Starity

Íme pár holtbiztos jele annak, hogy bejössz a srácnak

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. november 25. 12:49 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Nem tudod eldönteni, hogy viszonozza-e az érzelmeidet? Cikkünkkel segíteni szeretnénk kicsit!
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. november 25. 12:53 #2
Tamcsy2001
Tamcsy2001

StátuszJelenleg tök üres a fejem :P tetszik ez az érzés ^ ^
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 587
Csatolások: 0
Azonosító: 255514
Ez most nagyon jól jött smileeee.gif jó kis cikk lett
2017. november 25. 13:10 #3
Alison DiLaurentis
Alison DiLaurentis
új tag

StátuszI was late for this,late for that,late for the love of my life
Hozzászólás: 82
Csatolások: 1
Azonosító: 265510
Jó kis cikk meglátom mikor tudom megfigyelni az itt tanultakat biggrin.gif
2017. november 25. 13:15 #4
rara022
rara022
visszatérő vendég

StátuszNIALL HORAN and One Direction FOREVER :D
Hozzászólás: 183
Azonosító: 207142
hahaha már csak egy fiú kell akin kipróbálhatom biggrin.gif
2017. november 25. 13:23 #5
Sophy the bohemian
Sophy the bohemian

StátuszThat's what I do: I drink and I know things.
Hozzászólás: 607
Azonosító: 259935
rara022 egyetértek xD
2017. november 25. 13:25 #6
- törölt felhasználó -    
Én sose nézem ezeket a jeleket. xd Úgy vagyok vele, ha keres akkor érdeklem őt. Ha nem keres, de bejövök neki akkor így járt.
2017. november 25. 13:37 #7
Kaattaa
Kaattaa
visszatérő vendég

StátuszYᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
Hozzászólás: 317
Azonosító: 181416
Hatalmas hülyeség. Alapjáraton gyűlölöm az ilyen cikkeket, ugyanis NEM MINDEN FIÚRA IGAZ. Minden ember másképp viselkedik ha tetszik neki valaki, sőt, szerintem nagyon sok dolog ezek közül ilyen általános dolog amit akár egy csajhaver jelenlétében is csinálhatnak.
Jártam már úgy én is, hogy a srác aki iránt többet éreztem így viselkedett, én többet láttam benne, közben pedig csak barátként tekintett rám. Szóval lányok, ne vegyétek komolyan az ilyen cikket. Ha tetszel egy srácnak, akkor a tudtodra fogja adni, ha meg nem akkor nem is érdemes vele foglalkozni mert nyomorék. Ennyi az egész biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: madeleine.
2017. november 25. 14:14 #8
jennette13
jennette13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 266018
Nem szeretem az ilyen cikkeket és adom Kaattaa véleményét. Minden srác más, pl. az én párom sem volt zavarban a közelemben az ismerkedős fázisunkban, tök összeszedett volt mindig, főként ez tetszett meg benne nekem a legjobban. Ráadásul a FÉRFIAK nem szokták féltékennyé tenni a kiszemelt nőt ilyen ócska trükkökkel. A fiúk valószínűleg megteszik...
2017. november 25. 18:28 #9
- törölt felhasználó -    
Ebben a témában nem voltak elegendőek ezek a cikkek...? -.-
https://starity.hu/magazin/71049-18-jel-arra-hogy-szerelmes-vagy/
https://starity.hu/magazin/70899-17-figyelmezteto-jel-hogy-a-pasid-nem-jo-ember/
https://starity.hu/magazin/71374-10-holtbiztos-jele-annak-hogy-nem-erdekled-a-sracot/
https://starity.hu/magazin/69589-szeret-nem-szeret-a-valasz-a-reszletekben-rejlik/
https://starity.hu/magazin/69344-hogyan-legyel-tul-a-szerelem-betegsegen/

Szerintem a felhasználók java része van olyan szellemi szinten, hogy ha egy sablonos, ugyanazon kaptafára épülő, általánosító cikkből nem is, de kettőből felfogja a lényeget.

Nem tudom, hogy szánalmas vagy röhejes-e, hogy egy komoly hírű sztáros portálon az életvitel "mellékrészleg", ostoba, jellegtelen szerelmes tanácsokkal történő telezsúfolása a fő. Mindenesetre unalmasak ezek a kommersz cikkek.

Komolyan, itt már semmilyen értelmes dologról nem lehet hallani csak a "csábítási útmutató 13 évesnek", "20 évig húzódó szerelmi dráma egy híres pár szakítása után" és a "AranyHaj vörösre festette tincseit - 345. részletet feltáró cikk" típusú témákról? "-.- Legalább abból ajánlott lenne már vennetek a lapot, hogy nem elégedett a közösség a munkáitokkal, hogy a legtöbb ilyen cikk alatt többségben hasonló hozzászólások születnek, mint az enyém vagy olyanok, amikben a hírérték után érdeklődnek, amit nem fedeztek fel a hírben.

Lehet, hogy ti most a szerkesztőségnél szerelmesek vagytok és szeretitek a pletykákat, de a felhasználók már UNJÁK ezt. "-.-
2017. november 25. 20:07 #10
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Köszi, Gothic, hogy kigyűjtötted nekem őket, a kövi ilyen cikk alá most már csak be kell szúrnom a kapcsolódó linkeket biggrin.gif Sajna, nekem nem volt időm megkeresni őket, ez így most jól jött ^^
2017. november 25. 23:46 #11
homer
homer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 131
Azonosító: 134354
A 4. állítás nem teljesen igaz. Ha egy fiú, férfi szerelmes, akkor pont hogy nem akarja megérteni a nőt. Ha csak tetszik neki, vagy vonzónak találja, akkor igaz. De egyébként ha érezzük hogy szerelmesek vagyunk, akkor egyszerűen nem tudjuk csak szimplán megérinteni a lányt.
2017. november 25. 23:54 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glamster @ 2017.11.25. 20:07)
Köszi, Gothic, hogy kigyűjtötted nekem őket, a kövi ilyen cikk alá most már csak be kell szúrnom a kapcsolódó linkeket biggrin.gif Sajna, nekem nem volt időm megkeresni őket, ez így most jól jött ^^

Egyszerűbb lesz, ha csak kiírod a címet aztán egy "tartalomért itt" felirat kíséretében beszúrod őket, nem fognak beállni az ujj-ízületeid a sok másolástól wink.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!