Starity

Liam Payne szerint a One Direction több koncertet vállalt, mint amit elbírtak

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. november 26. 17:16 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Az énekes a The Sunnak adott interjújában emlékezett vissza a One Directionben töltött időszakra.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. november 26. 17:22 #2
eggsy
eggsy
új tag

Státuszdon't break character.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 46
Csatolások: 0
Azonosító: 263961
ok, sosem voltam directioner, meg úgy általában nagyon nem érdekelnek a srácok, de piszkosul gáz, hogy még mindig a bandáról dumálnak, és ráadásul folyamatosan negatív dolgokat mondanak. nem gondolják, hogy ez rosszul esik a rajongóknak, akik pl. ott voltak egy koncertjükön, és azt hitték, hogy boldogok, és ők is boldogok voltak, na, szóval értitek...? miért nem tudnak kussban maradni, és meghagyni legalább a rajongóknak a szép emlékeket?
(tudom, persze, kell a címlap és a hírnév, azért)
2017. november 26. 17:49 #3
Darling2000
Darling2000
visszatérő vendég
Hozzászólás: 127
Azonosító: 248688
Edes jo istenem. Egyre inkabb erosodik bennem az a gondolat, hogy ebben a bandaban Harryn es Niallen kivul egyetlen epeszu sem volt....es ezt ugy mondom, hogy en magam is directioner voltam. Konyorgom minek kell meg mindig azon lovagolni hogy ez meg az szar volt? Erdekes Niall es Harry meg tud lenni anelkul, hogy rosszul nyilatkozzon a bandarol. Eleg gaz, hogy ez kell ahhoz, hogy ne tunjenek el a sullyesztobe...elmult, szep vol (vagy nem) vege van. Leszallnanak a temarol? ( es bocsanat, hogy ekezet nelkul irok, csak telorol vagyok fent biggrin.gif )
2017. november 26. 18:19 #4
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Liam folyton csak panaszkodik, miközben ennek az együttesnek és a menedzsereiknek köszönhetik, hogy azok ma, akik. A cuki brit fiúbanda-imidzs nélkül eltűntek volna a süllyesztőbe...
Egyébként is nem értem, mit van úgy oda, kb minden sztár úgy nyomja a turnét, hogy négy-öt napig minden este, aztán egy-két nap pihi, és kezdik elölről.
Végezetül meg: valamit valamiért. A pénzt, az elismerést és hírnevet panasz nélkül élvezi, viszont az ahhoz vezető út bármilyen rögös is, eljuttatta ide. Nem tudom, mit hitt, mikor jelentkezett az X-factorba.
Majd ő diktál? Minden úgy lesz, ahogy elképzelte? Persze.
2017. november 26. 18:27 #5
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
Szerintem érthető és ez ember függő valaki bírja a sok turnét és utazgatást valaki nem.. muszáj volt menniük ha nem akartak csalódást okozni a rajongóknak ezért megerőltette magát és mégha nem is mindent de megpróbálta élvezni..
A One Direction 2011 óta minden évben turnézott a az Up All Nigt turné 60 állomás a Take Me Home turnéjuk 100 állomásból állt a WWA turné 75 állomás a legutóbbi meg több mint 80 állomás volt plusz a köztes fellépések műsorokban.. és 2011 - 2015 között más előadóval ellentétben nekik egyik évben sem volt pihenőjük folyton úton voltak..
Harry és Niall láthatóan a színpadon is sokkal jobban érezte magát ők voltak a koncertek lelke... ők most is sokkal jobban bírják hiszen most is turnéznak szólóban.. (Harrynek kb 80 show-ja van Niallnek meg kb 65 van összesen)

Amúgy ő nem magától beszél ezekről hanem az interjús kérdezte meg őt.. mit kellett volna mondania? kösz tesó de nem válaszolok?! akkor meg azért lenne bunkó..
2017. november 26. 18:28 #6
Genoveva01
Genoveva01
visszatérő vendég

StátuszPretty Little Liars :3
Hozzászólás: 275
Azonosító: 202964
Diala teljesen igazad van.
2017. november 26. 19:41 #7
N_évi024
N_évi024
visszatérő vendég
Hozzászólás: 124
Azonosító: 254541
Teljesen érthető, hogy ezt érzi és, hogy már hat év után nem érezte így olyan jól magát, de attól még a legtöbb énekes is ugyanilyen tempóban nyomja, nem csak ők vállaltak sok koncertet. Emellett iszonyatosan rossz, hogy Liam, aki mindent a One Directionnek köszönhet nem először nyiltkozik arról, hogy milyen rossz volt a bandában. Gondolnia kéne a rajongókra, akik még mindig várják a 1D visszatérését és arra, hogy ez mennyire fájhat nekik. (Nekem is igen rosszul esik, hogy minden amit a 1D-ről hittem csak színjáték volt, legalábbis ezt nyilatkozta valamelyikőjük). Persze számíthattunk arra, hogy amikor visszakéne térniük, mert lassan letelik a két év, akkor ilyeneket fognak mondani.smileeee.gif De azért még mindig nagyon remélem, hogy egyszer, akár harminc év múlva is, de visszatérnek.
2017. november 26. 19:51 #8
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Idézet (Wendy17 @ 2017.11.26. 18:27)
Szerintem érthető és ez ember függő valaki bírja a sok turnét és utazgatást valaki nem.. muszáj volt menniük ha nem akartak csalódást okozni a rajongóknak ezért megerőltette magát és mégha nem is mindent de megpróbálta élvezni.. 
[...]
Amúgy ő nem magától beszél ezekről hanem az interjús kérdezte meg őt.. mit kellett volna mondania? kösz tesó de nem válaszolok?! akkor meg azért lenne bunkó..

Muszáj volt menniük. Ennyi. Felesleges folytatni... De elhiheted, nemcsak a rajongók szeretete miatt volt kénytelen akkor is színpadra állni, mikor esetleg nem volt hozzá kedve. Itt a szerződésekre gondolok.
Ő azért kapja a fizetését, hogy akkor is lenyomja euforikus arckifejezéssel a koncertet, ha éppen nem olyan kedve van. Ez a munkája. Ahogy másnak meg az, hogy bemegy reggel 8-ra, aztán délután 4-ig teszi azt, ami a munkaköri leírásában van. Ő ráadásul a szórakoztatóipar egy terméke, és senki sem azért fizet ki tízezreket egy fellépéséért, hogy a savanyú, unott fejét bámulja.

Direkt megnéztem, és a Sun oldalán egy szó nem volt arról, hogy bárki is ilyen válaszra kényszerítette volna a kérdésével, szimplán arról van szó, hogy ez a srác imád az 1D-s múltja miatt vergődni, meg úton-útfélen elmondani, hogy neki akkor mennyire rossz volt (csak a Starity-s cikkek a témában: Kirakatbanda volt a One Direction! Liam Payne elismerte, nem álltak olyan közel a srácokkal, mint mutatták, Liam Payne: „Utáltam az életemet!”, Komoly alkoholproblémákkal küzdött Liam Payne a 1D alatt).
Elég egyszer elmondani, megértettük.
2017. november 26. 19:55 #9
- törölt felhasználó -    
Vajon plusz pénzt kap azért, hogy az 1D-s múltjáról panaszkodik?
2017. november 26. 20:00 #10
Justice225
Justice225
új tag
Hozzászólás: 74
Azonosító: 267989
Diala adom
2017. november 26. 20:17 #11
- törölt felhasználó -    
Egyszer és mindenkorra ez utolsó hogy ide fogok kommenteni valamit is de mindegy lényeg annyi hogy mért nem lehetne már tovább lépni és inkább azzal kelne foglalkozni hogy külön milyen zenéket csinálnak a srácok meg hát fel kelne végre fogni hogy az egész 1D soha nem fog már vissza térni de itt le is zárom a vitát
2017. november 26. 20:20 #12
EnGreta
EnGreta
visszatérő vendég
Hozzászólás: 211
Azonosító: 264744
Úgy sajnálom szegényt. Már most látszik, hogy ő lesz az első 1Dös aki eltűnik a süllyesztőben. Szerintem még 10 év múlva is majd arról fog panaszkodni milyen rossz volt neki a bandában. A dalaidba fektetnél ennyi energiát Liam akkor talán jobbak lennének és nem a csapatról kellene még most is nyilatkoznod. Harry-t, Niallt és kérdezték a csapatról és ők mégis normálisan tudtak nyilatkozni az elmúlt évekről, nem pedig állandóan picsogtak.
2017. november 26. 21:24 #13
bluebellflower
bluebellflower
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 268012
Csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy érdemes elolvasni az eredeti interjút a sun-nak az oldalán. Megint kiragadtak egy mondatot az egész szövegből, ami így teljesen más fényben tünteti fel Liam-et és azt, amit mondott.
2017. november 27. 02:26 #14
Nomiii
Nomiii
visszatérő vendég

Státusz~no reason to stay is a good reason to go~
Hozzászólás: 447
Azonosító: 154155
Diala, EnGreta: egyet értek...
Nem igaz, hogy Liam mindig csak panaszkodni tud... Foglalkozna helyette a szólókarrierjével vagy a fiával helyette... Érdekes, Harrynek és Niallnek jól megy a szekere az 1D ócsárolása nélkül is, Liam és Zayn az, aki mostanában kevésbé sikeres zeneileg, és valahogy komlenzálni kell biggrin.gif
2017. november 27. 02:27 #15
Nomiii
Nomiii
visszatérő vendég

Státusz~no reason to stay is a good reason to go~
Hozzászólás: 447
Azonosító: 154155
*-1 helyette, sry biggrin.gif
**kompenzálni
2017. november 27. 05:37 #16
Flash1
Flash1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 177
Azonosító: 258566
Diala tökéletesen egyet értek én is ezt gondolom!!
2017. november 27. 06:15 #17
xXTommoXx
xXTommoXx
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 266216
Aki nem olvasta az egész interjút inkább googlizzon rá
2017. november 28. 13:20 #18
tyrus94
tyrus94
visszatérő vendég
Hozzászólás: 131
Azonosító: 202353
Én teljesen megértem őt,hogy nehéz volt neki,főleg ilyen fiatalon.DE! Drága Liam szerinted a Backstreet Boysnál meg a többi 90-es,2000-es évek fiúzenekarainál nem ugyanez volt a helyzet? Nem hiáb oszlott fel szinte az összes. Nick Carter nem véletlenül volt drogfüggő 10 éven keresztül.És mégsem panaszkodik egyik sem állandóan erről.Úgy csinál ,mintha csak náluk lett volna ez. Hát nem. Azért nem véletlen,hogy szólóba nem kellett az X-factorba...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok