#FanHáború! Elődöntő!
2017. december 03. 22:48
|
|
Klau18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.26. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 267036 offline
|
Még hogy selenanak jobb hangja van mint ririnek :DDD JO VICC!! Amugy meg sel azert is híres most annyira es folyik a csapból o mert hogy most megműtötték es sajnálják, ha nem tortent volna vele semmi akkor nem szólna rola minden, Sőt!!!
2017. december 03. 23:03
|
|
BeccaBeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 240326 offline
|
Klau18 egyetértek oke megműtötték, oke a barátnője odaadta neki az egyik szervet. Es? A világon csak neki volt akármilyen mutetje? A többi embernek nem lehet vagy mi? Oke a puma arca lett... Véletlen hogy a volt pasija is az? Ja nem. Vajon miért lett ő is az.
Amúgy nekem meggyőződésem hogy abelt megcsalta jb-vel akárki akármit mond.
Azert nem erre emlékeznek mert, ha valami "rosszat" csinál rögtön jön a műtéttel es mindenki meg sajnálja
Amúgy nekem meggyőződésem hogy abelt megcsalta jb-vel akárki akármit mond.
Azert nem erre emlékeznek mert, ha valami "rosszat" csinál rögtön jön a műtéttel es mindenki meg sajnálja
2017. december 04. 06:21
|
|
KPetrácskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 266352 offline
|
Azért az durva, hogy Jake Paulnak 6%ja van Shawn meg 94%ot kapott(Bár megértem Shawn jobb)
2017. december 04. 06:22
|
|
KPetrácskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 266352 offline
|
Mellesleg Sel fog győzni Riri ellen, pedig hozzá képest nulla
2017. december 04. 12:59
BeecaBee: Igaz, Adom
Nem értem hogy miért van úgy fölkapva...
2017. december 04. 14:57
|
Attila21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.03. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 268092 offline
|
Ennyire ostoba kommenteket már nagyon rég olvastam, szidjátok itt össze vissza Selenát, pedig szerintem semmi olyan negatív dolgot nem tett amiért ennyien utálják, ha nem lenne a műtétes dolog akkor is ő vezetne, ennek ehhez semmi köze, de itt látszik meg ki mennyire értelmes,és MENNYI IDŐS, nem utálom nem is szeretem annyira Arianat, de én se kommenteltem oda sehova, hogy nah most azért hallgatják többen mert terrortámadás volt a koncertjén, mindenki aki még nem is szerette képletesen mellette volt, Selenát megműtik és most akkor ki kell találni, hogy ez miatt híres mostanában és enélkül sehol se lenne.
2017. december 05. 13:28
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
Kitettek csomó embert akit nem kellett volna...most Shawnnak szurkolok nagyon♥♥
2017. december 05. 23:22
Nincs egyetlenegy értelmes ember ebben a kócerájban, aki rájött volna, hogy ez a versenyzés úgy felesleges, ahogy van? Népszerűség, azaz a fanjaik száma szerint kapnak sorszámot az adott hírességek az oldalon, ergo akik a leginkább alapnak számító rendszerezésetek alapján első, az itt is első lesz. Nem igényel ennek a megfejtése minimális logikai készséget se. Tényleg ennyire leáll mindenkinek az agya, ha magától értetődő összefüggéseket kell felfedezni...? -.-
Selena Gomez fog nyerni, mert a már említett rangsor szerint ő az első. Tök felesleges arról vitatkoznia itt a sok okosnak, hogy ki a tehetségesebb és, hogy kinek kéne nyernie, a számok már az első forduló megalkotása előtt magukért beszéltek, bármennyire kampányoltok a kedvenceitek mellett, bármennyire is iparkodtok a szavazással NEM LESZ ELTÉRŐ AZ EREDMÉNY AZ ADATLAP-RANGSORTÓL.
Most már én is kezdem azt hinni, ez az oldal az értelmesebb felhasználók idegesítéséért működik... akik mondjuk tudnak értelmesen fogalmazni, nem úgy, mint azok a 10-12 éves fanatikusok, akik nem tudnak összehozni egy épkézláb, választékos mondatot se, de vérszemet kapva pattognak minden témánál. És most lehet jönni azzal nyugodtan, hogy akkor nem kell olvasni az oldalt, nem kell olvasni a cikkeket, nem csak én vagyok elégedetlen, amit a lentebbi kommentek is bizonyítottak és azt egy szóval se említettétek a felhasználási feltételek között, hogy csak egy bizonyos értelmi szint alatt lehet csatlakozni.
Selena Gomez fog nyerni, mert a már említett rangsor szerint ő az első. Tök felesleges arról vitatkoznia itt a sok okosnak, hogy ki a tehetségesebb és, hogy kinek kéne nyernie, a számok már az első forduló megalkotása előtt magukért beszéltek, bármennyire kampányoltok a kedvenceitek mellett, bármennyire is iparkodtok a szavazással NEM LESZ ELTÉRŐ AZ EREDMÉNY AZ ADATLAP-RANGSORTÓL.
Most már én is kezdem azt hinni, ez az oldal az értelmesebb felhasználók idegesítéséért működik... akik mondjuk tudnak értelmesen fogalmazni, nem úgy, mint azok a 10-12 éves fanatikusok, akik nem tudnak összehozni egy épkézláb, választékos mondatot se, de vérszemet kapva pattognak minden témánál. És most lehet jönni azzal nyugodtan, hogy akkor nem kell olvasni az oldalt, nem kell olvasni a cikkeket, nem csak én vagyok elégedetlen, amit a lentebbi kommentek is bizonyítottak és azt egy szóval se említettétek a felhasználási feltételek között, hogy csak egy bizonyos értelmi szint alatt lehet csatlakozni.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: