Kiakasztotta rajongóit! Sátánista jelet rajzolt magára Bella Thorne
2017. november 25. 10:43
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Jézusom, most mit kell ezen fennakadni? Csak hülyeségből csinálta
2017. november 25. 14:55
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Teljesen megértem hogy most éli ki magát,hiszen mikor máskor ,hisz nem volt normális gyerekkora,túl hamar került a képernyőkre. Viszont, a figyelemfelkeltésnek is megvannak a határai szeintem, ő néha kicsit tulzásba esik. De nyugodjunk meg, ki fogja Nőni, élő példa : Miley Cyrus is kinőtte..Amugy meg amikor instán láttam a képet észre sem vettem a keresztetxd
2017. november 25. 15:50
|
|
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7675 Csatolások: 460405 Azonosító: 206112 offline
|
Ha nem tudnám,hogy bella van a képen,azt hinném egy férfi az parókában...
Plusz nem értem,hogy ha a homlokát akarja mutatni minek kell ehhez fél pucérnak lennie?
Plusz nem értem,hogy ha a homlokát akarja mutatni minek kell ehhez fél pucérnak lennie?
2017. november 25. 16:27
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Idézet (MiaSmile @ 2017.11.25. 11:14)
Zsóka11 sajnos valahogy arról sohasincs cikk, ha valamit jól csinál..
Attól még rengeteget dolgozik, és adományoz de hát ilyenekről sosincs cikk, mert mindig a pasijairól, a ruháiról vagy a hajáról írnak. Miért baj az, ha több sráccal randizik vagy extravagánsabban néz ki, mint más sztár? A tehetségét is a személyisége miatt fikázzák, holott nem sok 19 éves mondhatja el magáról, hogy több mint 30 filmben szerepelt és nyilván azért kap annyi főszerepet, mert tehetséges.
2017. november 25. 21:11
|
|
kicsikacsa123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.15. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 267311 offline
|
Szerintem ez nem polgárpukkasztó, vagy durva. Mindenki azt rajzol magára, amit akar
2017. november 26. 09:33
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
De csúf ez a csaj
2017. december 30. 02:08
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Már elnézést,én nemszoktam manapság senkit lemondani... de te jó ég ez a nő bűnronda! o.O Atya gatya! Kegyetlenül néz ki! És el is tudnám képzelni egy szektában,mert ahogy ez kinéz.... jesszus
2018. január 05. 22:45
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
a fordított kereszt nem is sátánista jelkép amúgy de ne zavarjon senkit xdd ebből is látszik, hogy ennyire van képben a sátánizmussal, ergo ennyire is gondolja komolyan, ettől fogva nem kell felháborodni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: