Starity

Ledobott jó pár kilót! Bombasztikusan fest Sasha Pieterse

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. november 20. 08:17 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (LollyPoop @ 2017.11.19. 18:09)
Ha csak ennyi kellett hozzá, hogy lefogyjon, akkor eddig sem volt előtte más akadály az akaraterő hiányán kívül, PCOS ide vagy oda...

Minden rosszindulat nélkül, egyetértek veled
2017. november 20. 10:37 #22
MiaSmile
MiaSmile
visszatérő vendég

StátuszA halál némán ott táncol mindenki ablakában. - The Originals
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 238
Csatolások: 6
Azonosító: 194528
Tényleg bomba formában van, szerintem már így is tökéletes, nem is kellene többet fogynia! smileeee.gif
2017. november 20. 18:58 #23
LollyPoop
LollyPoop

StátuszLollyPoop még nem állította be a státuszát... és nem is fogja.
Hozzászólás: 943
Csatolások: 0
Azonosító: 262892
BritGirl
Undorító vagy te, amiért nem vagy képes normális hangnemben véeményt nyilvánítani, még akkor sem, ha nem értesz egyet az enyémmel. Úgyhogy nyugodtan megfogadhatod a tanácsod és elbújdokolhatsz te is.

És ha a szövegértéssel nem lenne problémád, akkor felfogtad volna, hogy nem azt mondtam, hogy kövér és undorító, és mindenáron fogyjon le (mivel nem is gondoltam így soha), hanem azt, hogyha csak ennyi kellett ahhoz, hogy jobban érezze magát a bőrében, és leadjon pár kilót, akkor valójában eddig sem volt előtte ennél nagyobb akadály.
(Jesszusom, remélem nem vagy több 13-nál ennyi ésszel...)
2017. november 20. 20:18 #24
- törölt felhasználó -    
Gyönyörű heart.gif
Pluszkilókkal is inástam, és így is wub.gif
2017. november 20. 20:24 #25
- törölt felhasználó -    
LollyPoop
Nem kéne olyanba beleszólnod, amihez nem értesz. Gondolom kb 40 kiló vagy és soha nem volt bajod a súlyoddal. Tudod te hogy milyen nehéz egy fogyást elindítani? Még azoknak is akik többet ettek, nem hogy azoknak akiknek a teste nem engedi... Olvass cikkeket róla, linkeljek? Lehet kellett neki ez az idő, hogy beinduljanak a dolgok. És mint tudod -vagy éppen nem- dolgozott ő is, tudod a színészet is egy munka, nem volt ideje. Aztán a DWTS is munka volt ugyan, de annak kereteiben már tudott figyelni magára és elkezdeni a folyamatot.

Akik pedig úgy gondolják, hogy ezzel rossz példát mutat.. Hát kinek mi. Ez már csak hozzáállás kérdése.
De az is benne van a cikkben, hogy nem az utálatos személyek miatt fogyott, hanem mert nem érezte jól magát a bőrében. Igen, vannak olyan pufi emberek, akik elfogadják magukat, ez tény és való. De veszett rossz úgy élni, hogy kb 10 perc gyors gyaloglás után már egyszerűen remeg a lábad, nem kapsz levegőt és le kell ülnöd. (Egyébként a túl soványakra is jellemző ez.) Nem tudhatjuk, hogy Sasha pontosan miket érzett, hiszen arra nem tért ki, de lehet ez is zavarta őt. Hogy van egy kedvenc pólója amibe nem fér bele, hogy nem bír lefutni két kört, hogy nem bír 10 percnél többet sétálni leülés nélkül... Ebbe senki nem gondolt bele? Hogy maga miatt fogyott le és nem a kötekedők miatt? Nem is kell belegondolni csak figyelmesen elolvasni a cikket.

És amúgy ennyi erővel kössünk már bele az összes magyar és külföldi ex-duci nőbe. Soroljam? Ők miért estek át GYOMORSZŰKÍTŐ MŰTÉTEN? Ők miért fogytak le? Őket nem bántjuk azzal hogy "rossz példát statuálnak"?

Komolyan, miért van ennyi utálat az emberekben? Én büszke vagyok rá, hogy a betegsége ellenére nekiállt tornázni és lefogyott. Most persze mondhatjátok, hogy hát könnyű annak aki 0-24-ben semmit sem csinál, van szabadideje és egész nap a kondiban lóg meg fut meg ilyenek. Igen, nos ez így van. De eddig meg éjt nappallá téve forgatott. Mi van akkor ha most van végre egy kis szabadideje magára?
2017. november 20. 21:26 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2017.11.20. 20:24)
Akik pedig úgy gondolják, hogy ezzel rossz példát mutat.. Hát kinek mi. Ez már csak hozzáállás kérdése.
De az is benne van a cikkben, hogy nem az utálatos személyek miatt fogyott, hanem mert nem érezte jól magát a bőrében. Igen, vannak olyan pufi emberek, akik elfogadják magukat, ez tény és való. De veszett rossz úgy élni, hogy kb 10 perc gyors gyaloglás után már egyszerűen remeg a lábad, nem kapsz levegőt és le kell ülnöd. (Egyébként a túl soványakra is jellemző ez.) Nem tudhatjuk, hogy Sasha pontosan miket érzett, hiszen arra nem tért ki, de lehet ez is zavarta őt. Hogy van egy kedvenc pólója amibe nem fér bele, hogy nem bír lefutni két kört, hogy nem bír 10 percnél többet sétálni leülés nélkül... Ebbe senki nem gondolt bele? Hogy maga miatt fogyott le és nem a kötekedők miatt? Nem is kell belegondolni csak figyelmesen elolvasni a cikket.
És amúgy ennyi erővel kössünk már bele az összes magyar és külföldi ex-duci nőbe. Soroljam? Ők miért estek át GYOMORSZŰKÍTŐ MŰTÉTEN? Ők miért fogytak le? Őket nem bántjuk azzal hogy "rossz példát statuálnak"?

Valaminek csak kellett történnie ahhoz, hogy ne érezze jól magát a bőrében, amikor eddig nem zavarta annyira a külseje, hogy változtasson rajta. Elítélem, ha valakit a kinézete miatt szekálnak, de azt se tartom egészséges reakciónak, ha inkább engednek a nyomásnak, márpedig itt valamennyire ez is lehetett a dologban. És veszett rossz ügy ide vagy oda, vékony vagyok (nem a madárcsontozatú kategória abból) és nem bírok futni és igen, gyakran leülök, ha gyalogolok, de ez nem akkora tragédia, akiknek nem kívánja meg a munkája azt, hogy tudjanak ilyet csinálni. Sasha egy színésznő, amihez tehetség kell, nem az, hogy lihegés nélkül körbefussa a stúdiót. És senkinél se tartom normálisnak azt, hogy változtasson magán, sanyargassa magát, se az ismerősei, vadidegenek nyomására meg pláne nem. Ennek inkább van behódolás a tömeg akaratának szaga, mint önálló döntésnek, pláne azután, hogy a sok utálkozás után, jól eshet neki, hogy most mindenki dicséri ezért.
Csak ebben a cikkben nem a több millió önképzavaros névtelen nőről volt szó, hanem róla...azért nem emeltem ki egyenként a világ összes, megfelelni akaró emberét rolleyes.gif Én azt mondom, mindenki fogadja el magát olyannak, amilyen, a lényeg úgyis a fejében van.
2017. november 20. 21:26 #27
Laureen
Laureen
visszatérő vendég
Hozzászólás: 115
Azonosító: 265399
Nagyon nem akartam hozzászólni ehhez a cikkhez, de megteszem. Évek óta sportolok és egészségesen étkezem. Édességet csak nagyon ritkán. Tavaly 12 kilót híztam egyik napról a másikra. Orvoshoz mentem, ahol kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van, ezért jöttek fel a kilók. Természetesen kaptam gyógyszert és még szigorúbban veszem az étrendem betartását, de nem megy egyik percről a másikra. A legjobb barátnőm 20 kilót hízott, és a vizsgálatok kiderítették, hogy Hashimoto szindrómában szenved, ami a pajzsmirigy krónikus betegsége. Ráadásul nagyon nehezen gyógyítható. Nála ez egy éve derült ki és még csak 8 kilót tudott leadni, pedig sportolni kezdett és szigorú diétát írta elő neki, plusz a gyógyszeres kezelés. Tehát egyáltalán nem olyan könnyű betegség mellett lefogyni, kedves LollyPoop. A neved alapján csak annyit tanácsolok: menj és húzd le magad szépen.
2017. november 20. 22:01 #28
- törölt felhasználó -    
Gothic01
Sajnálom, ha így gondolod. Persze mindenki azt hisz amit akar, szíve joga, de mielőtt még elítéled, hogy a nyomás miatt fogyott le, olvass utána a betegségének és magának az elhízásnak. Igen, ő egy színésznő és a tehetség az elvárás vele szemben nem a bomba alak és hogy lefussa a maratont. Ez tény és nagyon adom. De ha egyszerűen nem érezte jól magát a testében, akkor miért baj ha lefogyott? Biztos fájtak neki a negatív vélemények, sőt... De biztos vagyok benne, hogy ezeket már elengedte a füle mellett. Ugyanis (persze az én hibám mert nem írtam bele) az hogy kezdetben szekálták az 2015 decembert jelent. Ugyanis akkor kérte meg őt Hudson és a sok gratulálok mellett ott volt a rengeteg "túl sok bejglit evett" hozzászólás is.
Fogyni pedig most fogyott le, lassan két évvel a "nagy támadások" után. Szóval akárhogy is akarsz érvelni a mellett hogy gáz, hogy lefogyott a tömeg hatása miatt, mert ezzel negatív példát statuál... Szerintem inkább az a valószínű, hogy ő nem érezte jól magát, mert már nem bírt annyit mint régen. És tudod mit? Hudson, a családja, a barátai és az IGAZ rajongói ducin is szerették őt. Ha pedig valakiknek a véleményére ad, azok ők.

Ja LollyPoop és még annyi, hogy hallottál már arról hogy jójó effektus? Képzeld el, lehet így is leadott már 5 kilót csak visszajött 10. És most végre volt ideje és ereje tényleg leadni minden felesleget. De persze, biztos csak akaraterő kérdése, mi az neki egy kis betegség? És még te mondod másra hogy 13.. Te mennyi vagy? 12? rohog.gif

De hagyjuk is. Úgy látom vannak emberek, akiknek semmi sem jó. Felesleges is ezt fokozni. pardon.gif

Laureen minden szavadat nagyon adom, főleg az utolsó két mondatod. biggrin.gif
2017. november 20. 22:18 #29
alexa eros
alexa eros
visszatérő vendég

StátuszBe yourself not someone else.
Hozzászólás: 121
Azonosító: 213531
Büszke vagyok rá, és örülök hogy végre jól érzi magát a bőrében, tényleg sokkal magabiztosabbnak tűnik, hajrá Sasha ❤
2017. november 21. 03:08 #30
LollyPoop
LollyPoop

@AliceLiza
Az, hogy te mit gondolsz rólam és hogy mi a valóság, az két különálló dolog, ugyanis nagyon mellé ment a tipped. Pont, hogy rohadtul tudom miről beszélek, mivel nálam 6 éve diagnosztizálták az inzulin rezisztenciát és a PCOS-t a jobb oldali petefészkemben, és igen, én is felszedtem viszonylag rövid idő alatt 8 kilót. Ennek ellenére nem fogtam mindent a betegségemre, meg nem próbáltam mindenkivel elhitetni, hogy mennyire jól érzem magam a bőrömben, mert baromira nem volt így. Szóval fogtam magam, és szépen nekiálltam minden egyes nap futni (még akkor is, ha utálok, és első körben kb. max 10 percig bírtam csak), és drasztikusan változtattam az étrendemen, továbbá a mai napig szedek gyógyszert is. Ennek köszönhetően most kb. 52 kg körül vagyok stabilan. Szóval erről ennyit. Sajnálom, hogy ilyen korlátozott vagy, hogy azt hiszed, ha vki nem tapsikol örömében egy ilyen hír hallatán, akkor csak is rosszindulat, és nem tapasztalat beszélhet belőle...
És az, hogy dolgozik, na puff neki. Én is egyetem mellett dolgoztam, na és? Így is be lehet iktatni napi 1 órát edzésre. Csak akarni kell.

@Laureen
Sajnálom, hogy te is ebben szenvedsz, és a barátnődet is, hogy Hashimotója van. Bár, ahogy olvasom ennek ellenére ő is megtalálta a módját annak, hogy változtasson azon a helyzeten, ami nem felelt meg neki. (Amire egyébként én is csak felhívtam a figyelmet a korábbi hozzászólásomban.)
Az utolsó mondatod pedig kritikán aluli, szóval ez alapján nyugodtan megfogadhatod te is a tanácsodat.
2017. november 21. 09:39 #31
- törölt felhasználó -    
Engem sokan utálnak mert kimondom amit gondolok. De mivel jobb az amit Poopika csinál? (Sz.rdarabot akartam irni hiszen az van az avatarján és a nevében is, de legutóbb is tiltottak azért szóval most inkább passzolom.) Dől belőle az utálat meg a flegmaság aztán meg hazudozik. (Btw, ez a viselkedés emlékeztet egy régebbi tagra. Nem tudom hogy ő az vagy csak a mentora volt, de nagy a hasonlóság.)
Persze biztos kevesebb embert bánt meg ha az olvasók nem is értik a burkolt célzásokat és az iróniákat. Persze hogy bántóbb a direkt szidás mert azt nem kell a szövegből kihámozni csak látod. A burkolt flegma szidásnál gondolkozni is kéne rohog.gif

Idézet (Gothic01 @ 2017.11.20. 21:26)
Valaminek csak kellett történnie ahhoz, hogy ne érezze jól magát a bőrében, amikor eddig nem zavarta annyira a külseje, hogy változtasson rajta.

De előtted írták le. Lehet csak annyi történt hogy megunta hogy nem tud 10 percet gyalogolni kifulladás nélkül. Vagy zavarta az, hogy nem bírja a DWTS táncpróbákat... Vagy mert mondjuk tudja hogy úgy is vissza fog még szedni x kilót a betegsége miatt és tudja hogy újra olyan lesz amilyen. És könyebb egyszerre 10 kilót leadni mint 20-at. És hogy miért csak most? Mert most voltak a tancprobak amik elindítottak egy folyamatot és most volt szabadideje tornázni.
2017. november 22. 12:29 #32
- törölt felhasználó -    
Szerintem pluszkilókkal is gyönyörű volt. A szépség nem múlik a testsúlyon...
2017. november 23. 07:02 #33
abisz16
abisz16
visszatérő vendég

StátuszSokat szeretnék még tudni a starokról, és az oldalról!!!!!!!!!!!!!!!4
Hozzászólás: 131
Csatolások: 5
Azonosító: 267611
Nagyon szép vagy
2017. november 26. 11:25 #34
- törölt felhasználó -    
azta!!nagyon szép vagy!!!
2018. január 05. 01:55 #35
LollyPoop
LollyPoop

@BritGirl
Téged nem azért utálnak sokan, mert "kimondod, amit gondolsz", hanem azért, mert vmi szöget üt a fejedbe, és utána gondolkodás nélkül ragaszkodsz hozzá, még akkor is, ha kiderül, hogy lyukra futottál. Ez szánalmas. Engem is csak azért hazugozol le, mert amit az utolsó hozzászólásomban írtam az nem fér bele a kis magad alkotta világképedbe, így egyszerűbb ezzel elintézni a dolgot, mint belátni, hogy nem feltétlenül az utálat (aminek semmi értelme nincs, mert számomra a színésznő abszolút semleges) beszélt belőlem. Ahogy jólesik. Gyűlölködj csak kedvedre, miközben mindenki mást vádolgatsz ezzel (meg azzal, hogy egy másik személy, wtf?).

Btw, semmi burkolt célzás nem volt az első hozzászólásomban, csak azt írtam amit gondolok, és amit még most is tartok. Ha csak ennyi kellett neki ahhoz, hogy lefogyjon, hogy keményebben edz és diétázik, akkor a betegsége ellenére ezt eddig is megtehette volna. Ennyi és nem több.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok