Megérkezett a Kiwi videoklipje: erre a koncepcióra biztosan senki nem számított.
A teljes cikkhez kattints ide!
Morcos tanárt alakít Harry Styles új klipjében
2017. november 09. 10:14
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Nekem jobban bejön Liam Bedroom Floor-ja.
2017. november 09. 14:43
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Fröcsög a nyálam FRÖCSÖg!!!!
KIWI KIWI KIWI KIWI KIWI KIWI KIWI KIWI
Legnagybb rajongó vok!
Istenáldaja Harryt iISTEN!!!
KIWI KIWI KIWI KIWI KIWI KIWI KIWI KIWI
Legnagybb rajongó vok!
Istenáldaja Harryt iISTEN!!!
2017. november 09. 14:47
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Harrytől már megszokhattuk hogy sosem azt csinálja amit az emberek elvárak tőle..
És mélyen a cukormázas videó alatt jelentése is van..
A gyerekek egyik fele Gucci (drága ruhát visel) a másik fele átlagos hétköznapit és ők csapnak össze egy nagy kajacsatában.
Harry pedig jön hogy rendet tegyen a kutyákkal de ő is bele keveredik aztán a végén megsérül a kisfiú és ez vezet el a lényeghez.. ami nem más mint hogy minden gyerek egyenlő nincs különbség gazdag és szegény/átlagos gyerek között nem kell nekik harcolni egymással a végén meg ami történik a fiúval "hogy megsebesül" ez vett véget ennek és jönnek rá a lényegre..
SZÓVAL A JÁTÉK MÖGÖTT VAN JELENTÉS IS... ÉS EZ AZ AMIT IMÁDOM HARRYBEN AZEK AZ APRÓ KIS REJTETT UTALÁSOK
És mélyen a cukormázas videó alatt jelentése is van..
A gyerekek egyik fele Gucci (drága ruhát visel) a másik fele átlagos hétköznapit és ők csapnak össze egy nagy kajacsatában.
Harry pedig jön hogy rendet tegyen a kutyákkal de ő is bele keveredik aztán a végén megsérül a kisfiú és ez vezet el a lényeghez.. ami nem más mint hogy minden gyerek egyenlő nincs különbség gazdag és szegény/átlagos gyerek között nem kell nekik harcolni egymással a végén meg ami történik a fiúval "hogy megsebesül" ez vett véget ennek és jönnek rá a lényegre..
SZÓVAL A JÁTÉK MÖGÖTT VAN JELENTÉS IS... ÉS EZ AZ AMIT IMÁDOM HARRYBEN AZEK AZ APRÓ KIS REJTETT UTALÁSOK
2017. november 09. 16:06
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Az aranyos videóban is rejlik valami fontos, Amit Wendy17 már le is írt, és éppen ezért imádom Harryt hogy sose a megszokottat csinálja❤
2017. november 09. 16:08
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Egy dolog borzasztóan zavaró a kisfilmben: a kajadobálás. Könnyen lehet, hogy tényleg csak nekem tűnt fel vagy engem zavar ez a mérhetetlen pazarlás. Nem hinném, hogy ez annyira jó példa, mégha mögöttes tartalma is van (amire nagyon sokan mégcsak nem is gondolnak).
2017. november 09. 16:42
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Juj nekem annyira de annyira tetszik. És Harry olyan cuki és az a fél mosoly a végén ahhwww
2017. november 09. 18:18
|
|
Shadowsarcasmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.20. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 266267 offline
|
nekem nagyon tetszik
2017. november 09. 19:45
Szerintem ez tökre illene egy film aláfestő zenéjének
2017. november 09. 20:37
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
A szám is, a videó is nagyon tetszik, nekem Harry az egyetlen az ex-1D tagok közül, aki szólóban is maradandót tudott alkotni. Legalábbis nagyon szeretem a stílust, amit képvisel. Azért egy kis építő kritikát talán elfogadtok, nem mintha Harry olvasná, azért én leírom: lehetne kevésbé egyhangú. Számomra nincs sok különbség a refrén és a verzék között. Persze ettől még egy jó dal sőt, kezdetnek kiemelkedő, de remélem, Harry nem akad meg ezen a szinten mondván, hogy anélkül is sikeres, hogy dinamikusabb, változatosabb dalokat írna. Nekem egyébként ez az egyetlen bajom a többi dalával is: mintha nem tartanának sehova, nem érzem azt az előre menetelt, ha értitek, mire gondolok.
2017. november 09. 21:32
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Remek a dal maga és a klip is. Harry fantasztikus, de ezt már megszokhattuk tőle! Viszont amiatt a félmosoly miatt a végén elfelejtettem levegőt venni. Styles, egy nap még megölsz
2017. november 09. 21:38
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
Engem is meglepett a klip, mert nagyon nem ilyesmire számítottam, de baromi édesre sikerült. Ismét csak gratulálni tudok Harrynek, hogy nem mindennapit hanem valami egyedit alkotott. imádom, imádom, imádom.
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: