A 27 éves énekes-dalszerző legújabb stúdióalbuma november 10-én került a boltok polcaira Reputation címmel, melyen összesen 15 dal hallható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rekordokat dönt Taylor Swift új albuma
2017. november 15. 15:35
|
|
louiskywalker14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.11. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 266853 offline
|
Apple musicon csak én vagyok béna és nem találom, vagy tényleg nincs fent?
2017. november 15. 15:56
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Idézet (louiskywalker14 @ 2017.11.15. 15:35)
Apple musicon csak én vagyok béna és nem találom, vagy tényleg nincs fent?
Sehol sincs fent, spotifyn se és nem is lesz még egy ideig.
2017. november 15. 21:26
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Erre csak annyit mondok, hogy nagyon helyes!
2017. november 15. 23:16
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Taylor és a kiadója okos azért nincs fent az album se apple music-en se spotify-n és semmilyen zenei oldalon mert így "kényszerítik" arra a rajongókat hogy megvegyék az albumot és véletlenül se hallgassák meg ingyen pl spotify-n.
Taylor már anno sem szerette a dalait feltölteni youtube-ra és a Spotify ellen is tiltakozott amiért rengeteg híresség szólt be neki aztán idén még is rájött hogy van némi jó dolog is benne és feltöltötte a 1989 albumát és 4 dalt a Reputation-ről de annyira még sem szerettem meg a Spotify-t hogy rögtön fel is töltse oda az albumot..
Persze a stream-eket is hozzá szokták számolni az eladáshoz ha jól tudom vagy valami ilyesmi de így tisztán csak eladásokból még is csak szebben hangzik.
Taylor már anno sem szerette a dalait feltölteni youtube-ra és a Spotify ellen is tiltakozott amiért rengeteg híresség szólt be neki aztán idén még is rájött hogy van némi jó dolog is benne és feltöltötte a 1989 albumát és 4 dalt a Reputation-ről de annyira még sem szerettem meg a Spotify-t hogy rögtön fel is töltse oda az albumot..
Persze a stream-eket is hozzá szokták számolni az eladáshoz ha jól tudom vagy valami ilyesmi de így tisztán csak eladásokból még is csak szebben hangzik.
2017. november 16. 00:52
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Ed úgy adott el 900ezret hogy mindenhova felvolt téve az albuma és nincs is akkora alap-rajongótábora mint Taylornak, szóval ezek alapján szerintem övé az év albuma
Jobb is lett azerintem mint a Tayloré, de persze sose tudjuk meg mennyi eladás lett volna ha rögtön mindenhol elérhető a lemez
2017. november 17. 20:20
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Én pozitívat csalódtam benne, féltem, hogy a nagy hűhó után kapunk egy elcseszett tucat albumot, de nekem elnyerte a tetszésem egy pár szám pedig kedvencemmé is vált mondhatni. A szövegekért pedig külön gratula, nagyon tetszenek.♥
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: