Starity

Leadták a VS show-n a modell kínos borulását

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. december 01. 17:25 #21
DylanSmith
DylanSmith
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 768
Csatolások: 0
Azonosító: 202974
https://www.youtube.com/watch?v=ck2pf1pDoNw
Előfordult már máskor is, hogy esnek kelnek a modellek, csak itt azért kerítenek nagy feneket a dolognak mert a vsfs-n történt.
2017. december 02. 12:41 #22
BlackPinkFanGirl
BlackPinkFanGirl
visszatérő vendég

Státusz~
Hozzászólás: 158
Azonosító: 267929
Komolyan miért? Miért jó mások bakiját ennyire felnagyÍtani? Szegény lány sad.gif Nagyon sajnálom amiért ezt csinálták vele.
2017. december 05. 08:36 #23
- törölt felhasználó -    
Nem kell keresni a miérteket. A nézettségért mindent, nem igaz? Egyszerűen gusztustalan. Ming Xi-n egyértelműen látszott, hogy megviselte az eset. Rettenetesen sajnálom, hogy a szervezők ebből própálnak hasznot húzni. Nem volt elég, hogy az interneten már így is rengetegen látták, még a tévében is le kellett adni.. "Remek" marketingfogás..igazán büszkék lehetnek magukra az ilyen érzéketlen emberek. Ming Xi mindenesere gyönyörű volt, és a kifutón fantasztikusan kezelte ezt a kellemetlen helyzetet.
2017. december 07. 22:22 #24
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Megnéztem a showt, és ezek után kérdezem... Látta rajtam kívül akárki is az ominózus jelenetet TELJES EGÉSZÉBEN?
Merthogy nemcsak Ming esését vágták be, de a többi modell, köztük Karlie Kloss reakcióját is, aki biztatta és tapsolt neki, mikor felállt és folytatta útját a kifutón. Ezek alapján már azt mondom, szerintem az amúgy kínos esést ezáltal próbálták kevésbé fájónak és megalázónak éreztetni, és megmutatni, hogy ez egyáltalán nem a világ vége. Inkább inspiráló volt, hogy még úgy is mosolyt erőltetett az arcára, hogy hatalmas csorba esett pár másodperce az önbecsülésén, a többi modell pedig nem saját magával foglalkozott, hanem mindenki szurkolt neki és biztatta.
Ezért lett bevágva ez a jelenet.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Ming Xi Ming Xi 11527.