A Shadowhunters sztárja nem győz bocsánatot kérni a közelmúltban tanúsított viselkedése miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dominic Sherwood rendesen lejáratta magát
2017. november 29. 21:15
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. november 29. 21:57
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Hát ez kínos...
2017. november 29. 22:14
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Amit mondott nagyon felelőtlen volt és rengeteg LGBT fiatalt megsértett vele - amit egyébként megértek - viszont az, hogy halálos fenyegetéseket küldenek neki és azt akarják, hogy rúgják ki őt és keressenek egy új Jacet...az azért szerintem túlzás. Nyilván megbánta a dolgot, biztos kapott egy jó kis fejmosást a stábtagokból és a producerektől, de remélhetőleg ennél rosszabb ebből nem fog kisülni.
2017. november 29. 22:36
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
Akit érdekel, a live-os videónak ez a linkje: https://www.youtube.com/watch?v=2a57aZoUHQE
A bocsánatkérőnek pedig ez: https://www.youtube.com/watch?v=xGFYcXeno0o
A bocsánatkérőnek pedig ez: https://www.youtube.com/watch?v=xGFYcXeno0o
2017. november 29. 23:50
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Szegény Matt nem győz kapkodni, de már hiába... Dom ezzel kvázi önmagát rúgta tökön, hiszen azon felül, hogy sokakat megbántott (erre nem nagyon van magyarázat, off screen ezek szerint ilyen), elvette a sorozat, és ezzel együtt a saját karakterének hitelességét is a témában.
2017. november 30. 00:00
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
te jó ég ekkora ügyet csinálni belőle... kit sértett meg vele? Aki magára vette az nemis fogatta el magát ha meleg... mit kell ebből 7 "királyságra" szóló botrányt csinálni? en a batyamtol is hallottam már hoghy hülyeségből ezt mondja a haverjának... és nem azért mert gunyolná a fogalmat ...csak viccelődött...mit kell mindent olyan komolyan venni te jó ég... igen a shadowhunters arra törekszik,hogy ellegyen fogadva a homosexualitás... de akkor ha ott szerepel és beszolt egy ilyet akkor már a karakterét is lejáratta?
Röhejes emberek...röhejes
és most megtámadhat aki akar a véleményemért...de szerintem akkorsem kell ezt ennyire komolyan venni...
2017. november 30. 01:01
Nem is értem, miért kapták fel ezen mennyire a vizet, a 21. században teljesen elfogadott, ha valaki egy unintelligens bunkó. Tele van velük a világ, megfordulnak tömegével ebben az országban is, manapság az a vérciki és az a normálatlan, ha valaki hajlandó használni az agyát, mielőtt megszólal...
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. november 30. 01:35
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Halálos fenyegetéseket küldeni neki meg a családjának na az az undorító. Ha egy szó miatt ekkora balhét csapnak akkor nagyon sok férfi és nő esedezhetne bocsánatért amikor bármilyen ehhez hasonló kifejezéssel illet valakit. Nem kéne megsértődni egy olyas valamin amit a haverjának szánt és nem az egész világnak
2017. november 30. 06:58
|
|
Betti0906új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 198056 offline
|
Nem értem mire ez a nagy felhajtás. Legjobb haverok, persze, hogy piszkálják egymást ilyen becenevekkel. Tehát Domnak semmi oka bocsánatot kérnie. Nagy ügyet csináltak a semmiből.
2017. november 30. 07:17
|
ReinaRogersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.19. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 266223 offline
|
Oké,ez már túlzás.
Én a MELEG legjobb barátommal néztem a live-ot és ő speciel nagyon röhögött Dom beszólásán.
És én is támogatom az LGBTQ társadalmat és teljes szívemből hiszek abban,hogy ugyanazt érdemlik,mint a heteroszexuálisok. De nekem is néha becsúszik egy-egy ilyesmi beszólás és soha senki nem sértődött még meg,mert tudják,hogy nem komolyan gondolom. Vannak,akik visszaszólnak,hogy pff heteró,vagy hasonlók és jót nevetünk rajta. Ennyi.
Nyilván Dom se gondolta,komolyan,annak ellenére,hogy igen,nem volt szép dolog. De nem hinném,hogy tudta,hogy Matt éppen live-ol és csak a haverjával szórakozott.
Szóval nem tudom miért kell ennyire felháborodni. Az pedig,hogy le akarják váltani és halálos fenyegetéseket küldenek neki,az nevetséges.
Én a MELEG legjobb barátommal néztem a live-ot és ő speciel nagyon röhögött Dom beszólásán.
És én is támogatom az LGBTQ társadalmat és teljes szívemből hiszek abban,hogy ugyanazt érdemlik,mint a heteroszexuálisok. De nekem is néha becsúszik egy-egy ilyesmi beszólás és soha senki nem sértődött még meg,mert tudják,hogy nem komolyan gondolom. Vannak,akik visszaszólnak,hogy pff heteró,vagy hasonlók és jót nevetünk rajta. Ennyi.
Nyilván Dom se gondolta,komolyan,annak ellenére,hogy igen,nem volt szép dolog. De nem hinném,hogy tudta,hogy Matt éppen live-ol és csak a haverjával szórakozott.
Szóval nem tudom miért kell ennyire felháborodni. Az pedig,hogy le akarják váltani és halálos fenyegetéseket küldenek neki,az nevetséges.
2017. november 30. 07:51
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Az ember gyereke manapság még csak nem is viccelhet? Szánalmas...ennyi erővel lassan meg sem lehet már szólalni, hátha valakinek a kis életébe beleszólunk. Ez már kb olyan, hogy a svédeknél nem hívhatjuk se kislánynak, se kisfiúnak a gyereket, mert majd ő eldönti, hogy melyik lesz.
2017. november 30. 09:02
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Úr isten a gyűlölet ami Dom felé árad hihetetlen azt kell mondja ezek után és hogy az Lgbtnek milyen hatalma van nagyon esélyes hogy kirugják Domot, úgy tesznek mintha ők soha nem használtak volna másoknak rosszul eső szót. Amikor összeveszek az öcsémmel még durvábbakat is mondunk egymásnak de egyikönk sem sértődik meg ennyire szerinte ez már nevetséges ő soha nem azért akart elismerés mert meleg hanem azért amit elér önerejéből és nem várja el hogy a közelében az emberek meg se merjenek szólalni nehogy megsértődjön. Ez az érzékenység már túlzott lassan eljutunk oda hogy fehérnek, heterónak lenni bűn lesz. Állítólagos rajongói meg fogják be úgy neki estek mintha megölt volna valakit
2017. november 30. 09:23
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2695 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Az biztos, hogy kellemetlen szituáció lehetett, de biztos vagyok benne, hogy csak viccelődni akart. Nem kellene ezt így felfújni. Az emberek nagy unalmukban bárkinek képesek neki esni, legyen az ok akármilyen kis butaság.
2017. november 30. 10:30
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Nem is tudom mit mondjak erről. Szerintem csupán csak viccelődött a fiatalember, nem kell mindent úgy felfújni egyből. Nekem is van egy barátom aki meleg és szoktunk ezzel hülyéskedni és jókat nevetünk rajta. De ha már valaki szavából úgy hallom hogy úgy mondja hogy erősen homofób akkor annak régen rossz.
2017. november 30. 11:27
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Úgy érzem átestünk a ló túlsó oldalára. Nyilván csak poénkodott a haverjával, micsoda szörnyű tett...
2017. november 30. 13:49
Egyértelmű, hogy viccelt. Azonban ha egy híresség mond ilyesmit, akkor annak sajnos komoly következményei vannak, akár komolyan gondolta, akár nem. Valószínűleg a magyarázkodással már nem sokat ér..
2017. november 30. 13:50
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
Ne már.
Mindig egy vicc amikor előjön az amerikaiak önérzete és egymás védelme. Most épp a melegekkel, meg a többivel mert ez fut naponta, és mindenki hirtelen meleg vagy biszex.
DE
Az amerikai az a nyelv, ahol a bitch, whore és fuck kötőszavak lettek a hétköznapi mondatokban, pedig ugyanolyan sértés lehet, mintha azt mondod, hogy gay. Ha az előbbit tök nyugodtan használhatod miközben viccelődsz egy BARÁTODDAL, akkor az utóbbit miért nem? Nincs logika ebben. S közben a hozzászólók 90%a is tuti odadobta már azt a mondatot az egyik haverjának. Az emberek mindig abba kötnek bele amibe csak lehet.
Mindig egy vicc amikor előjön az amerikaiak önérzete és egymás védelme. Most épp a melegekkel, meg a többivel mert ez fut naponta, és mindenki hirtelen meleg vagy biszex.
DE
Az amerikai az a nyelv, ahol a bitch, whore és fuck kötőszavak lettek a hétköznapi mondatokban, pedig ugyanolyan sértés lehet, mintha azt mondod, hogy gay. Ha az előbbit tök nyugodtan használhatod miközben viccelődsz egy BARÁTODDAL, akkor az utóbbit miért nem? Nincs logika ebben. S közben a hozzászólók 90%a is tuti odadobta már azt a mondatot az egyik haverjának. Az emberek mindig abba kötnek bele amibe csak lehet.
2017. november 30. 16:11
|
|
Tamikoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.10. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 262914 offline
|
Hát szerintem is elég kínos... Ja védjük csak a cukipofát, hogy viccnek szánta, de egy értelmes ember nem poénkodik ilyen kényes témával !
Ez egyáltalán nincs felfújva, elég sértő ez a rajongóknak és elég ciki ez a sorozat készítőknek.
Ez egyáltalán nincs felfújva, elég sértő ez a rajongóknak és elég ciki ez a sorozat készítőknek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.