Miley Cyrus nem hallgat popzenét, és ebbe a sajátja is beletartozik. A The Voice forgatásán szólta el magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus utálja a popzenét
2017. november 28. 19:30
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Kár, pedig nagyon jól áll neki a popzene, viszont valóban mintha a country kicsit jobban passzolna hozzá. De amit szerintem neki nagyon ki kéne próbálnia egyszer az a hip-hop. Nyilván nem azt a gettós fajtát, hanem egy kicsit a színesebb, pörgősebb fajtát, mint pl a 23-ban vagy a feelin' myself-ben. Mióta kiadta ezeket a számokat, én azóta várom, hogy komolyabban kezdjen foglalkozni ezzel a stílussal. De pl az RnB is jól menne szerintem neki, passzolna a hangjához és stílusához. Egyébként Miley már a Younger Now előtt elkezdett dolgozni a kövi albumán, szóval szerintem 2018 tavasza környékén ismét hallhatunk felőle
2017. november 28. 19:42
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Hát, ha így van, akkor Miley karrierjének hamarosan annyi lesz.
2017. november 28. 20:03
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
A popzene manapság mondhatni hallgathatatlan, teljesen megértem miért nem szereti már ezt a műfajt.
2017. november 28. 21:10
Hát megértem, amilyen a popzene mostanában
Bár én szerettem a Bangerz előtti dolgait, Party in the USA meg hasonlók
[Nem mondom, hogy a Bangerz rossz, csak még nem hallottam
]
2017. november 28. 21:14
Félre ne értsetek, vannak előadók akiket szeretek, de a kifejezetten mai slágerdalokat nem igazán bírom.
2017. november 28. 22:25
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Szerintem, ha nem szereti azt, amit csinál az rossz. Más érzést add bele a dalba akkor szerintem.
2017. november 29. 20:41
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
érdekes és kár hogy ezt mondja, mert a Bangerz volt a legsikeresebb és legjobb albuma is egyben. Egész jó az új lemeze is, de a Bangerzhez képest kissé langyi.
2017. december 09. 11:50
|
|
Vanamu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.08. Hozzászólás: 656 Csatolások: 37 Azonosító: 268171 offline
|
Idézet (Glamster @ 2017.11.28. 18:20)
Miley Cyrus nem hallgat popzenét, és ebbe a sajátja is beletartozik. A The Voice forgatásán szólta el magát.
Érthető..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: