Az énekesnő az Instagramon tudatta rajongóival, hogy igent mondott párjának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Menyasszony lett az X-Faktor felfedezettje
2017. november 26. 17:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. november 26. 18:27
|
|
Shadowsarcasmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.20. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 266267 offline
|
Jesszus...mindig kiráz a hideg ettől a lánytól.Ezt is csak a felhajtásért csinálja..
2017. november 26. 18:29
|
|
Milu ZombieHunterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 195773 offline
|
imádom ezt a csajt :DDDD
2017. november 26. 19:10
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
kami98 Elmondtad azt, amit érzek.
2017. november 26. 19:11
A féltékenység nem szép dolog.
Violának meg gratu.
2017. november 26. 19:35
|
Lilisztarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.09. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 244672 offline
|
Imádom ezt a lanyt
Amúgy meg miert mindenki a külső alapján ítélkezik!? Ez a lány nagyon kedves es aranyos
A belső meg a külső nem egy es ugyan az emberek!!!!!!
Amúgy meg miert mindenki a külső alapján ítélkezik!? Ez a lány nagyon kedves es aranyos
A belső meg a külső nem egy es ugyan az emberek!!!!!!
2017. november 26. 20:35
Halljátok ti magatokat néhányan? Felfogjátok, hogy miket pötyögtök ide? Higgyétek el, Viola egy percig sem volt nekem szimpatikus és mindig is úgy gondoltam, hogy harmatgyengén teljesített és csak azért került az élő showba, mert úgy néz ki ahogy. Ennek ellenére csak gratulálni tudok neki, amiért megkérték a kezét és sok boldogságot kívánok neki és a párjának. Pedig ahogyan már említettem, nem kedvencem ez a lány, mégsem vagyok olyan szinten, mint egyesek.
2017. november 26. 23:22
Nem igazán értem az irányában tanúsított rosszindulatot. Halljátok ti magatok, hogy nyilatkoztok valakiről, akinek épp aktuálisan az a bűne, hogy feltölt két képet az Instagramjára arról, hogy megkérték a kezét? Nem ismerem ezt a lányt, soha nem hallottam előadni, nem követem az X Faktort. De nem gondolom, hogy a tetoválásai és a különcsége okot adnának arra, hogy ilyen rosszindulatot érdemeljen. Feltűnősködik? Ugyan már. Neked nézned kell? Nem. Követned kell? Nem. Ő ezt a hírt a követőivel osztotta meg, és ha egyesek ebbe a táborba nem tartoznak bele, akkor egyszerűen pörgessenek tovább, nem kötelező mindig, mindenkiről véleményt nyilvánítani. Én magam nem ismerem őt sem, és a vőlegényét sem, de nem hiszem, hogy ártana a világnak a gyűrűjével és a Kinder-Buenoival.
Egyébként gratulálok nekik!
Egyébként gratulálok nekik!
1 felhasználónak tetszik:
silenc
2017. november 27. 13:20
|
|
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
Rohadtul nem szimpatikus. Nem azért, ahogy kinéz, hanem azért mert még fel is vág ezzel hogy csesszétek meg én így nézek ki, amivel még mindig nincs semmi bajom, csak nagyon elhiszi magáról az egészet. Hogy tud énekelni, táncolni, és hogy szép. Én sem vagyok az, nem vagyok egoista, de ő inkább egyéniség, mintsem szép. Ettől függetlenül gratulálok neki, mert a boldogságot ugyanúgy megérdemli mint mindenki más^^
2017. november 27. 19:16
|
|
Helenagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 267690 offline
|
Nagyon gratulálok neki , de azért remélem egy kicsit változtat magán ! Amúgy nem szimpatikus , de remélem ezt a sok csúfságot eltünteti magáról .
2017. november 28. 09:36
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Helenagirl: Ha a Tetoválásra érted, akkor azt nem fogja eltávolítatni, szerintem nem azért csinaltatta,hogy szenvedjen a lézeres kezelesektol..amúgy is csak félig tüntetné el a kezeles, és ráadásul hosszadalmas, fájdalmas procedúra ilyen sok tetoválásnal.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!