Demi Lovatót és Idina Menzelt perelik! Szerinted hasonlít a két dal?
2017. november 25. 19:39
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nem Demi és Idina írták a dalt, hanem a Disney munkatársai. Szóval csak figyelemre vágyó emberkével van dolguk...megint...
Unalmasak már ezek a plágiumos vádak. Nem veszik a lemezed? Perelj be valakit egymilliárd év után(3 éve volt könyörgöm), és talán lesz valami.
2017. november 25. 19:40
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Bocsi 4 éve volt. De őszintén nem értem ezeket az embereket...
2017. november 26. 09:55
Én is csak a refrénnél...Szerintem ott volt a hasonlóság...:*!!!!
Szeretem Demit és ahogy énekel....
Szeretem Demit és ahogy énekel....
2017. november 26. 10:00
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Nem a fenti énekesek írták a dalt, nem ezért perli őket, hanem mert ők is közreműködtek az albumban és hasznot húztak a dalból. A csóka konkrétan mindent és mindenkit perel és mindenből pénzt akar. Meghallgattam, szerintem nagyon is hasonlít, bár rengeteg más számnak is van hasonló dallama. Majd az okosok előveszik a kottákat és eldöntik, kinek van igaza. Nem csodálkoznék, ha peren kívüli megegyezés lenne.
2017. november 26. 14:31
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Mindig elcsodálkozom ezeken a bátor embereken, akik ilyen nagy cégeket, mint a Disney ok és szemrebbenés nélkül perelgetnek. Valószínű többe fog kerüli csórikámnak az ügyvéd, mint amennyi kártérítést kap, de azért hajrá.
2017. december 10. 17:39
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Nem nagyon hasonlÍt...
2018. május 25. 12:36
Most vagy én vagyok a süket (ami lehet)... Vagy ez a két dal tényleg nem hasonlít egymásra egy fikarcnyit sem...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: