Starity

Nemi erőszakkal vádolják a Gossip Girl sztárját

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. november 08. 23:45 #21
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
elég szomorú, hogy az ilyen hozzáállások miatt a nők nem merik bevallani, hogy erőszak éri őket. ezért nem mernek róla évekig beszélni. egy ilyen dolgot nem könnyű feldolgozni és nem is könnyű beszélni róla.
2017. november 09. 00:55 #22
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Csatolások: 0
Azonosító: 164007
Te szentséges ég! Komolyan baszki? Még ki a fenéről nemfog elterjedni olyan,hogy megerőszakolt valakit? Vagy szexuálisan bántalmazott,vagy molesztált...vagy a fene is tudja mi van még ilyen... igen ez mind szaomorú,hogy letezik ilyen...de nekem kicsit bűzlik a dolog,hogy lassan minden pasi sztárnál felmerűl ennek a gyanúja ,mert beköpi őket valaki.... vannak akiknél igazak a vídak oke...de basszus nem fletűnő egy kicsit ,hogy az utobbi időben ez a trend? ...már az agyamra mennek ezek a hülye pletykák -.-
2017. november 09. 05:45 #23
TheBestKitsune
TheBestKitsune
visszatérő vendég

Státusztake me to a halsey concert and ill be yours
Hozzászólás: 275
Azonosító: 259123
a legjobb barátnője persze, hogy védeni fogja a csajt. amúgy is, három éve történt.
2017. november 09. 07:31 #24
vikimumus
vikimumus
Hozzászólás: 984
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
Az az érdekes, hogy sokan megvéditek őt, de mikor Lindsay Lohan védte meg nyilvánosan Harvey Weinsteint, azt gusztustalannak mondtátok. Nézzétek a tényeket! Lindsay egy olyan embert védett meg, akit SZEMÉLYESEN ismer és valószínűleg azért, mert vele nem tett ilyet. A barátjának tekinti és nem meglepő, ha az ember megvédi a barátait. Az már más tészta, hogy nagy az esély, hogy igaz, amit a pasiról mondanak, de ha a színésznő hinni akar neki, hadd tegye. Attól még ő nem lesz gusztustalan.
De most, hogy a vádlott a nagy Chuck Bass, már rögtön megvéditek, holott személyesen nem ismeritek őt. Akkor erre is lehet használni a gusztustalan jelzőt? Én nem használom az biztos, csak gondoltam megkérdezem.
Véleményt nem tudok alkotni a dologgal kapcsolatban, hiszen nem ismerem a kérdéses nőt és természetesen Ed Westwickről sem tudhatom, hogy milyen ember. Nekem is rengeteg sztárkedvencem van, de azzal azért tisztában vagyok, hogy igazából nem ismerem őket. Sokszor még azt sem ismerjük igazán, akik a közvetlen közelünkben vannak, hiszen majdnem mindenki tesz valamilyen meglepő dolgot (tudnék mesélni).
Szerintem amíg valakinek nem bizonyítják a bűnösségét, addig azon nem kellene ítélkezni, de persze a nemi erőszak áldozatai mellett állhatunk lélekben, hiszen ez rettenetes dolog és kívánom mindenkinek, hogy ne kelljen ilyet átélnie! De ne úgy álljunk ki a hölgyek mellett, hogy azzal a vélhető tettest próbáljuk bemocskolni, mert nem bizonyított még a dolog. Inkább aki együttérez az ilyen nőkkel, használja ki a közösségi oldalakat és írjon neki valami olyan üzenetet, hogy 'Légy erős!', vagy ilyesmi!
Akivel pedig valóban megtörténik ez a dolog, az ne várjon, főleg ne éveket, mert ez megkérdőjelezi az állításának hitelességét. Azt kérdezitek, miért pont most mondja ezt ez a nő. Harvey Weinsteint is miért pont most vádolják? Eddig miért nem szólaltak fel? Szerintem a karrier nem ér annyit, meg szerintem azért, mert valakivel történik hasonló, még nincs vége mindennek és attól még lehet színésznő, vagy ami akar. Sajnálom, hogy a kérdéses hölgyek nem így látták a dolgot. Valahogy eszembe is jutott az az eset, amikor Taylor Swift fenekét megfogta valaki (már nem emlékszem, hogy ki) és ő rögtön lépett, ha jól emlékszem és a hatóságokhoz fordult. Lehet, hogy az nem volt ilyen nagy dolog, de ő lépett és ezt kellene tennie másnak is. Évek múlva már ki tudna tanúsítani ilyet? Ha csak valaki megfogja a fenekedet, de te nem akarod, kényelmetlenül érzed magad tőle, akkor emeld fel a szavadat! Ha valakit megerőszakolnak, ne várjon! Azonnal forduljon a hatóságokhoz, hogy bizonyítani lehessen a dolgot!
A színészt egyébként én is kedvelem, bár nem tartozik a nagy kedvenceim közé, de tényleg nem tudok állást foglalni mert személyesen sem a nőt, sem pedig őt nem ismerem.
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, An_d_a, ilus1996, CandUs, silenc
2017. november 09. 11:08 #25
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Idézet (vikimumus @ 2017.11.09. 07:31)
Az az érdekes, hogy sokan megvéditek őt, de mikor Lindsay Lohan védte meg nyilvánosan Harvey Weinsteint, azt gusztustalannak mondtátok. Nézzétek a tényeket! Lindsay egy olyan embert védett meg, akit SZEMÉLYESEN ismer és valószínűleg azért, mert vele nem tett ilyet. A barátjának tekinti és nem meglepő, ha az ember megvédi a barátait. Az már más tészta, hogy nagy az esély, hogy igaz, amit a pasiról mondanak, de ha a színésznő hinni akar neki, hadd tegye. Attól még ő nem lesz gusztustalan.
De most, hogy a vádlott a nagy Chuck Bass, már rögtön megvéditek, holott személyesen nem ismeritek őt. Akkor erre is lehet használni a gusztustalan jelzőt? Én nem használom az biztos, csak gondoltam megkérdezem.
Véleményt nem tudok alkotni a dologgal kapcsolatban, hiszen nem ismerem a kérdéses nőt és természetesen Ed Westwickről sem tudhatom, hogy milyen ember. Nekem is rengeteg sztárkedvencem van, de azzal azért tisztában vagyok, hogy igazából nem ismerem őket. Sokszor még azt sem ismerjük igazán, akik a közvetlen közelünkben vannak, hiszen majdnem mindenki tesz valamilyen meglepő dolgot (tudnék mesélni).

Nagyon adom.
2017. november 09. 14:05 #26
fluorine
fluorine
visszatérő vendég

Státuszwhat do you mean i can't marry captain america?
Hozzászólás: 132
Azonosító: 240624
Amikor Kevin Spacey-t férfiak vádolták meg nemi erőszakkal, akkor mindenki kérdés nélkül hitt nekik, leállították a House of Cards forgatását és a színész más projektjeit is. Amikor azonban a vád egy nőtől érkezik, kérdések sorozata merül fel és mindenki az áldozatot hibáztatja.
2017. november 09. 14:14 #27
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Micsoda undorító kommentek, és nők nőkről, hihetetlen.
2017. november 09. 14:19 #28
homer
homer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 131
Azonosító: 134354
Fluorina a netflix is tudott róla, hiszen az egyik forgatáson is előfordult hasonló. Amit megpróbálták eltussolni. Tehát az ő esetében egy alkalommal van bizonyíték is. Itt viszont semmi sem támasztja alá, az állítást.
2017. november 09. 16:22 #29
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1722
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
A Weinstein botrányban sokan felszólaltak, és úgy tűnik, az áldozatok oldalára állt a világ, Weinstein élete zátonyra futott. Teljesen logikus, hogy ennek hatására többen el merik mondani a saját történetüket, mert mint néhány komment is bizonyítja, általában az áldozatot hibáztatják, vagy egyszerűen nem hisznek neki. Senki se akarja, hogy az átélt borzalom után még a többiek közömbösségével és a sárdobálással is szembesülnie kelljen.
Gyerekes azt mondani, hogy Ed nem tenne ilyet, hiszen egyikünk sem él a közvetlen környezetében, hogy biztos alapokon álló képet tudjunk alkotni róla. Remélem, hogy kiderül az igazság, és ha igaz, amit a nő állít, Ed megkapja a méltó büntetését.
2017. november 09. 16:47 #30
- törölt felhasználó -    
Azért nem fordult hamarabb a rendőrséghez, mert ezt idő feldolgozni. Ez nem 'csak' egy 'fenék-megfogás'[amit amúgy szintén gusztustalannak tartok]. Ajánlom figyelmetekbe a Speak című filmet.
Akik meg azt mondják, hogy 'amúgyis évekkel ezelőtt történt', azoknak üzenem hogy egy ilyen egy életig végigkísér. Idővel könnyebb lesz, de ott lesz a fejedben egész életedben, hogy ez megtörtént veled. Ezt nem lehet csak úgy elfelejteni.
Ezzel nem azt mondom, hogy Ed bűnös, mert lehet hogy hazudik a csaj. De egy ilyen ügyet akkor sem lehet félvállról venni. A nemi erőszak komoly dolog.
2017. november 09. 17:00 #31
- törölt felhasználó -    
Én egyik pártján sem állok. Ezt a történetet úgyis csak ők ketten tudják. Ki tudja, lehet, hogy a pasi tényleg molesztálta a nőt, de az is megeshet, hogy a hölgy hazudik. Ostobaság lenne azt állítani, hogy eddig csak olyan bejelentések születtek, amelyeknek volt valóságalapja, rengetegen csak kib@szásból fogtak rá hasonlót egy illetőre. Nem hibáztatom a csajt, biztos nehéz lehet(ett) feldolgozni, -már ha igaz- de sajnos 3 év távlatából ilyet elég nehéz bebizonyítani. :/
2017. november 09. 17:33 #32
- törölt felhasználó -    
Végig sem olvasom a kommenteket, tudom, mire számíthatok. Mint mindig, megszoktuk már.
De: csak azért, mert valakit ismertek egy híres sorozatból, ahol cukinak, aranyosnak, álompasinak láttátok, meg a való életben is ilyennek feltételezitek, az még nem jelenti azt, hogy ez az igazság. Jézusom. Tipikus példája a "nem nézném ki belőle"-nek. Persze, ha egy idősebb, kevésbé attraktívabb (off, bár szerintem Ed abszolút nem is jóképű, mindegy, tök nem lényeges most) férfit vádolnának meg ezzel, egyből elhinné mindenki. Nem is..., várjunk, még akkor sem mindenki, mert ott is jönnének a "Miért csak most áll ezzel elő?", "Miért nem jelentette fel azonnal?", "Csak feltűnési viszketegsége van!!" okostojások, akik egyből az áldozatot támadják. Ja, kapja be az összes nő/férfi/gyerek, akit zaklattak, ne adj' Isten megerőszakoltak, és nem szólt előbb a rendőrségnek. Menjen a fenébe az önmardosással, a szégyenérzetével, a sokkal, és szedje össze már magát két nap után. Nyilván jogi szempontból nem a legjobb, hogy évek után hozta ezt nyilvánosságra, de akkor is, ilyen ügyben milyen bizonyítékokat lehetne találni a pasi ellen?
2017. november 09. 18:17 #33
ByDorina
ByDorina
új tag

StátuszAki kérdez, az viselje el a választ is!
Hozzászólás: 10
Azonosító: 263472
Ha kiderül, hogy ez igaz nagyon csalódott leszek!
2017. november 09. 19:38 #34
Alenna
Alenna
ʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ

Státuszone thing about karma, that bitch will finds you
Hozzászólás: 2552
Csatolások: 37312
Azonosító: 267566
Nagyon reménykedek abban, hogy ez nem igaz! ohmy.gif
2017. november 10. 11:15 #35
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Állítólag Ed nem is volt a városban amikor az erőszak történt és van rá bizonyíték is ha ez igaz a csaj nagyon bebukta meg vele együtt azok is akik minden mocskos szemétnek elmondták Eddet
2017. november 10. 18:56 #36
Voillet
Voillet
visszatérő vendég

Státusz"Lannisters always pay their debts.,,
Csatolások: 6
Azonosító: 223172
@AliceLiza

Komolyan súlyos problémák lehetnek veled...szóval szerinted csak mert a lányok végre azt csinálhatnak, úgy öltözhetnek, ahogy akarnak megérdemlik azt, hogy megerőszakolják?!?Komolyan remélem, hogy nem lesz belőled anya mert el se tudom képzelni mivel büntetnéd a lányodat, ha miniszoknyát húzna..Szerintem pár száz évvel később kellett volna születned mert akkor még elfogadott volt ez a hozzáállás...Tudod, ez a 21.század, most szólok a nők szavazhatnak is wink.gif
Kíváncsi vagyok, hogy honnan szetted te ezt a 20%-ot ha az áldozatok legtöbbször hallgatnak az esetről..
Szerintem ez nem olyan dolog amit könnyen le lehet zárni...de persze lehet, hogy te csak megvonnád a vállad és ennyi volna.. de sajnos az olyanokkal, akik nálad kevésbé erős természetűek nem megy olyan könnyen.Főleg ha esetleg rokon, barát tette vagy az apjuk..és impotensek lehetnek ettől, mert tudod nem finomkodnak ám az erőszaktevők..
Mi van akkor ha nem veszik őket komolyan a rendőrségen?? Mert mondjuk egy "helyes, sikeres színész" a tettes?Vajon elhiszik vagy úgyanígy reagálnak, mint sokan Starity-n, hogy csak mert benne volt a kedvenc filmjükben és követik őket Instán ők bizony "ismerik" és "ő soha nem tenne ilyet"..
Ha például a főnököm megerőszakol a céges buli után, és én csak egy könyvelő vagyok ő meg gazdag és befolyásos..szerinted kinek lesznek jobb ügyvédei?vagy kinek fog többe kerülni?mi van ha megzsarolja az egyetlen szemtanút, hogy hallgasson különben elbocsátja akkor mi van?Ja, és rövid miniruha volt rajtam... wink.gif az már felhívás gondolom neked..
2017. november 10. 21:07 #37
fluorine
fluorine
visszatérő vendég

Státuszwhat do you mean i can't marry captain america?
Hozzászólás: 132
Azonosító: 240624
Idézet (x maite x @ 2017.11.08. 18:08)
Pont Ednek kéne ráerőltetnie magát bárkire is?

Tudod, vannak olyan emberek, akik egy jóképű arc láttán nem teszik szét azonnal a lábukat.
2017. november 10. 21:42 #38
- törölt felhasználó -    
@Voillet

Ha belém karsz kötni, köss normálisan. 100 hamarabb vagy korábban (nem pedig később) kellett volna születnem.

És nem kifejezetten a ruhával van a bajom, hanem azzal IS de főleg az abban végzett cselekménnyel. Olvasd el újra és értelmezd. Segítségül ki is emelem neked.

Idézet (AliceLiza @ 2017.11.08. 21:56)
Az hogy egy csaj odamegy egy sráchoz egy olyan mini ruhában hogy egy nagyobb lépésnél kint van a feneke alja és akkora push upos a melltartója/ruhája van, hogy éppen csak kilátszik a nyaka a melleitől... És addig vonaglig a pasi előtt, amíg a srácnak fel nem áll, aztán vigyorogva tovább sétál...

A többi részre inkább nem is reagálok, már szétoffoltam itt a topikot... :/ Bocsi.
2017. november 11. 00:43 #39
Voillet
Voillet
visszatérő vendég

@AliceLiza
,,Ha belém karsz kötni, köss normálisan."

Szerintem ez sem helyes... tongue.gif szóval úgy köss belém, hogy te sem írsz el semmit csak mert figyelmetlen vagy wink.gif

Bocsánat, tényleg elírtam.. /de fárasztó ennyi szöveget leírni/...de a lényeg, hogy átjött az üzenet.. de persze "szétoffoltál" főleg, hogy a többit figyelmen kívül hagytad
..
szóval honnan is jött a 20%?Komolyan érdekel...

Nem tudom, szerintem a srác ugyan annyira élvezi..ezért járnak sztriptízbárba, akkor gondolom azok a hölgyek is vesszenek, nem?Meg akkor most attól védet a férfiakat, hogy szexisen táncoljanak lányokkal?Láttál te már video klippet?Már csak tovább sétál a lány a zsúfolt diszkóban..a srác meg úgyse emlékszik rá, mert részeg..
nem tudom, szerintem eléggé eltúlzod a dolgot főleg mert ettől függetlenül az ilyen lányoknak is vannak érzéseik...
2017. november 11. 00:45 #40
Voillet
Voillet
visszatérő vendég

Imádom a megfogalmazásod az oldaladon: ,,A hazug és beképzelt senkiket."

Ki nem senki?Ha nem vagyok senki hazudhatok?
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok