Kiderült, mikor házasodik meg Demi Lovato
2017. november 29. 14:30
|
|
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline
|
Már kezdtem sajnálni szegény Nick-et.
2017. november 29. 14:37
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (szavy @ 2017.11.29. 08:35)
Az esélye nulla, mert Glamster=cikkszerkesztőség. Mert lehet ötletes és jópofa címet adni egy cikknek anélkül is, hogy át lenne b.szva az olvasó már a cikk címénél.
Abban viszont igazatok van, hogy miden jelentéktelen hülyeség meg van írva. Egy Demilovátó klippről van 5 cikk, vagy Selenagomez hajfestéséről 3, de pl Kevin Spacey zaklatásos botránya a mai napig nem jutott el erre az oldalra, pedig azzal kapcsolatban aztán tényleg nem volt olyan média, ami ne írt volna róla hetekig. Kivéve ez az oldal, ami ha a cikkeket nézzük inkább lehetne egy Demi, Selena vagy Harry Styles fan oldal is, mint egy általános minden sztárral foglalkozó oldal.
Abban viszont igazatok van, hogy miden jelentéktelen hülyeség meg van írva. Egy Demilovátó klippről van 5 cikk, vagy Selenagomez hajfestéséről 3, de pl Kevin Spacey zaklatásos botránya a mai napig nem jutott el erre az oldalra, pedig azzal kapcsolatban aztán tényleg nem volt olyan média, ami ne írt volna róla hetekig. Kivéve ez az oldal, ami ha a cikkeket nézzük inkább lehetne egy Demi, Selena vagy Harry Styles fan oldal is, mint egy általános minden sztárral foglalkozó oldal.
A Kevin Spacey-s botrány az nem elég fancy, biztos azért nem írták meg...
2017. november 29. 16:42
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
A clickbait ellen most azért nem emelem fel a hangom, mert engem nem sikerült átverni, egyike voltam azoknak az embereknek, akik először látták a "meghívót"
De lehet ötletes, hangzatos címet adni, anélkül is, hogy a szerencsétlen olvasó arcába hazudnátok, a jövőben kérlek, törekedjetek erre.
Demi lélegzetelállítóan gyönyörű. A pár másodperces kis ízelítő alapján, amit kiposztolt Instára, karrierje egyik legjobb (hanem a legjobb) klippje lesz. Végre láthatom őt menyasszonyként.
Ettől már csak egy tényleges esküvő lenne jobb.
Demi lélegzetelállítóan gyönyörű. A pár másodperces kis ízelítő alapján, amit kiposztolt Instára, karrierje egyik legjobb (hanem a legjobb) klippje lesz. Végre láthatom őt menyasszonyként.
2017. december 02. 11:28
azt hittem hogy demi buzzi mert az járta a világot!!szerintem demi gyönyörű!!
2017. december 02. 12:32
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Hát... Másra számÍtottam, tényleg azt hittem, hogy végre megházasodik. Jaaa, hogy egy ClickBait
2017. december 03. 11:02
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
szavy true af <.<
ezt engedélyezik, de ha két évi kihagyás után készült albumról írunk egy igen híres bandával kapcsolatban (side, kpop, de egyre több a kpopper jegyzem meg), azt meg nem engedélyezik merci baromira érdekelt demilovato új klipje ami (a cikk írásának időpontjában) még meg sem jelent ja nem
ezt engedélyezik, de ha két évi kihagyás után készült albumról írunk egy igen híres bandával kapcsolatban (side, kpop, de egyre több a kpopper jegyzem meg), azt meg nem engedélyezik merci baromira érdekelt demilovato új klipje ami (a cikk írásának időpontjában) még meg sem jelent ja nem
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: