A tökéletes hang sztárja a Twitteren hozta nyilvánosságra a nem mindennapi történetet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Undorító és felháborító! Erre kérte Rebel Wilsont az egyik kollégája
2017. november 12. 18:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. november 12. 20:55
Nem bunkó akarok lenni, de javarészt (sőt, szinte csak ilyet látok) miért a hírességek sztorijait ossza meg egymással a nép? Csak azért, mert hírességek és idézőjelben ők a fontosabb emberek?
2017. november 12. 21:23
Na a népek tavasza meg az arab tavasz után jön a sztárok tavasza xD .
2017. november 12. 22:16
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
"mint kiderült, Rebel Wilsonnal is történt egy igen csúnya eset."
Nem azért, de ez már bizonyított tény? Mert én úgy olvastam hogy csak ez a nő állítja ezt.
Nem azért, de ez már bizonyított tény? Mert én úgy olvastam hogy csak ez a nő állítja ezt.
2017. november 12. 23:27
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Lehet nem ezalatt a cikk alatt kéne megkérdeznem nem igazán tartozik Rebelhez na de..
Nem értem hogy miért nem lehet az ilyen dolgokkal a rendőrségre menni amíg még aktuális és rá lehet a csávóra bizonyítani.. és mondom ez nem annyira kapcsolódik Rebel sztorijához de pl múltkor olvastam hogy egy színész nő elmondta hogy xy nevű producer pasi megerőszakolta és undorító dolgokat kért tőle de akkor miért nem jelentette fel? amíg még lehetett volna mert gondolom nem tette meg mert akkor kiderült volna hogy letartoztatták de évekkel később bizonyíték híján (mert hát az ilyesmik általában kettesben történnek) nem fognak tudni semmit sem csinálni és az illető könnyen megússza.
((TÉNYLEG NEM BUNKÓSÁGBÓL KÉRDEZEM HA VÁLASZOLNI AKARSZ KÉRLEK TE SE LÉGY BUNKÓ))
Nem értem hogy miért nem lehet az ilyen dolgokkal a rendőrségre menni amíg még aktuális és rá lehet a csávóra bizonyítani.. és mondom ez nem annyira kapcsolódik Rebel sztorijához de pl múltkor olvastam hogy egy színész nő elmondta hogy xy nevű producer pasi megerőszakolta és undorító dolgokat kért tőle de akkor miért nem jelentette fel? amíg még lehetett volna mert gondolom nem tette meg mert akkor kiderült volna hogy letartoztatták de évekkel később bizonyíték híján (mert hát az ilyesmik általában kettesben történnek) nem fognak tudni semmit sem csinálni és az illető könnyen megússza.
((TÉNYLEG NEM BUNKÓSÁGBÓL KÉRDEZEM HA VÁLASZOLNI AKARSZ KÉRLEK TE SE LÉGY BUNKÓ))
2017. november 13. 09:19
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Wendy17
Szerintem 2 oka lehet hogy nem mentek egyből bíróságra.
Vagy nem tudták feldolgozni, szégyenérzetük volt,féltek stb.
Vagy nem történt semmiféle zaklatás csak figyelemre\pénzre vágynak mert most ez a divat hogy hirtelen mindenkinek eszébe jut hogy ja igen engem is zaklattak. Csak most már hogy bizonyítják? Sehogy. A vádlottak helyében simán beperelnék őket rágalmazásért.
Szerintem 2 oka lehet hogy nem mentek egyből bíróságra.
Vagy nem tudták feldolgozni, szégyenérzetük volt,féltek stb.
Vagy nem történt semmiféle zaklatás csak figyelemre\pénzre vágynak mert most ez a divat hogy hirtelen mindenkinek eszébe jut hogy ja igen engem is zaklattak. Csak most már hogy bizonyítják? Sehogy. A vádlottak helyében simán beperelnék őket rágalmazásért.
2017. november 13. 17:28
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
Azért egy határt szabjunk meg itt... Egy pár idétlen srác, akik viccet akarnak csinálni egy túlsúlyos lányból azért nem számít új hírnek. Persze, persze, nem szép dolog, de azért nem olyan, mint az erőszak.
Most akkor álljon ki hisztizni minden nő, akinek megfogták a fenekét a villamoson, vagy azt mondta nekik egy illuminált állapotban lévő hülyegyerek, hogy gyere, cica, megb*szlak? Buta férfiak mindig voltak és lesznek, de ezzel az értelmetlen és gyerekes hisztizéssel pont hogy elbagatellizálják a valódi problémákat.
Most akkor álljon ki hisztizni minden nő, akinek megfogták a fenekét a villamoson, vagy azt mondta nekik egy illuminált állapotban lévő hülyegyerek, hogy gyere, cica, megb*szlak? Buta férfiak mindig voltak és lesznek, de ezzel az értelmetlen és gyerekes hisztizéssel pont hogy elbagatellizálják a valódi problémákat.
2017. november 22. 17:59
|
|
Menschvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 242652 offline
|
Dorisia! Egyáltalán nem tudok veled egyetérteni! Mivel,, a nők bármilyen fajtájú zaklatása, megaláztatásnak, nem elfogadható! Külső szemlélőként ez az eset csak egy viccnek tűnhet, de (gondolom) ha te lennél a kiszemelt áldozat helyében, már te sem találnád olyan jó mókának ezt a felkérést! S a korom okán, veszem a bátorságot ahhoz, hogy (megsúgjam) neked azt, hogy 10-ből 5 pasi előszeretettel űzi a prosztata birizgát,, már ha van a hölgy partnerének gusztusa a far-túráshoz! És végezetül: Ami a szexuális zaklatást illeti: az kicsit sem mondható hisztinek, ha egy nő felháborodik az ilyesmiért!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: