Tegnap felvették a Victoria's Secret idei bemutatóját, ám nem ment zökkenőmentesen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatalmasat zakózott a Victoria's Secret csinos modellje
2017. november 20. 22:03
Mondtam volna, hogy hanyatt vágta magát Harry láttán, de aztán rájöttem, hogy akkor épp nem volt a kifutón...
2017. november 20. 22:07
Egyem meg, milyen cuki, még aztán mosolyogva esett el.
2017. november 20. 22:15
|
|
alexa erosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.16. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 213531 offline
|
Szegéény, nagyon aranyos ahogy végig mosolyogta az egészet, Nem biztos hogy mindenki így tudta volna lereagálni a helyzetet, nagyon profi☺
2017. november 21. 08:14
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Az ilyen hosszú uszályok viselésében mindig benne a kockázat... Sajnálom, megalázó lehetett, nem mellesleg azért is, mert hosszú évek óta nem esett senki sem el ezen a kifutón.
2017. november 21. 10:25
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Szegény
De tényleg nagyon jól lereagálta az egészet, és utána segített neki, az őt követő modell felállni! Szerintem nem lesz kivágva a végleges videóból
2017. november 21. 11:34
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
ezeken a képeken annyit röhögök, tisztára mintha magamat látnám, hát én ezt be is építem a profilomba
2017. november 21. 12:43
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Laureen @ 2017.11.21. 09:17)
Ezt hívják úgy, hogy rutin és profizmus! 
Hááát, rutin inkább az lett volna, ha megemeli a szoknyájának uszályát, de minimum nem lengeti maga előtt, mert így törvényszerű volt, hogy vagy a cipőjébe akad bele, vagy ő lép rá...
Bár Ed Razek insta-posztban biztosította róla Minget, hogy semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valaki elesik, nem csodálkoznék rajta, ha jövőre nem tartanának rá igényt.
A divatszakmában hatalmas blama, ha egy modell a kifutón elesik (kb ez mindenki rémálma, mert könnyen betehet a karrierjüknek), a VS története során pedig ilyenre még nem volt példa, pedig nem egy modellnek önhibáján kívül a kifutón ment tönkre a cipője (Mirandá, Karolina).
VS shown elesni nem olyan "gyakori", mint más divatbemutatókon.
2017. november 21. 20:59
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
"többek között Harry Styles is fellépett" ennek aztán feltétlen szerepelnie kell a cikkben, meg egyáltalán ezen a shown. Hiába 2009 óta egyre gagyibb...
2017. november 22. 19:23
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
DylanSmith: ne is mondd, engem meg a rosszindulatú Starity-felhasználók szoktak idegesíteni. Hiába 2013 óta egyre gagyibb (igen, megnéztem mikor regisztráltál)
2017. november 22. 19:45
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Azért idegesít a kommentem mert én nem kedvelem az általad olyan nagyra tartott vándájreksön tagot, sőt rühellem.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: