Starity

Despacito is közte van! Kihirdették a 2018-as Grammy jelöltjeit

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. november 28. 22:20 #21
- törölt felhasználó -    
Ariana Grandét azért nem jelölték, mert csak a 2016. október 1-jétől 2017. szeptember 30-ig megjelent albumokat és dalokat vették figyelembe, az ő albuma viszont még tavaly májusban jelent meg, ami azt jelenti, hogy max az idei Grammy-re jelölhették volna, amely már februárban lezajlott.

Egyébként nagy csalódás volt olvasni a jelöltek listáját, egyedül Gagának, Keshának, Kelly-nek, valamint Pinknek tudok szurkolni.

Az pedig külön elszomorító, hogy Demi új albumát, a Tell Me You Love Me-t egyik kategóriában sem jelölték, pedig most már igazán kijárna neki egy Grammy-díj. Twitteren egyébként már trendelt a TMYLM, rengeteg rajongó kifejezte, hogy mennyire örültek volna, ha Demi kapott volna egy jelölést.
1 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel
2017. november 28. 22:31 #22
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Igen, a Despacito is kapott jelölést, hol a probléma? Én kifejezetten nagyon örülök neki, szuper nyári dal volt 2017-ben...Főleg ,hogy emlék is köt hozzá, így igen lehet ,hogy sokak szerint unalmas, mondanivalótlan szövege van, egy nyári dal, nem maradandó, de másnak attól még lehet..Szóval ne maradjon ki a nyárból jövőre se a Despacito..wink.gif.. OH, és ezen kívül Lorde - Melodrama albumához is gratulálok, fantasztikus lett, remelem nyerni fog.
2017. november 28. 22:34 #23
SellyFan92
SellyFan92
visszatérő vendég

Státusz"Like a goddamn soldier that just can't forget the battle, i am stained by you"
Hozzászólás: 269
Csatolások: 0
Azonosító: 257855
Despacito? Alessia Cara? Kendrick Lamar? Emberek, ez már nem a Grammy, ez valami TCA jellegű izé... Akik összeállítják a listát, azoknak sincs fülük
2017. november 28. 22:51 #24
ImagineDragonsGirl
ImagineDragonsGirl
új tag

StátuszNincs időm státusz beállításra :3
Hozzászólás: 32
Azonosító: 264400
Olyan büszke vagyok az Imagine Dragonsra, remélem elnyerik azt a két díjat wink.gif Amúgy meg a felhozatal elég gáz, dehát már meg lehetett szokni. Ez a Grammy. :")
2017. november 28. 23:13 #25
nori-bb
nori-bb
új tag
Hozzászólás: 97
Azonosító: 142275
TheTruthAboutLove : ez egy Teen Choice-on vagy hasonló díjátadón nem is lenne baj hogy jelölték a Despacitot de ez a GRAMMY... itt eddig volt színvonal. Ez a jelölés kb olyan, mintha az Álom.Netet Oscarra jelölték volna...
2017. november 28. 23:28 #26
- törölt felhasználó -    
Hajrá, Avenged Sevenfold! *-*
A Despasito jelölése meg egy vicc...
2017. november 28. 23:51 #27
Pahanna
Pahanna
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 265959
És még reménykedtem, hogy jelölik a PTX-et vagy a Superfruitot, de akár Harryt is szívesen lattam volna a listán. Ednek, Gaganak, meg Brunonak drukkolok ők nagyon megérdemlik.De despacito komolyan? Oke nézett meg minden, de nem ér annyit a dal zeneisége, hogy ennyi kategóriában jelöljék.
2017. november 29. 06:14 #28
KPetrácska
KPetrácska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Azonosító: 266352
Hajrá Ed! heart.gif És hol van Ari?? sad.gif
2017. november 29. 06:16 #29
KPetrácska
KPetrácska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Azonosító: 266352
Ja és még Imagine Dragons heart.gif heart.gif heart.gif
2017. november 29. 06:40 #30
TheBestKitsune
TheBestKitsune
visszatérő vendég

Státusztake me to a halsey concert and ill be yours
Hozzászólás: 275
Azonosító: 259123
Annyira bírom, hogy nagyjából minden évben ugyan azok az év legjobb új elóadói. Alessia 2015 óta az lol.

Amúgy nevetséges, hogy mindenki hisztizik, hogy az évben egyszer nem jelölik Demikét vagy Arianát.
2017. november 29. 07:15 #31
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Azonosító: 246729
Kedves "hisztizők"! Attól, hogy Ariana Grande és Demi Lovato nagy (többnyire tizenéves) rajongótáborral rendelkeznek, akik nyomják a zsebükbe a közönségszavazásos díjakat, attól még nem biztos, hogy elegek arra, hogy erre a díjra jelöljék őket. Szerintem egyik sem alkot olyat, hogy megérdemelten ott lehessen.

Amin meglepődtem, hogy nagyon nyomják a szünet óta Harry Stylest és mint nagy esélyest emlegették. Ahhoz képest egyetlen egy jelölést sem kapott, az AMA-n se. Az EMA-n is valami fashin kategóriában jelölték csak, amit meg se nyert. Egyedül ezt az ausztrál zenei díjat nyerte meg, amiről eddig nem is hallottam. Kezd kirajzolódni, hogy Harry mégse olyan nagy szám???
2017. november 29. 08:09 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hoxa18 @ 2017.11.29. 07:15)
Kedves "hisztizők"! Attól, hogy Ariana Grande és Demi Lovato nagy (többnyire tizenéves) rajongótáborral rendelkeznek, akik nyomják a zsebükbe a közönségszavazásos díjakat, attól még nem biztos, hogy elegek arra, hogy erre a díjra jelöljék őket. Szerintem egyik sem alkot olyat, hogy megérdemelten ott lehessen.
Amin meglepődtem, hogy nagyon nyomják a szünet óta Harry Stylest és mint nagy esélyest emlegették. Ahhoz képest egyetlen egy jelölést sem kapott, az AMA-n se. Az EMA-n is valami fashin kategóriában jelölték csak, amit meg se nyert. Egyedül ezt az ausztrál zenei díjat nyerte meg, amiről eddig nem is hallottam. Kezd kirajzolódni, hogy Harry mégse olyan nagy szám???

Off:
1. Ne általánosíts már kérlek szépen. Tizenévesnek maximum 5 évvel ezelőtt titulálhattál volna, lehet meglepő, de Demivel együtt öregedtem - és még több millió sorstársam is - én is ebben az elmúlt 10 évben amióta a pályán van, és nem maradtam meg 15 évesnek, mint ahogy ő sem. Ilyen maximum a mesékben fordulhat elő.

2. Ariánaról nem tudok nyilatkozni, mert őt nem követem nyomon, de Demi, mint akinek nyomják a kezébe a közönségszavazásos díjakat? rohog.gif Valakivel nagyon összekevered. rohog.gif Az egyik legalulértékeltebb énekesnő volt mindig is. Nem véletlen, hogy a jelöltek kihirdetése után egyből trendelt a TMYLM kifejezés (albuma rövidítése) mert nem csak a rajongók, de a general public jelentős része is kiakadt azon, hogy míg egy Kesha neve ott van a Pop VOCAL album kategóriában, addig egy olyan előadóé, aki olyan hanggal rendelkezik mint Lovato, viszont nincs. Egyébként én, mint az egyik kedves hisztiző csak úgy halkan megsúgom, hogy nem, nem kapja orrba szájba a Grammy jeloleseket - meg semmilyen más díjakat sem - tavaly volt először a karrierje során, hogy kapott egy nyamvadt jelölést, remélem azért azt még nem sajnáljátok tőle. rolleyes.gif

On: Tavaly a Confidenttel - amit előtte szépen lehúztak - megkapta élete első jelölését; míg azzal a lemezzel amit a bizottság agyon istenített már a megjelenés előtt, mert direkt kérték hogy játssza le nekik elobb, és elhitették vele, hogy esélye van, végül semmit sem kapott. Nem baj - jó lehet neki igen, mert élete álma egy Grammy - Grammy nélkül is az egyik legtehetségesebb előadó marad, akinek nem kell ahhoz millió díj, hogy az emberek tiszteljék, neki ott van hozzá a hangja.

A jelöltek nagy részét inkább nem is kommentálnám, még a Grammy volt az amit valamire tartottam, de ez évről évre csökken.
2017. november 29. 09:54 #33
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
számomra a despacito abszolút nyertes!! <3 kár, hogy mindenhol a justin biebereset nyomatják, pedig szerintem sokkal jobb az eredeti
emellett még “Shape Of You” — Ed Sheeran az, ami az év egyik legjobbja!
2017. november 29. 11:39 #34
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
kb az Imagine Dragons-Thunder az egyetlen értékelhető, idén még a rock-metál kategória is nagyon rossz szvsz (mondjuk olyan sok jó album nem is jött ki idén mondjuk tavalyhoz képest)
2017. november 29. 12:57 #35
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Ez valami áprilisi tréfa decemberben?
2017. november 29. 13:12 #36
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
ilyen színvonaltalan listát rég láttam
2017. november 29. 13:36 #37
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Szandiii_1992 egyetértek. Én is demivel nőttem fel. Már 2007_2008 körül is színen volt.
2017. november 29. 15:20 #38
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Azonosító: 246729
Mindegy is... Demi Lovato semmilyen, legalábbis Grammyre esélytelen! Lehetőleg több Lovato fan ne kezdjen itt kisregénybe, mert hidegen hagy, véleményem meg Nekem is lehet ahogy itt mindenki másnak!
2017. november 29. 17:00 #39
Alison DiLaurentis
Alison DiLaurentis
új tag

StátuszI was late for this,late for that,late for the love of my life
Hozzászólás: 82
Csatolások: 1
Azonosító: 265510
Hú szorítok Keshának smileeee.gif
2017. november 29. 17:11 #40
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Idézet (Hoxa18 @ 2017.11.29. 15:20)
Mindegy is... Demi Lovato semmilyen, legalábbis Grammyre esélytelen! Lehetőleg több Lovato fan ne kezdjen itt kisregénybe, mert hidegen hagy, véleményem meg Nekem is lehet ahogy itt mindenki másnak!

Egy véleményre való reagálás nem egyenlő a kötözködéssel, ahogy a vitatkozás sem egyenlő a veszekedéssel. A kisregényről nem tehetünk, de igazad van, a francba velünk, hogy van egy határozott nézőpontunk, amit kultúrált ember módjára, normálisan megfogalmazott, igényes mondatokkal kitudunk fejteni, ahelyett, hogy 2 sorral, pongyola szókkincsel lerendeznénk az egészet.
Remélem azt tudod, hogy egy egész szavazóbizottság áll a Grammy mögött, zeneértő kritikusok, több év(tized) tapasztalattal. Ne te mondd már meg, hogy ki esélytelen és ki nem. Dobálózhattok itt a különféle közönségszavazós mondatokkal, de a Grammy teljesen független a többi gálától. Az emberek nem szavazhatnak, a díjat nem lehet megvenni, a bizottságot sem lehet lefizeni. Nem hiába hívják a zene legnagyobb éjszakájának.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!