Megnyílt a világ legmenőbb könyvtára, közel másfél millió könyvvel a belsejében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megnyílt a világ legkirályabb könyvtára
2017. november 21. 11:22
|
|
vikcsaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 133201 offline
|
Szerintem a cikk megírása előtt érdemesebb lett volna kicsit körüljárni a témát,ugyanis több hírportál is írt már róla,hogy mekkora kamu a könyvtár
" alumíniumból készített álkönyvek vannak a polcokon" "
NLCafé
f Ajánlom
Ajándék a szuper csendes Electrolux porszívókhoz hirdetés
A csodálatos kínai könyvtárról, amelynek hullámzó falaiban annyi a könyv, hogy az embernek káprázik tőle a szeme, az NLCafé is beszámolt korábban, most azonban kiderült: nagy kamu az egész. A kínai Tiencsin városának futurisztikus könyvtárában – amely lenyűgözte a világot – alumíniumból készített álkönyvek vannak a polcokon.
hirdetés
Egy 21 éves orvostanhallgató elárulta: nagyon nagy a különbség a fotók és a valóság között. A hírekben említett 1,2 milliós gyűjtemény helyett „csak” 200 ezer könyvet birtokol az intézmény, és azok sem a látványos polcokon, hanem egy raktárszerű épületben vannak. A holland MVRDV tervezőirodát ugyanis szorította a határidő, ezért nem is készült el, a felső polcok megközelíthetetlenek, emiatt azokra csak kamukönyveket raktak."
NLCafé
f Ajánlom
Ajándék a szuper csendes Electrolux porszívókhoz hirdetés
A csodálatos kínai könyvtárról, amelynek hullámzó falaiban annyi a könyv, hogy az embernek káprázik tőle a szeme, az NLCafé is beszámolt korábban, most azonban kiderült: nagy kamu az egész. A kínai Tiencsin városának futurisztikus könyvtárában – amely lenyűgözte a világot – alumíniumból készített álkönyvek vannak a polcokon.
hirdetés
Egy 21 éves orvostanhallgató elárulta: nagyon nagy a különbség a fotók és a valóság között. A hírekben említett 1,2 milliós gyűjtemény helyett „csak” 200 ezer könyvet birtokol az intézmény, és azok sem a látványos polcokon, hanem egy raktárszerű épületben vannak. A holland MVRDV tervezőirodát ugyanis szorította a határidő, ezért nem is készült el, a felső polcok megközelíthetetlenek, emiatt azokra csak kamukönyveket raktak."
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2017. november 21. 11:34
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
Hát nem tudom, nekem inkább a régies könyvtárak jönnek be, nem ezek a modernek. Például a Trinity College Library Dublinban sokkal szebb nekem
És _ToTo_: azt én is megnéztem
És _ToTo_: azt én is megnéztem
2017. november 21. 11:45
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
pont azon gondolkoztam, hogy, hogy a toszba érik el azokat a könyveket, miket már jó, hogy nem a tetőre raktak XD
De amúgy ha jöbban megnézem a képeket látszik, hogy ezeket a könyveket csak odafestették
engem nem vertek át!!! XDD
De amúgy ha jöbban megnézem a képeket látszik, hogy ezeket a könyveket csak odafestették
engem nem vertek át!!! XDD
2017. november 21. 14:15
|
|
MedveMedi17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.25. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 259248 offline
|
Szóval kamu? Mondjuk látszik is. A leírás sem egyezik a képekkel, és gondolom kicsit több ember lenn ott...xD
2017. november 21. 15:16
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Lily-Luna @ 2017.11.21. 14:55)
_ToTo_, nektek 34 ezer négyzetméternél nagyobb nappalitok van?
Még annál is nagyobb, elfér benne a parlament 2x...
Nem véletlenül idéztem be az eredeti szöveget, még a javítás előtt, ahol mindösszesen 34 szerepelt...
2017. november 21. 15:47
Hmm... ha már kínába van akkor fogadjunk hogy a könyvek fele a vörös könyvecskéből áll
2017. november 21. 17:26
Tekintsük el attól, hogy ez egy nagy átverés... nekem nem tetszik. Nagyon mű. A könyvtárnak hangulatosság kell és nem olyan hangulat, mintha egy űrhajó belsejében lenne az ember
2017. november 22. 20:42
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Nekem nem tetszik. Plusz kamu. És ha igaz lenen, is túl futurisztikus+tériszonyosoknak nem a legkedvezőbb...
2017. november 24. 19:05
Nem hinném hogy kamu. A mai építészet tényleg határtalan. Az viszont elég nagy horgot vet a fejembe, hogy hogy a búsba mennek fel a tetejére a könyvekért?
Fuck logics, a könyvtárak rendszerezése tapasztalatom szerint így is orbitális stressz és munka, kinek lenne kedve még egy nyamvadt könyv megszerzéséért szenvednie?
2018. február 04. 15:58
|
|
Helenagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 267690 offline
|
Nekem úgy tűnik mintha a polcokon állnának . Vagy csak nekem káprázik a szemem ?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.