Vissza! címmel új klipet forgatott az Animal Cannibals, melyből egy kis ízelítőt töltöttek fel. Az együttes képtelen felnőni, gyerekkori vágyukat teljesítették be ezzel a klippel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Animal Cannibals: Gyerekkori vágyunk teljesült!
2017. november 15. 11:07
|
|
vizelettartásigondokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 133149 offline
|
Ezek még élnek?
Az az igazság, hogy már a 90-es években sem voltak se jók, se viccesek, de szerettük, mert nem volt más. Viszont most, így 2017-ben már nagyon izzadságszagú amit csinálnak.
Az az igazság, hogy már a 90-es években sem voltak se jók, se viccesek, de szerettük, mert nem volt más. Viszont most, így 2017-ben már nagyon izzadságszagú amit csinálnak.
2017. november 15. 12:05
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (vizelettartásigondok @ 2017.11.15. 11:07)
Ezek még élnek?
Nekem is ez volt az első gondolatom. Én sem komáztam sosem őket. A mai ifjúságot rohadtul nem érdekli mit csinálnak, az ő korosztályukat meg már nem érdekli, hogy mit bohóckodnak...
2017. november 15. 13:39
|
|
vizelettartásigondokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 133149 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2017.11.15. 12:05)
Nekem is ez volt az első gondolatom. Én sem komáztam sosem őket. A mai ifjúságot rohadtul nem érdekli mit csinálnak, az ő korosztályukat meg már nem érdekli, hogy mit bohóckodnak...
Azt azért még el tudom képzelni, hogy falunapokon etanoltól szennyezett szobanövények tombolnak a Takarítónőre lel.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: