A Sorry Not Sorry előadója megőrjítette rajongóit legutóbbi Instagram-fotójával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyen gyönyörű menyasszonyként Demi Lovato
2017. november 24. 12:29
2017. november 24. 17:45
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
A videóklippel kapcsolatban még kiposztolt azt hiszem kb 2 héttel ezelőtt egy hasonló környezetű temetős (?) képet, aminek nem sok közét látom az esküvőhöz, úgyhogy ezzel most teljesen összezavart.
Őszintén szólva, a Confident és a Stone Cold óta nem csinált egy jó klippet sem, remélem ezzel most megtörik a jég.
Mindenesetre valóban gyönyörűen fest, nem hiába lett a valaha volt legkedveltebb képe az instagramon. Hát még milyen gyönyörű volna, ha igazi esküvő lenne.
Mindenesetre valóban gyönyörűen fest, nem hiába lett a valaha volt legkedveltebb képe az instagramon. Hát még milyen gyönyörű volna, ha igazi esküvő lenne.
2017. november 25. 11:36
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (misssha @ 2017.11.25. 00:26)
Nem tudom miért olyan különleges számára ez a dal, hogy klip is lesz hozzá, szerintem a leggyengébb ami van az albumon.. dehát ő tudja.
A második kislemez lesz az albumon, ezért készül hozzá a videóklipp. Eredetileg az első lett volna, ha Demi hallgat a lemezkiadójára. Én sem értek vele egyet, szívem szerint a Lonely-t választottam volna.
2017. november 25. 13:59
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Deminek annyira furi az ízlése pasik terén (mármint nekem egyik pasi választása sem tetszett se képekben se a valóságban Joe Jonas-on kívül de ő már baromi régen volt) TUDOM hogy Jesse Williams CSAK A KLIPBEN fog vele együtt játszani de nagyon nem illenek össze számomra..
2017. november 25. 16:34
Újabb beteljesült álmot pipálhat ki a listáján.
8 évvel ezelőtt arról tweetelt, hogy mennyire bele van szerelmesedve "Dr. Averybe", most pedig ő alakítja a szerelmét egy videóban.
Hosszú idő után az első klipje, amit tűkön ülve várok. Egyszerűen álomszép ez a lány.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: