Starity

Dominic Sherwood rendesen lejáratta magát

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. november 29. 21:15 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A Shadowhunters sztárja nem győz bocsánatot kérni a közelmúltban tanúsított viselkedése miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. november 29. 21:57 #2
Rainbowbubble3366
Rainbowbubble3366
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 156
Csatolások: 0
Azonosító: 261278
Hát ez kínos...
2017. november 29. 22:14 #3
Korinaa
Korinaa

Státusz"Here I am, next to you, the sky's so blue in Malibu." - Miley Cyrus
Hozzászólás: 920
Azonosító: 211504
Amit mondott nagyon felelőtlen volt és rengeteg LGBT fiatalt megsértett vele - amit egyébként megértek - viszont az, hogy halálos fenyegetéseket küldenek neki és azt akarják, hogy rúgják ki őt és keressenek egy új Jacet...az azért szerintem túlzás. Nyilván megbánta a dolgot, biztos kapott egy jó kis fejmosást a stábtagokból és a producerektől, de remélhetőleg ennél rosszabb ebből nem fog kisülni.
2017. november 29. 22:36 #4
Nomiii
Nomiii
visszatérő vendég

Státusz~no reason to stay is a good reason to go~
Hozzászólás: 447
Azonosító: 154155
Akit érdekel, a live-os videónak ez a linkje: https://www.youtube.com/watch?v=2a57aZoUHQE
A bocsánatkérőnek pedig ez: https://www.youtube.com/watch?v=xGFYcXeno0o
2017. november 29. 23:50 #5
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Szegény Matt nem győz kapkodni, de már hiába... Dom ezzel kvázi önmagát rúgta tökön, hiszen azon felül, hogy sokakat megbántott (erre nem nagyon van magyarázat, off screen ezek szerint ilyen), elvette a sorozat, és ezzel együtt a saját karakterének hitelességét is a témában.
2017. november 30. 00:00 #6
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
te jó ég ekkora ügyet csinálni belőle... kit sértett meg vele? Aki magára vette az nemis fogatta el magát ha meleg... mit kell ebből 7 "királyságra" szóló botrányt csinálni? en a batyamtol is hallottam már hoghy hülyeségből ezt mondja a haverjának... és nem azért mert gunyolná a fogalmat ...csak viccelődött...mit kell mindent olyan komolyan venni te jó ég... igen a shadowhunters arra törekszik,hogy ellegyen fogadva a homosexualitás... de akkor ha ott szerepel és beszolt egy ilyet akkor már a karakterét is lejáratta? biggrin.gif Röhejes emberek...röhejes biggrin.gif és most megtámadhat aki akar a véleményemért...de szerintem akkorsem kell ezt ennyire komolyan venni... wink.gif
2017. november 30. 01:01 #7
- törölt felhasználó -    
Nem is értem, miért kapták fel ezen mennyire a vizet, a 21. században teljesen elfogadott, ha valaki egy unintelligens bunkó. Tele van velük a világ, megfordulnak tömegével ebben az országban is, manapság az a vérciki és az a normálatlan, ha valaki hajlandó használni az agyát, mielőtt megszólal... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: madeleine.
2017. november 30. 01:35 #8
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2234
Azonosító: 201674
Halálos fenyegetéseket küldeni neki meg a családjának na az az undorító. Ha egy szó miatt ekkora balhét csapnak akkor nagyon sok férfi és nő esedezhetne bocsánatért amikor bármilyen ehhez hasonló kifejezéssel illet valakit. Nem kéne megsértődni egy olyas valamin amit a haverjának szánt és nem az egész világnak
2017. november 30. 06:58 #9
Betti0906
Betti0906
új tag
Hozzászólás: 62
Azonosító: 198056
Nem értem mire ez a nagy felhajtás. Legjobb haverok, persze, hogy piszkálják egymást ilyen becenevekkel. Tehát Domnak semmi oka bocsánatot kérnie. Nagy ügyet csináltak a semmiből.
2017. november 30. 07:17 #10
ReinaRogers
ReinaRogers
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 266223
Oké,ez már túlzás.
Én a MELEG legjobb barátommal néztem a live-ot és ő speciel nagyon röhögött Dom beszólásán.
És én is támogatom az LGBTQ társadalmat és teljes szívemből hiszek abban,hogy ugyanazt érdemlik,mint a heteroszexuálisok. De nekem is néha becsúszik egy-egy ilyesmi beszólás és soha senki nem sértődött még meg,mert tudják,hogy nem komolyan gondolom. Vannak,akik visszaszólnak,hogy pff heteró,vagy hasonlók és jót nevetünk rajta. Ennyi.
Nyilván Dom se gondolta,komolyan,annak ellenére,hogy igen,nem volt szép dolog. De nem hinném,hogy tudta,hogy Matt éppen live-ol és csak a haverjával szórakozott.
Szóval nem tudom miért kell ennyire felháborodni. Az pedig,hogy le akarják váltani és halálos fenyegetéseket küldenek neki,az nevetséges.
2017. november 30. 07:46 #11
sas_viki
sas_viki
új tag

Státusz333
Hozzászólás: 42
Azonosító: 262270
Szerintem nem kéne ekkora feneket keríteni az egésznek. Csak poénkodott. Semmi rosszindulat nem volt benne.
2017. november 30. 07:51 #12
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Az ember gyereke manapság még csak nem is viccelhet? Szánalmas...ennyi erővel lassan meg sem lehet már szólalni, hátha valakinek a kis életébe beleszólunk. Ez már kb olyan, hogy a svédeknél nem hívhatjuk se kislánynak, se kisfiúnak a gyereket, mert majd ő eldönti, hogy melyik lesz. rohog.gif
2017. november 30. 09:02 #13
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2234
Azonosító: 201674
Úr isten a gyűlölet ami Dom felé árad hihetetlen azt kell mondja ezek után és hogy az Lgbtnek milyen hatalma van nagyon esélyes hogy kirugják Domot, úgy tesznek mintha ők soha nem használtak volna másoknak rosszul eső szót. Amikor összeveszek az öcsémmel még durvábbakat is mondunk egymásnak de egyikönk sem sértődik meg ennyire szerinte ez már nevetséges ő soha nem azért akart elismerés mert meleg hanem azért amit elér önerejéből és nem várja el hogy a közelében az emberek meg se merjenek szólalni nehogy megsértődjön. Ez az érzékenység már túlzott lassan eljutunk oda hogy fehérnek, heterónak lenni bűn lesz. Állítólagos rajongói meg fogják be úgy neki estek mintha megölt volna valakit
2017. november 30. 09:09 #14
joly30
joly30
visszatérő vendég
Hozzászólás: 151
Azonosító: 264163
Hát ez kínos...
2017. november 30. 09:23 #15
allisonhale.
allisonhale.
queen of ravka

Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
Hozzászólás: 2695
Csatolások: 20700
Azonosító: 267416
Az biztos, hogy kellemetlen szituáció lehetett, de biztos vagyok benne, hogy csak viccelődni akart. Nem kellene ezt így felfújni. Az emberek nagy unalmukban bárkinek képesek neki esni, legyen az ok akármilyen kis butaság.
2017. november 30. 10:30 #16
fuckingprincess
fuckingprincess
visszatérő vendég
Hozzászólás: 487
Csatolások: 13
Azonosító: 263883
Nem is tudom mit mondjak erről. Szerintem csupán csak viccelődött a fiatalember, nem kell mindent úgy felfújni egyből. Nekem is van egy barátom aki meleg és szoktunk ezzel hülyéskedni és jókat nevetünk rajta. De ha már valaki szavából úgy hallom hogy úgy mondja hogy erősen homofób akkor annak régen rossz.
2017. november 30. 11:27 #17
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Úgy érzem átestünk a ló túlsó oldalára. Nyilván csak poénkodott a haverjával, micsoda szörnyű tett...
2017. november 30. 13:49 #18
- törölt felhasználó -    
Egyértelmű, hogy viccelt. Azonban ha egy híresség mond ilyesmit, akkor annak sajnos komoly következményei vannak, akár komolyan gondolta, akár nem. Valószínűleg a magyarázkodással már nem sokat ér..
2017. november 30. 13:50 #19
Genoveva01
Genoveva01
visszatérő vendég

StátuszPretty Little Liars :3
Hozzászólás: 275
Azonosító: 202964
Ne már.
Mindig egy vicc amikor előjön az amerikaiak önérzete és egymás védelme. Most épp a melegekkel, meg a többivel mert ez fut naponta, és mindenki hirtelen meleg vagy biszex.
DE
Az amerikai az a nyelv, ahol a bitch, whore és fuck kötőszavak lettek a hétköznapi mondatokban, pedig ugyanolyan sértés lehet, mintha azt mondod, hogy gay. Ha az előbbit tök nyugodtan használhatod miközben viccelődsz egy BARÁTODDAL, akkor az utóbbit miért nem? Nincs logika ebben. S közben a hozzászólók 90%a is tuti odadobta már azt a mondatot az egyik haverjának. Az emberek mindig abba kötnek bele amibe csak lehet.
2017. november 30. 16:11 #20
Tamiko
Tamiko
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 262914
Hát szerintem is elég kínos... Ja védjük csak a cukipofát, hogy viccnek szánta, de egy értelmes ember nem poénkodik ilyen kényes témával !
Ez egyáltalán nincs felfújva, elég sértő ez a rajongóknak és elég ciki ez a sorozat készítőknek.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok