A 2017 Seventeen Project november hatodikán kiteljesedett a csapat második stúdióalbuma képében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Stúdióalbummal jelentkezett a Seventeen
2017. november 17. 20:12
Elképesztō albumot hoztak össze a srácok, én szabályosan lehidalltam tōle. Zseniális lett mind az MV, mind a 박수, mind maga a komplett album. Az eddigi egyik kedvencem tōlük. ♡
2017. november 17. 20:22
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Nekem nagyon tetszik az új concept, az MV is remekül sikerült. Büszke vagyok rájuk.
A Trauma, a Clap és a Rocket a három kedvenc számom az albumról.
A Trauma, a Clap és a Rocket a három kedvenc számom az albumról.
2017. november 17. 20:29
végre a hello is felkerült ~.~
imádom a dalokat - bárcsak tudnék az imádomnál jobb szót mondani fml -, napok óta csak ezeket hallgatom, a shoot me and go (vagy bring it) abszolút kedvenc
azt de bírtam volna ha felkerült volna egy Seungkwan és Vernon duett
Boo rappel, Vernon énekel :'DD ok.
remélem a promotálás után a pledis egyből szabadságra küldi őket, egész évben keményen dolgoztak, sajnáltam is, hogy épp hogy véget ért a világturnéjuk, erre már cb-elnek...
imádom a dalokat - bárcsak tudnék az imádomnál jobb szót mondani fml -, napok óta csak ezeket hallgatom, a shoot me and go (vagy bring it) abszolút kedvenc
remélem a promotálás után a pledis egyből szabadságra küldi őket, egész évben keményen dolgoztak, sajnáltam is, hogy épp hogy véget ért a világturnéjuk, erre már cb-elnek...
2017. november 21. 15:31
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Brutál lett az egész. Ennél jobb albumot összehozni nem nagyon lehetne.*--*
Nálam a Pinwheel, a Bring it, a Hello és a Campfire a teljes befutó.
Nálam a Pinwheel, a Bring it, a Hello és a Campfire a teljes befutó.
2017. december 04. 19:43
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Kicsit megkésve, de....
Ez 2017 egyik legütősebb albuma! Nagyon odatették magukat a srácok. Komolyan mondom, félek belegondolni, hova fognak még fejlődni ezek a fiúk, ha már most kifogásolhatatlan albummal örvedeztetnek meg bennünket. Csak így tovább!
Ez 2017 egyik legütősebb albuma! Nagyon odatették magukat a srácok. Komolyan mondom, félek belegondolni, hova fognak még fejlődni ezek a fiúk, ha már most kifogásolhatatlan albummal örvedeztetnek meg bennünket. Csak így tovább!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: