A 32 éves színésznő a csodanő szerepével véglegesen beírta magát a filmtörténelembe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gal Gadot nem akar élete végéig Wonder Woman lenni
2017. november 16. 18:02
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. november 16. 19:18
|
ivandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.18. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 266110 offline
|
Végre egy normális, szerethető színésznő, akiről még nem hallottunk botrányt. Eddig. Remélem ez így is marad. Nagyon tehetséges, ügyes. Egy igazi példakép. Fóleg akkor figyeltem fel rá, amikor az "alapítványáról cikkeztek.
2017. november 17. 20:18
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Én kedvelem nagyon őt, tehetséges és gyönyörű. Bár nekem meglepő volt, hogy ő lesz Wonder Woman, de azóta már hozzászoktam és szerintem remek döntés volt, és szívesen megnézném más-más filmekben is. ^^
2017. november 18. 16:41
Már töbször láttam nagyon szép izraeli származású lányokat! Főleg Gal Gadot és Natalie Portman tetszett meg! De a hétköznapi lányok között is volt ilyen, még az egyetemen a szerelmem is az volt!
Sok jó csaj van köztük, viszont azt sajnálom, hogy más az értékrendünk. De a lényeg hogy tetszünk egymásnak vagy, hogy bírjuk egymást a zsidó lányokkal, az általában meg szokott lenni! És ennek örülök!
Nem hiszem, hogy Gal Gadot örökké csak Wonder Woman lenne. De ami elképesztő, hogy nagyon dögös ebben a harcos amazon szerepben!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: