Megszólalt Naya Rivera férje, aki miatt a színésznő börtönbe került november 25-én.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megszólalt a férj, akit Naya Rivera csúnyán elvert
2017. november 29. 15:15
mondanék most cifrákat, de csak annyit mondok, hogy rohadjon meg.
2017. november 29. 18:17
|
|
LunaNocturneaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.01. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 267632 offline
|
Milyen súlyos indulatkezelési problémái lehetnek, ha ilyet megtett... Szegény férje... Mindenesetre remélem rendbe jönnek a dolgaik.
2017. november 29. 20:01
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
A csúnyán elverte nem igazán stimmel képen vágta állítólag a gyerek miatt vesztek össze tény nem volt joga hozzá de soha ne állj egy anya és gyereke közé még ha te is vagy a spermadonor akkor se
2017. november 30. 10:48
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Milyen világban élünk...már a csaj veri a pasit. De kemények lettünk mi lányok XD
Egyébként sajnálom a férjét. Az a baj hogy én a helyében simán visszaütöttem volna....de az már nem is pasi aki megüt egy nőt, én szerintem. Ez a szituáció egyébként arra emlékeztet amikor Emma Roberts-et vitték el a rendőrök ugyanezért mert megütötte Evan-t....
Egyébként sajnálom a férjét. Az a baj hogy én a helyében simán visszaütöttem volna....de az már nem is pasi aki megüt egy nőt, én szerintem. Ez a szituáció egyébként arra emlékeztet amikor Emma Roberts-et vitték el a rendőrök ugyanezért mert megütötte Evan-t....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.

0 felhasználónak tetszik: