A Modern család sztárja nem sokáig lógatta az orrát volt barátja után – a közelmúltban bepasizott!
A teljes cikkhez kattints ide!
Dominic Sherwood a múlté! Új pasija van Sarah Hylandnek
2017. november 08. 18:40
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. november 08. 19:26
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
rosa82, nem értem, mi ez a gúnyolódás. az akkor volt. Sarah éli tovább az életét, és nem ragad le egy embernél. örökre szomorkodjon, amiért nem jött össze az előző kapcsolata? még fiatal, szerintem nincs abba semmi baj, hogy új emberekkel találkozgat; mert még aranyosak is együtt.
2017. november 08. 19:45
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Lisanne lehet hogy neked tök normális egyik kapcsolatból ugrani a másikba nekem nem, július környékén még együtt volt Dom-mal együtt is dolgoznak ami ezután már nem olyan egyszerű az új pasijával meg állítólag már hónapok óta együtt van egyik kapcsolatból a másikba, lehet ez csak egy búfelejtő kapcsolat de ahhoz nem kell pasi hogy valaki jól érezze magát egésznek egy hosszú kapcsolat lezárása sosem könnyű de attól nem lesz jobb ha szakítás után már rögtön egy másikhoz megy. Gondolja át mit akar az élettől milyen partnerre vágyik mi nem működött korábbi kapcsolataiban és találja meg önmagát ezután keresen olyat akiben megtalál mindent amire vágyik akivel komoly kapcsolata lehet, a hollywoody kapcsolatok pont azért vannak kudarcra ítélve mert gondolkodás nélkül ugrálnak ki-be a kapcsolatokból. És nem gúnyolódtam csupán tényt állapítottam meg év közepén még Domot szerete pár héttel később meg már az új pasiját
2017. november 08. 20:29
|
|
Dorcii1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 188771 offline
|
De figyelembe vesszük hogy Augusztusban szakítottak attól függetlenül lehettek problémáik amelyeket probáltak megoldani... vagy egyszerűen elmúlt a szerelem. És sok ember van aki egy szakítást követően nem sokkal másokkal ismerkedik...
2017. november 09. 18:55
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
furcsa, hogy az emberek milyen gyorsan túllépnek az embereken.
2017. november 14. 19:29
|
zsofant156új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266398 offline
|
Szerintem mindenkinek igaza van egy kicsit az nekem is fura hogy olyan hamar tovább lépet Dom után mert mindenki arról mesélt hogy dom a nyakába ugrót mikor meglátogatta a forgatáson de mindegy mindenki tovább lép egyszer én aszt várom hogy dom is tovább lépjen és össze jöjjön egy másik színésszel
2018. március 29. 23:39
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Nekem azért kicsit fura, hogy Dom után olyan gyorsan tovább tudott lépni.
Egy percig sem félnék azt mondani, hogy miközben Dommal volt együtt nem kavartak...
Pedig imádtam a párosukat!...
Egy percig sem félnék azt mondani, hogy miközben Dommal volt együtt nem kavartak...
Pedig imádtam a párosukat!...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: