Starity

Szexi pasijával ünnepelte 36. születésnapját Britney, aki élőben is énekelt egy kicsit – videó!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. december 03. 11:51 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Britney Spears poplegenda tegnap ünnepelte 36. születésnapját, s végre boldogabb, mint valaha.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. december 03. 11:59 #2
Pepka73
Pepka73
visszatérő vendég

Státusz,, Ne nyugdalankodj! Úgyis másképp történik minden , mint ahogy elgondolod. "
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 151
Csatolások: 0
Azonosító: 268068
Szerintem nagyon jól mutatnak együtt♡smileeee.gif
2017. december 03. 13:02 #3
Lunes
Lunes
visszatérő vendég

StátuszUB: Jin
Hozzászólás: 467
Azonosító: 173511
Te jó isten Britney hangja az utolsó videón, mint egy kecske. biggrin.gif
2017. december 03. 15:27 #4
journey
journey
visszatérő vendég
Hozzászólás: 139
Azonosító: 267119
Néhány videót már láttam Facen, de innen is nagyon boldog szülinapot Neki wub.gif beer.gif A táncos videó egyébként nagyon király lett, a hangja pedig még mindig gyönyörű, még akkor is ha nem természetesen ilyen, hanem énektechnikával. Egyébként azért szokott remegni a hangja, mert nagyon nehéz úgy énekelni, hogy közben elváltoztatod a hangszínedet, többek között ezért is állt át a playbackre úgy 2001 környékén, mert vagy a tánc vagy az ének nem ment így. Nehéz elhinni amúgy, hogy mindjárt belép a 4x-be, de hozzátenném hogy sokkal jobban néz ki mint mondjuk 33 évesen, jó látni hogy az utóbbi években mennyire letisztult az arca, kezd végre teljesen egyenesbe jönni. Remélem még a 80-at is ilyen videóval ünnepelhetjük wub.gif
2017. december 03. 15:59 #5
- törölt felhasználó -    
Boldog szülinapot Britney, remélem eléred a 100-at is
2017. december 03. 16:11 #6
- törölt felhasználó -    
Bár nem követtem különösebben Britney-t azért nagyon boldog születésnapot neki! smileeee.gif
2017. december 03. 16:25 #7
- törölt felhasználó -    
Tán úgy érzem hogy szülinapja alkalmával leirom hogy Britney miben különleges: sokak szerint Britney semmit nem tett hozzá a világhoz phhh... kamu Britney (igen ezt a szót sokszor fogom használni) már karriere elején történelmet írt vegyük csak azt hogy a Baby one more time-ot már az első nap több ezren megvették, továbbá annak idején Britney szembe szált az akkori idők előítéleteivel miszerint a tinilányok ne hordjanak sokat mutató ruhákat. De őt ez nem érdekelte és egész karriere alatt ilyen ruhákat hordott. Továbbá még a 2003-as vma-n mikor Madonnával csókolózott azzal is történelmet írt ugyanis akkor a melegeket hatalmas diszkrimináció vette körűl és le merném fogadni hogy ha most csinálnák meg tuti nem lenne ilyen nagy jelentősége. Na akkor még említsük meg a nagy visszatérését is, lehet hogy sokak azt gondolják hogy: csak a gyámsága miatt tért vissza de ez ezer sebből vérzik de inkàbb hagyjuk. Összegezve Britney egész életében csak azért tett hogy ez a világ jobb legyen. Köszönöm Britney.
2017. december 03. 18:06 #8
- törölt felhasználó -    
Hát lehet őket nem szeretni? heart.gif
2017. december 03. 21:35 #9
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
Hozzászólás: 1039
Azonosító: 261338
legedesebb par heart.gif soksok boldog szulinapot kivanok Britneynek. heart.gif
2017. december 04. 20:52 #10
Eszter158
Eszter158
visszatérő vendég

Státusz"Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz."-Harry Styles.
Hozzászólás: 413
Azonosító: 223981
Utólag is boldog szülinapot Britney ♥
2017. december 04. 20:53 #11
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
Hozzászólás: 1534
Azonosító: 192261
Tökéletes ez a nő. wub.gif tökéletesség...nincs is jobb szó rá. Gyönyörűen énekelt mint mindig heart.gif leírhatatlanul büszke vagyok rá mindenért. Boldog szülinapot az egyetlen és örök példaképemnek és hercegnőmnek itt is, utólag heart.gif
2017. december 06. 19:59 #12
- törölt felhasználó -    
Tökéletes nő lenne Britney? Egyszer én is azt hittem... De nem volt igaz! Nagyot csalódtam benne! sad.gif Pedig már 17 éves kora óta figyelemmel követem őt. Ő is meg én is sok mindent átéltünk ennyi év alatt. A padlón is voltunk, meg a csúcson is. De azon nem csodálkozom, hogy sokan szeretik. Még ha az egész imidzsét mindig csak olyanra varázsolták, amit a zeneipar szeretett volna. De most Brit boldog, ennek kell örülni! smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Madonna Madonna 201.