A Sorry Not Sorry előadója megőrjítette rajongóit legutóbbi Instagram-fotójával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyen gyönyörű menyasszonyként Demi Lovato
2017. november 24. 12:29
2017. november 24. 17:45
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
A videóklippel kapcsolatban még kiposztolt azt hiszem kb 2 héttel ezelőtt egy hasonló környezetű temetős (?) képet, aminek nem sok közét látom az esküvőhöz, úgyhogy ezzel most teljesen összezavart.
Őszintén szólva, a Confident és a Stone Cold óta nem csinált egy jó klippet sem, remélem ezzel most megtörik a jég.
Mindenesetre valóban gyönyörűen fest, nem hiába lett a valaha volt legkedveltebb képe az instagramon. Hát még milyen gyönyörű volna, ha igazi esküvő lenne.
Mindenesetre valóban gyönyörűen fest, nem hiába lett a valaha volt legkedveltebb képe az instagramon. Hát még milyen gyönyörű volna, ha igazi esküvő lenne.
2017. november 25. 11:36
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (misssha @ 2017.11.25. 00:26)
Nem tudom miért olyan különleges számára ez a dal, hogy klip is lesz hozzá, szerintem a leggyengébb ami van az albumon.. dehát ő tudja.
A második kislemez lesz az albumon, ezért készül hozzá a videóklipp. Eredetileg az első lett volna, ha Demi hallgat a lemezkiadójára. Én sem értek vele egyet, szívem szerint a Lonely-t választottam volna.
2017. november 25. 13:59
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Deminek annyira furi az ízlése pasik terén (mármint nekem egyik pasi választása sem tetszett se képekben se a valóságban Joe Jonas-on kívül de ő már baromi régen volt) TUDOM hogy Jesse Williams CSAK A KLIPBEN fog vele együtt játszani de nagyon nem illenek össze számomra..
2017. november 25. 16:34
Újabb beteljesült álmot pipálhat ki a listáján.
8 évvel ezelőtt arról tweetelt, hogy mennyire bele van szerelmesedve "Dr. Averybe", most pedig ő alakítja a szerelmét egy videóban.
Hosszú idő után az első klipje, amit tűkön ülve várok. Egyszerűen álomszép ez a lány.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: