniet védem, akármennyire is szerettem, mostmár csak a zenéjét tudom hallgatni. Lehet azt mondani, hogy Timothy az egészet csak a hírnév miatt csinálta, de miért tette volna? Ahogy azt már többen leírták, előbb-utóbb úgyis kiderült volna, hogyha nem mond igazat. Rajongó voltam, lehet nem igazi, de tényleg csak Timothynak tudok hinni ebben az egészben.
2017. december 07. 20:33 #91
Dpatrizia444
Dpatrizia444
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Azonosító: 265065
Csak nekem ferde az a dolog, hogy a csaj ezt kiírta? Lehet velem van a baj.
Imádom Melanie-t, de most nem tudom mit gondoljak. Az is eszembe jutott, hogy Timothy csak figyelmet akart vagy mittomén, de most nagyon csalódott és szomorú vagyok. Fogalmam sincs ki mellé álljak, de én ígyis hallgatni fogom Melanie dalait.
2017. december 07. 20:43 #92
- törölt felhasználó -    
Jacqueline: Pontosan!..
2017. december 07. 20:51 #93
Elina98
Elina98
új tag
Hozzászólás: 97
Azonosító: 267659
Figyelem a fejleményeket, mert fontosnak tartom az igazságot egy ilyen komoly ügyben, de azóta csak annyit olvastam, hogy a Timothy által elmondott dolgok sántítanak, egyrészt a dátumok miatt is, amikor nem is tartózkodtak egy helyen az elvileg együtt töltött éjszakán (képes bizonyítékokkal voltak ellátva ezek a kijelentések,alul a dátummal),illetve hogy Tim egy-két barátja kitálalt, mi szerint a lány mindig is unta, hogy Mel árnyékában él, és felhasználta, illetve kiszínezte a barátság extrákkel alapot. Na meg elvileg hazudott arról, mikor szakították meg egymással a kapcsolatot, hiszen találtak Melanieval kapcsolatos posztokat, amik az ellenkezőjét mutatják. Amúgy a twitteren furcsa is, hogy egymás után sorakoznak a Melanies posztok és a zenei újításai. Ha kiderül, hogy ez az igazság, az még durvábbá teszi az esetet, mert egy szexuális zaklatás borzalmasan komoly téma. Én is átéltem, és megvetem azokat, akik ezzel képesek bosszút állni. Nem tudom ti hogyan vélekedtek erről,de szidás helyett inkább utánajárhatnánk együtt a dolgoknak,és értelmes ember módjára megbeszélhetnénk, mert egyetlen cikk általi utálkozásnak nincs értelme. A lényeg az igazság. Köszönöm.
2017. december 07. 21:06 #94
Therealcrybaby8
Therealcrybaby8
új tag

Státusz"So what if 'im crazy? The best people are!"
Hozzászólás: 24
Azonosító: 266838
Nem tagadom,hogy nagyon szeretem Melanie-t. Nem szeretnék az elvakult fanatikusok körébe tartozni,de emberek...ugyan már.....
Ez az eset évekkel ezelőtt történt! Miért nem akkor írta ki...és miért Twitterre kell kiírni,miért nem ment a rendőrségre. Nekem itt valami nagyon bűzlik. Ráadásul az sem szépíti a helyzetet,hogy tudtommal Timothynak most jött ki albuma és a kutyának sem kellett. Érdekes nem?
Egyébként Melanie nem tagadta,hogy volt köztük szexuális kapcsolat....sőt azt is mondta,hogy a lány nem ellenkezett..ezzel arra akarok célozni,hogy ha Timothy nagyon akart volna már rég elment volna legalább a rendőrségre. És nem az interneten tette volna közzé. Az ilyen szerintem valódi nagybetűs MAGÁNÜGY! Egyébként meg ellenkezhetett volna,ha tényleg akart volna.Matrinez nincs 170 centi és alig 60 kiló....nem egy férfiállat, Simán ellökhette volna.
Egyébként meg még ha igaz is amit Timothy mond....engem nem zavar. Megtette? Lehet! De nekem akkor is tetszenek a dalai.
Justin Bieber ült börtönben,mégis hallgatják.
Shawn Mendes lefeküdt és smárolt a fanjaival,mégis 3 díjat kapott nemrég.
Demi Lovato faképnél hagyta a vőlegényét egy nőért.
Amy Winehouse erősen drogozott....mai napig példakép....egy drogos.
Akkor miért ne hallgathatnék valakit akiről azt sem tudom igaz e amit állítanak róla.

Ennyit erről.
2017. december 07. 21:39 #95
Elina98
Elina98
új tag
Therealcrybaby8- Azért ne ess túlzásba. Sok idő kell ahhoz, hogy valaki feldolgozzon egy ilyen traumát, és még több, hogy tudjon is beszélni róla. Aki ezt megteszi, az nagyon bátor, és legalább felhívja a figyelmet a szexuális zaklatást átélő áldozatok támogatására. Ez nagyon fontos, nem szabad elsiklani mellette. És nem mindenki mer rendőrség felé fordulni, de nem azért, mert nem történt meg, hanem mondjuk mert fél újra szembenézni a molesztálóval, vagy fél attól, hogy mekkora visszhangja lesz ennek és hogyan fognak nézni rá az emberek. A szánalom nagyon kellemetlen érzés. Timothy esetében csak gyanús, mert sok ellentmondás merült fel vele kapcsolatban, bizonyítékokkal együtt, barát általi vallomással. Csak remélni tudom, hogy nem képes egy ilyen borzalmas hazugságra, de azért ezek elég különös dolgok.
2017. december 08. 06:56 #96
Therealcrybaby8
Therealcrybaby8
új tag

Elina98-Igazad,van,de nekem itt akkor sem stimmel valami,és zavar,hogy az emberek vakon hisznek Timothynak. Meg sem nézik egyezik e az idő stb. Csak támadnak....Egyébként meg szerintem a rendőrség többet tudna segíteni ennek a "szegény lánynak" mint a Twitter követői....
2017. december 08. 07:27 #97
- törölt felhasználó -    
Nem vagyok Melanie rajongo a csajt meg nem is ismerem... De nekem hitelét vesztette az egész ott hogy be voltak tépve. rohog.gif Aki részegre issza magat, füvezik és drogozik nem érdemel sajnálatot...
2017. december 08. 16:05 #98
Felon001
Felon001
visszatérő vendég

StátuszNem nyilatkozom
Hozzászólás: 127
Azonosító: 176232
Therealcrybaby8 Ámen!
2017. december 08. 17:05 #99
Therealcrybaby8
Therealcrybaby8
új tag

Felon001 .
, )
2017. december 08. 18:54 #100
Elina98
Elina98
új tag
Therealcrybaby8 - Ebben egyetértek. Bár le is írtam korábban, hogy hasonlóképp vélekedek az eddig felmerültek alapján. Túl sok ellentmondás.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok