Megvan az idei X-Faktor nyertes párosa
2017. november 26. 09:46
|
|
abisz16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.31. Hozzászólás: 131 Csatolások: 5 Azonosító: 267611 offline
|
Idézet (Skandtiel @ 2017.11.26. 09:02)
Azt kéne felfogni egyeseknek, hogy Serena még GYEREK! Nem nagyon kéne sztárolni, mert nem az és még ott van a fejlődés lehetősége, de ne ilyen fiatalok legyen ismert, mert utána drogos vagy alkoholista lesz és a leggyakrabban ami történik, hogy el lesz szállva magától, hogy milyen csodálatos stb stb.
Minden Serena rajongónak pedig üzenem, hogy Rico és Claudia fényévekkel jobb volt.
Minden Serena rajongónak pedig üzenem, hogy Rico és Claudia fényévekkel jobb volt.
Jók voltak Serena nekem jobban tetszett de már mindeggy
2017. november 26. 09:48
Nagyon jók voltak de én Serena miatt sírtam is...!!!!
De Ricco & Claudia nagyon szépen énekelnek megérdemlik a győzelmet..!
De Ricco & Claudia nagyon szépen énekelnek megérdemlik a győzelmet..!
2017. november 26. 09:50
|
|
Pahannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 265959 offline
|
Szerintem teljesen megérdemelték a győzelmet. Sokat dolgoztak, és nagyon igyekeztek , hogy idáig eljussanak. Igen Serenának is jó hangja van sőt! Azonban 15 évesen még nagyon fiatal, és valószínűleg fel se tudta volna fogni, ha esetleg ő nyer. Én az idei döntősökkel úgy vagyok, hogy mind megérdemelték volna a győzelmet. És emberek! Ne ocsmároljunk senkit amiatt, hogy milyen nemzetiségű! Attól, mert, hogy ők éppen szlovákok és nem magyarok, még nem jelenti, hogy bármivel is kevesebbek lennének a magyar versenyzőkkel szemben. És nagyon gratulálok nekik, megérdemelték, és tudom, hogy a nyereményüket nem mértéktelen bulizásra fogják költeni.❤
2017. november 26. 09:55
|
|
kakaóspalacsinta26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 224011 offline
|
Szerintem a Radio Mobster volt a legjobb
2017. november 26. 10:26
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
A top2 versenyző nagyon tehetségesek voltak, evidens volt, hogy ha van ebben igazság, akkor köztük kell, eldőljön a verseny. Semmi bajom nem lett volna, ha Serena nyeri, hiszen nagyon tehetséges lány, sőt. De el kell ismerni, hogy Ricco & Claudia is nagyon-nagyon tehetségesek, én személy szerint nekik szurkoltam, nagyon gratulálok, hiszen megérdemelték. De Serenának is durkkolok, hogy beindítsa a karrierét, ha éppen Magyarországon szándékozza ezt megtenni. Ha meg nem, akkor is drukkolok neki, vigye sokra az életben, legyen sikeres!
2017. november 26. 10:31
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Én Roland kiesését sajnálom a leges legjobban. Annyira tehetséges szerintem, nem lett volna szabad kiesnie harmasikként...remélem így is be fog futni
2017. november 26. 10:34
Nem érdemelték meg hogy nyerjenek mert mindenkit befolyásolták azzal hogy Ricconak a gyógyítására ment volna el a pénz belölük se lesz semmi mint Optiz Barbiból s amúgy sincs nagy tehetségük.
2017. november 26. 10:36
Megérdemelték!Bár én Bettinek és Berta Daninak szurkoltam.
2017. november 26. 11:27
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
Gratulálok nekik, szerintem Riccoék és Serena is ugyanúgy megérdemelte volna a nyereséget, mert egyértelműen ők hárman voltak azok, akik minden adásra, újabb és újabb dolgokat hoztak. Mégegyszer gratulálok
2017. november 26. 11:33
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Egyértelmű volt a győzelmük, és örülök, hogy nyertek. Végig nagyon jók voltak, Ricconak nagyon tetszik a hangja, és Claudiával nagyon jól szóltak. Látszik, hogy össze vannak szokva, ők tényleg duett előadók, mindig figyeltek egymásra. Szerintem Ricco állapotától függetlenül is nyertek volna. Remélem sikeres lesz majd a műtéte, ha megcsinálják.
2017. november 26. 12:01
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Én örülök a győzelmüknek, bár meglepett egy kicsit. Én személy szerint azért adtam volna Serenának a győzelmet ,mert ő sokkal többet mutatott meg magaból sokkal sokszínűbb volt...Riccoék jól énekelnek ez tény, de valahogy nekem kicsit egyhangúal voltak. Viszont, Igaz hogy Serena előtt még ott az élet , es ez is nagy eredmény , de ha valasztani kellett volna én neki adtam volna. Igazság szerint szerintem eddig ez volt az X Faktor legrosszabb színvonalu szériája, remelem jövőre jobb lesz....Bár úgy is meg van rendezve az egész. ~
2017. november 26. 12:26
|
|
DreamerGirl9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.18. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 267906 offline
|
A számat rágtam annyira izgatott voltam.Mikor Istenes Bence kimondta a nevüket a megkönnyebülléstől elkezdtem sírni.Nagyon örülök nekik! Serena is megérdemelte volna, de viszont ő még csak gyerek.Azt a rengeteg pénzt pedig mire tudta volna költeni:/. Rico-ék pedig kitudják fizetni a műtétet és lehet, hogy Rico újra lábra tud állni.Serena is megérdemelte volna, de Ricoék nyerték meg, aminek nagyon örülök.
2017. november 26. 12:43
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Gratulálok nekik.De Roland is nagyon megérdemelte volna.
2017. november 26. 13:07
|
|
Eszter158visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 223981 offline
|
Serena ezerszer jobb volt,és sokkal jobban megérdemelte volna a győzelmet.
Egypáran olyan idióták,h nem az a tehetséget nézik Serena nal,hanem azt h olasz...
Ettől függetlenül számomra Serena a győztes,ennyi. ♥
Egypáran olyan idióták,h nem az a tehetséget nézik Serena nal,hanem azt h olasz...
Ettől függetlenül számomra Serena a győztes,ennyi. ♥
2017. november 26. 13:36
Egyetértek a nézők döntésével, Ricco- nak és Claudiának kellett valóban megnyerni a versenyt, bár végig azt éreztem, hogy az egész arra megy ki, hogy Serena fogja megnyerni, de nem így lett... szerencsére. Nagyon jó hangja van, de szerintem alig volt olyan produkciója, amiben érzelmeket tudott volna közvetíteni.
Nagyon örülök Ricco- éknak! Profik, és a tegnap estét minden produkciójukkal vitték
Nagyon örülök Ricco- éknak! Profik, és a tegnap estét minden produkciójukkal vitték
2017. november 26. 14:36
Nekem az egész műsor arról szólt: "Melyik fogja megnyerni, úristen, mind sz_rak!" A végén meg voltam áldva, hogy Serena nyeri meg. Ő tehetséges. Jó, Ok, miért nem a saját országában indult? És? Kit érdekel? Azért, mert a magyar X-faktorba is kellenek tehetséges emberek, pont ezért. Ricco&Claudia kicsit unszimpatikusak nekem, tudom, kritikus vagyok és a rajongók majd fellázadnak..stb. Jól énekelnek, nem azt mondom, de nem éppen ide valók... CSAK EGY VÉLEMÉNY.
2017. november 26. 14:45
|
|
FloraTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 308 Csatolások: 1 Azonosító: 240999 offline
|
Nos, ők érdemelték meg leginkább. Ami összhang, tehetség beléjük szorult, az nem igaz! Serena meg, neki még van mit fejlődnie, a Praying-et rendesen eltolta, 0 érzelemmel, akármit mond a "szakmai" zsűri.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: