Leleplezték a világ legveszélyesebb országait: ha utazni készülsz, ezeket érdemes elkerülnöd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek a világ legveszélyesebb országai
2017. november 19. 12:49
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Irány Svájc, Dél-Korea, Japán~ ♥
2017. november 19. 14:54
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én Európa legtöbb országát már nem sorolnám a teljesen biztonságos zónába.Ausztrália,Japán vagy Kanada még mindenképpen oda tartozik egy pár országgal egyetemben,de sok ország már sajnos nem.Azt sem értem,hogy pl. Törökország mivel biztonságosabb,mint mondjuk Románia?
2017. november 19. 15:28
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
2017. november 19. 17:04
Idézet (Agüero10 @ 2017.11.19. 14:54)
Én Európa legtöbb országát már nem sorolnám a teljesen biztonságos zónába.Ausztrália,Japán vagy Kanada még mindenképpen oda tartozik egy pár országgal egyetemben,de sok ország már sajnos nem.Azt sem értem,hogy pl. Törökország mivel biztonságosabb,mint mondjuk Románia?
Onnan hogy romániában nagyon sok a medvetámadás.
2017. november 19. 19:36
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Úgy látom vagyunk néhányan akik Dél-Koreába vágynak
2017. november 20. 15:59
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Sajnos Európát se lehet már ennyire biztonságosnak mondani, egyre több a meglepi terrortámadás. Azért én Indiába se mennék, nem tudom ki hogy van vele, ott jön a meglepi nemi erőszak stb, számomra India a nagyon magas kategóriába tartozik. Az meg, hogy Oroszország nem a legnagyobba került a közlekedési balesetek esetében, hát, elgondolkodtató. Onnan jönnek a balesetes videók java része.
2017. november 20. 16:06
|
|
Kincsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.21. Hozzászólás: 339 Csatolások: 1 Azonosító: 262053 offline
|
Idézet (Nadj Dániel @ 2017.11.19. 17:04)
Onnan hogy romániában nagyon sok a medvetámadás.
Öhm, a medvetámadások sincsenek jelen az egész országban, inkább Erdélyben. Pl. a tengerparton honnan medvét?
Illetve el is lehet kerülni ezeket, mert hidd el, ha nem provokálod a medvét, nem fog bántani. Ha medvét látsz, ne fuss, csapj zajt és jobban megijed tőled, mint te tőle Persze vannak medvék, akik nagyon megszokták az embereket, azok a zajtól nem ijednek meg, de meg sem fognak támadni.
Egyébként sem a medvetámadások a legnagyobb problémák az országban.
2017. november 20. 16:13
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
PinkBarbie: csatlakozom
2017. november 22. 19:20
Idézet (Smebjulakk @ 2017.11.20. 20:08)
Japán, Dél-Korea jövök! *-* <3
Nekem is pont ez jutott eszembe. ^^
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: