Ashley Graham, híres plus-size modell, kifejtette a véleményét a Victoria's Secret show-járól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ashley Graham beszólt a Victoria's Secretnek
2017. november 21. 13:09
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Nagyon gáz ez a hiszti már bocs. Nem hívták aztán kész. Nem mindenki esik hasra tőle, el lehet fogadni. Lépjen túl rajta, legalábbis ha kinőtt az óvodából.
2017. november 21. 15:09
Idézet (SoLettisha @ 2017.11.21. 13:09)
Nagyon gáz ez a hiszti már bocs. Nem hívták aztán kész. Nem mindenki esik hasra tőle, el lehet fogadni. Lépjen túl rajta, legalábbis ha kinőtt az óvodából.
2017. november 21. 16:02
|
screamqueen.no.1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.06. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 263478 offline
|
Szerintem ez nagyon jó, hogy elfogadja önmagát és szereti ahogy kinéz. De azért ne essünk túlzásokba. A VS showba olyan lányok kerülnek be akik napi 4 órákat edzenek, kifogástalan alakjuk van, gyönyörűek és rengeteget tesznek azért, hogy így nézzenek ki. És még ez se garancia hogy beválogatják őket, van aki 3szor is elmegy a castingra. Erre ide jön ő és azt várja, hogy osztogatják majd neki a meghívót. Azért álljon már meg a menet.
2017. november 21. 16:35
|
|
M. Safariúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 122994 offline
|
Tetszenek az előző kommentek, én is így gondolom. Hozzátenném, hogy kifutón kifutómodellek mutatnak jól, ő pedig fotómodell, ha jól tudom. Kifutómodelleknek nem remeghet a lábán semmi, miközben magassarkúban vonul, eleve a vonulás is egy tanulandó dolog, amit fejleszteni kell korábbi kifutókon, itt pedig egy rangos műsor keretein belül gyakorlott modellek kellenek. Ashley fotókon mutat jól(és akármilyen gonosz ezt mondani, de az 50 kg-os lányok mellett kétszer akkorának nézne ki).
2017. november 22. 10:03
|
|
LunaNocturneaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.01. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 267632 offline
|
Nagyon szeretem Ashley-t, és én nem nevezném hisztinek, amit csinál, szerintem csak meg akarja mutatni, hogy a teltebb nők is lehetnek gyönyörűek.
Viszont valóban nem a Victoria Secret-es hölgyek közé való, akik nagyon kemény munkával érik el a tökéletes külsőt.
Viszont valóban nem a Victoria Secret-es hölgyek közé való, akik nagyon kemény munkával érik el a tökéletes külsőt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: