#FanHáború! Harmadik kör!
2017. november 20. 06:17
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Valószínűleg nem véletlen van benne a címben, hogy fanháború. Ha tehetségről szólna, persze, hogy Ariana vezetne, Selenának borzalmas hangja van.
2017. november 20. 07:30
|
|
Skandtielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 263784 offline
|
Egy zenéjét meghallgattam, de mit mondjak borzalmas. Egyszerűen rossz volt hallgatni. Mellesleg, kit érdemel hogy ki éneklő a 4 oktávot és a magas C-t?. Plusz, nem kéne lesüketezni a másikat "kedves" Klau18, mert a kis Ariananak a zenéi BORZALMASAK! (Kiemelés). Lassú, meg uncsik. Hogy lehet egyáltalán hallgatni, mert ennyi erővel én is mondthatnám, hogy süket egy bagázs vagytok, ti Ariananak nevezett fanok xD
2017. november 20. 08:46
|
|
SelxGoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.20. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 267932 offline
|
Elöszőr is, tudom jol SELENATOR-ként is hogy Ariana hangja a legjobb, s nem vagyok süket se. Selena kiskora ota bene van a sztár világban ha ugy vesszük, Ariana-t pedig csak a V,mint,viktoriában láttam elöször. Drágáim, nem minden a tehetség. Azért mert te Arianat szereted hát szeresd, de bocs tényleg hogy én nem szeretem őt, fogad el. Selena megérdemli ezt, ahogy beszél, amit mond amit tesz.. ráadásul nagy hatást gyakorol rám s minden tinire aki mondjuk nem tud énekelni vagy táncolni, azt sugalja hogy ezek nem számitanak s tudod IGAZA van!! Egy sztár nem azért sztár mert a legszebb vagy a legcsinosabb vagy a legjobb hangja van, hanem mert ugy bánik az emberekkel a rajongoival hogy mindenki azt mondja ő azakiben ott van az hogy sztár lehessen hogy csodálják hogy szeressék. Emelett min is csodálkoztok hogy Ariana csak 33%-ot kapott??! Láttad Selena Instagram odalát? 130 milio ember követi, ráadásul egy csomo csomo hires ember imádja Selena-t ez is nagon árulkodik arrol ki milyen ember. A másik pedig, drágáim azért mert valkinek 1 milliárd megtekintése van egy videoklipre az nem jelenti azt h 1 milliárd ember szereti is Arianat. Egy alap videoklipje eléri max a 300 miliot. A focus jol sikerült töle de a legujabb zenéje csak 90 millio megtekintés van rajta. Szoval?? Na meg a koncertek.. ha néztek videokat Ariana koncertjéről láthatod menyi ember van ott, neked ez sok igaz?? Na most, nézz eg egy Revival tour videot Selenátol, nyugodtan, kedvencem a We dont talk anymore video amit Charlie töltött fel, ott nagyon jol látod menyi ember van s mekorra az a Center.. Na most szivem, nem a hang tesz mindenkit sztárrá. S tudod tulajdonképen az a baj veletek Arianator-okkal hogy megutáltatjátok Arianat az emberekkel, mert amilyenek ti vagytok olyannak irjátok le Arianat is tulajdon képpen. Vagy nem?? Tudod én imádom Aranat s egyáltalán nem ráharagszok hanem rátok rajongokra. Ariana imádja Selenat s forditva is igy van. Akkor mire is jo ez hogy Justin miatt hires meg hogy lehet ha nincs is hangja. Elmondom jo?? Rövid leszek! OLYAN SZIVE VAN MINT SENKI MÁSNAK, S JUSTIN IS EMIATT SZERETETT BELE!! Igen bla bla, ariana és justin igy meg ugy voltak.. tudjuk. De Justin csak flörtölt vele
2017. november 20. 09:21
*olvassa a Sel-VS-Ari kommenteket és közben kuncog hogy "Hajrá Ellie!"
2017. november 20. 14:02
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Én azért szavaztam Selenára, mert nekem a zenéi és a hangja jobban tetszik, mint Arianáé, ennyi. Nem tudom miért kell ebből annyit kihozni. Valakinek ez tetszik, valakinek meg az. Mindenki szavazzon arra, ami jobban tetszik neki
2017. november 20. 16:07
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Jaj istenem, mintha az egyik ujjacskámat kellett volna leharapnom, de hát még is csak Selene az akit választottM, PEDIG IMÁDOM Arit is
2017. november 20. 16:41
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Teljesen mindegy, hogy milyenek a párosítások, a végén úgyis csak egy maradhat.
Továbbá itt nem a tehetség, hanem a népszerűség dönt, és elég kiszámítható, egyedül az lepett meg engem, hogy Styles vesztésre áll Ed Sheeran ellen.
2017. november 20. 19:22
Mik ezek a párosítások? Egyik se ér semmit. SelxGo, annyira buta vagy hogy az hihetetlen. Attól mert, valaki jól bánik az emberekkel, még nem számít sztárnak. Tehetség is kell ahhoz, hogy valaki 'sztár' legyen. DE abban igaza van, hogy a drága Selenácskád nem a tehetsége és a szépsége miatt "sztár", hanem mert egy felkapott pontpontpont
2017. november 20. 19:51
|
|
Skandtielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 263784 offline
|
Mert szerinted Regi17 Ariana tehetséges? Mert szerintem ennyi erővel mondhatnám, hogy a tehetsége a béka segge alatt van Ariananak, mert mitől lett hirtelen ilyen "felkapott"? Mert ő is egy pont pont pont, ahogy te fogalmaztál. Mert hol kezdete egyáltalán, mert egy neve sincs senki, csak egy dologként tud feltörni, hogy meg is ismerjék, azt úgy nevezik, hogy k... va. XD
2017. november 21. 14:56
|
jelena4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 262709 offline
|
woww justin és camilla között ötven-ötven az állás
2017. november 23. 17:20
Skandtiel, azért nézd már meg a liveokat, ahol énekel Ariana. Lehet, hogy valakinek nem tetszik a hangja, de azt nem mondhatja senki, hogy nem tud énekelni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: