Ariana Grandét azért nem jelölték, mert csak a 2016. október 1-jétől 2017. szeptember 30-ig megjelent albumokat és dalokat vették figyelembe, az ő albuma viszont még tavaly májusban jelent meg, ami azt jelenti, hogy max az idei Grammy-re jelölhették volna, amely már februárban lezajlott.
Egyébként nagy csalódás volt olvasni a jelöltek listáját, egyedül Gagának, Keshának, Kelly-nek, valamint Pinknek tudok szurkolni.
Az pedig külön elszomorító, hogy Demi új albumát, a Tell Me You Love Me-t egyik kategóriában sem jelölték, pedig most már igazán kijárna neki egy Grammy-díj. Twitteren egyébként már trendelt a TMYLM, rengeteg rajongó kifejezte, hogy mennyire örültek volna, ha Demi kapott volna egy jelölést.
Despacito is közte van! Kihirdették a 2018-as Grammy jelöltjeit
2017. november 28. 22:31
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Igen, a Despacito is kapott jelölést, hol a probléma? Én kifejezetten nagyon örülök neki, szuper nyári dal volt 2017-ben...Főleg ,hogy emlék is köt hozzá, így igen lehet ,hogy sokak szerint unalmas, mondanivalótlan szövege van, egy nyári dal, nem maradandó, de másnak attól még lehet..Szóval ne maradjon ki a nyárból jövőre se a Despacito..
.. OH, és ezen kívül Lorde - Melodrama albumához is gratulálok, fantasztikus lett, remelem nyerni fog.
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2017. november 28. 22:34
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Despacito? Alessia Cara? Kendrick Lamar? Emberek, ez már nem a Grammy, ez valami TCA jellegű izé... Akik összeállítják a listát, azoknak sincs fülük
2017. november 28. 22:51
|
|
ImagineDragonsGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 264400 offline
|
Olyan büszke vagyok az Imagine Dragonsra, remélem elnyerik azt a két díjat
Amúgy meg a felhozatal elég gáz, dehát már meg lehetett szokni. Ez a Grammy. :")
2017. november 28. 23:13
|
|
nori-bbúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 142275 offline
|
TheTruthAboutLove : ez egy Teen Choice-on vagy hasonló díjátadón nem is lenne baj hogy jelölték a Despacitot de ez a GRAMMY... itt eddig volt színvonal. Ez a jelölés kb olyan, mintha az Álom.Netet Oscarra jelölték volna...
2017. november 28. 23:28
Hajrá, Avenged Sevenfold! *-*
A Despasito jelölése meg egy vicc...
A Despasito jelölése meg egy vicc...
2017. november 28. 23:51
|
|
Pahannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 265959 offline
|
És még reménykedtem, hogy jelölik a PTX-et vagy a Superfruitot, de akár Harryt is szívesen lattam volna a listán. Ednek, Gaganak, meg Brunonak drukkolok ők nagyon megérdemlik.De despacito komolyan? Oke nézett meg minden, de nem ér annyit a dal zeneisége, hogy ennyi kategóriában jelöljék.
2017. november 29. 06:14
|
|
KPetrácskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 266352 offline
|
Hajrá Ed!
És hol van Ari??
2017. november 29. 06:16
|
|
KPetrácskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 266352 offline
|
Ja és még Imagine Dragons
2017. november 29. 06:40
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Annyira bírom, hogy nagyjából minden évben ugyan azok az év legjobb új elóadói. Alessia 2015 óta az lol.
Amúgy nevetséges, hogy mindenki hisztizik, hogy az évben egyszer nem jelölik Demikét vagy Arianát.
Amúgy nevetséges, hogy mindenki hisztizik, hogy az évben egyszer nem jelölik Demikét vagy Arianát.
2017. november 29. 07:15
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Kedves "hisztizők"! Attól, hogy Ariana Grande és Demi Lovato nagy (többnyire tizenéves) rajongótáborral rendelkeznek, akik nyomják a zsebükbe a közönségszavazásos díjakat, attól még nem biztos, hogy elegek arra, hogy erre a díjra jelöljék őket. Szerintem egyik sem alkot olyat, hogy megérdemelten ott lehessen.
Amin meglepődtem, hogy nagyon nyomják a szünet óta Harry Stylest és mint nagy esélyest emlegették. Ahhoz képest egyetlen egy jelölést sem kapott, az AMA-n se. Az EMA-n is valami fashin kategóriában jelölték csak, amit meg se nyert. Egyedül ezt az ausztrál zenei díjat nyerte meg, amiről eddig nem is hallottam. Kezd kirajzolódni, hogy Harry mégse olyan nagy szám???
Amin meglepődtem, hogy nagyon nyomják a szünet óta Harry Stylest és mint nagy esélyest emlegették. Ahhoz képest egyetlen egy jelölést sem kapott, az AMA-n se. Az EMA-n is valami fashin kategóriában jelölték csak, amit meg se nyert. Egyedül ezt az ausztrál zenei díjat nyerte meg, amiről eddig nem is hallottam. Kezd kirajzolódni, hogy Harry mégse olyan nagy szám???
2017. november 29. 08:09
Idézet (Hoxa18 @ 2017.11.29. 07:15)
Kedves "hisztizők"! Attól, hogy Ariana Grande és Demi Lovato nagy (többnyire tizenéves) rajongótáborral rendelkeznek, akik nyomják a zsebükbe a közönségszavazásos díjakat, attól még nem biztos, hogy elegek arra, hogy erre a díjra jelöljék őket. Szerintem egyik sem alkot olyat, hogy megérdemelten ott lehessen.
Off:
1. Ne általánosíts már kérlek szépen. Tizenévesnek maximum 5 évvel ezelőtt titulálhattál volna, lehet meglepő, de Demivel együtt öregedtem - és még több millió sorstársam is - én is ebben az elmúlt 10 évben amióta a pályán van, és nem maradtam meg 15 évesnek, mint ahogy ő sem. Ilyen maximum a mesékben fordulhat elő.
2. Ariánaról nem tudok nyilatkozni, mert őt nem követem nyomon, de Demi, mint akinek nyomják a kezébe a közönségszavazásos díjakat?
On: Tavaly a Confidenttel - amit előtte szépen lehúztak - megkapta élete első jelölését; míg azzal a lemezzel amit a bizottság agyon istenített már a megjelenés előtt, mert direkt kérték hogy játssza le nekik elobb, és elhitették vele, hogy esélye van, végül semmit sem kapott. Nem baj - jó lehet neki igen, mert élete álma egy Grammy - Grammy nélkül is az egyik legtehetségesebb előadó marad, akinek nem kell ahhoz millió díj, hogy az emberek tiszteljék, neki ott van hozzá a hangja.
A jelöltek nagy részét inkább nem is kommentálnám, még a Grammy volt az amit valamire tartottam, de ez évről évre csökken.
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2017. november 29. 09:54
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
számomra a despacito abszolút nyertes!! <3 kár, hogy mindenhol a justin biebereset nyomatják, pedig szerintem sokkal jobb az eredeti
emellett még “Shape Of You” — Ed Sheeran az, ami az év egyik legjobbja!
emellett még “Shape Of You” — Ed Sheeran az, ami az év egyik legjobbja!
2017. november 29. 11:39
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
kb az Imagine Dragons-Thunder az egyetlen értékelhető, idén még a rock-metál kategória is nagyon rossz szvsz (mondjuk olyan sok jó album nem is jött ki idén mondjuk tavalyhoz képest)
2017. november 29. 15:20
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Mindegy is... Demi Lovato semmilyen, legalábbis Grammyre esélytelen! Lehetőleg több Lovato fan ne kezdjen itt kisregénybe, mert hidegen hagy, véleményem meg Nekem is lehet ahogy itt mindenki másnak!
2017. november 29. 17:00
|
|
Alison DiLaurentisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.18. Hozzászólás: 82 Csatolások: 1 Azonosító: 265510 offline
|
Hú szorítok Keshának
2017. november 29. 17:11
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (Hoxa18 @ 2017.11.29. 15:20)
Mindegy is... Demi Lovato semmilyen, legalábbis Grammyre esélytelen! Lehetőleg több Lovato fan ne kezdjen itt kisregénybe, mert hidegen hagy, véleményem meg Nekem is lehet ahogy itt mindenki másnak!
Egy véleményre való reagálás nem egyenlő a kötözködéssel, ahogy a vitatkozás sem egyenlő a veszekedéssel. A kisregényről nem tehetünk, de igazad van, a francba velünk, hogy van egy határozott nézőpontunk, amit kultúrált ember módjára, normálisan megfogalmazott, igényes mondatokkal kitudunk fejteni, ahelyett, hogy 2 sorral, pongyola szókkincsel lerendeznénk az egészet.
Remélem azt tudod, hogy egy egész szavazóbizottság áll a Grammy mögött, zeneértő kritikusok, több év(tized) tapasztalattal. Ne te mondd már meg, hogy ki esélytelen és ki nem. Dobálózhattok itt a különféle közönségszavazós mondatokkal, de a Grammy teljesen független a többi gálától. Az emberek nem szavazhatnak, a díjat nem lehet megvenni, a bizottságot sem lehet lefizeni. Nem hiába hívják a zene legnagyobb éjszakájának.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.