Starity

Megérkezett a Lovelyz őszi újdonsága

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. november 19. 12:13 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
A Woollim Entertainment alatt tevékenykedő nyolctagú Lovelyz harmadik középlemezével örvendeztette meg a rajongókat.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. november 19. 12:29 #2
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Az előzetesekből azt hittem, átváltanak egy érett, szexi koncepcióra, de igazából nagyon örülök, amiért ez nem történt meg, hiszen a Lovelyz így az igazi. 2014 óta követem őket, minden alkalommal várom a visszatéréseiket. ^^ A Twinkle egy fantasztikus, kellemes dalocska lett! Karácsonyi hangulatot ad, amikor megnézem a klipet is hozzá. Illetve a tánc tele van életteli mozdulatokkal~ Már csak egy dolog kellene; hogy felfigyeljenek végre rájuk... Tudom, az ügynökségük nem a legnépszerűbb, viszont legalább egy kicsit többen figyelhetnének rájuk... Fighting Lovelyz heart.gif
Mindenesetre az egész albumot még nem hallgattam meg, de hamarosan szeretnék időt szakítani rá. : )
2017. november 19. 12:37 #3
- törölt felhasználó -    
Egyetértek Veled, Hana-chanxX, nekem is nagyon Christmas feelingem lesz ettől a daltól, és a kliptől is. Az biztos, hogy a karácsonyi lejátszási listám állandó tagja lesz ez a dalocska. happy.gif Nagyon tetszik az MV is, és a dal is. Amit külön ki kell emelnem, az maga a klip. Nagyon tetszenek a kamera állások egy-egy szituációban, és a kissé fakó színhatás, ami miatt nekem még inkább kedvem lenne erre a számra táncolva karácsonyi dekorációba öltöztetni az egész házat. biggrin.gifheart.gif
Mindenképpen sort fogok keríteni a teljes albumra is, ha ugyan olyan jó lett, mint ez a dal, akkor csalódni biztosan nem fogok. happy.gif
2017. november 19. 17:52 #4
- törölt felhasználó -    
Ez a Lovelyz együttes is sok jó nőből áll! Jó olvasni mostanában ezeket az ázsiai zenei cikkeket! Mert mostanában rákaptam erre a műfajra is! biggrin.gif Nem rossz a zene, de hallottam már jobbat is! Vidám és szép lányok énekelnek benne, a hangulata is magával ragadó, tehát ennek hatására csak jól érezheti magát az ember, ha meghallgatja ezt a számot! smileeee.gif
2017. november 21. 14:44 #5
Dwaejitokki
Dwaejitokki
구름 공주님 ☁

Státusz8 makes, 1 team
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 62
Azonosító: 208978
Nem igazán álltak eddig közel hozzám a lányok, de ezzel igen csap belopták a szívembe magukat. Nagyon jó lett az mv és a dal is. A karácsonyi feelingtől, pedig nekem is karácsonyi hangulatom lett. :33
A többi dal pedig szintén remekre sikerült, igazán vidám, aranyos dalok lettek. :3 A Fallin' ami kicsit lassabb lett, tetszik a legjobban. Az valami hihetetlen gyönyörű lett.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Yoo Ji Ae Yoo Ji Ae 10345.
Kim Ji Yeon Kim Ji Yeon 10145.
Seo Ji Soo Seo Ji Soo 15316.