Kylie Jenner tényleg babát vár! Csekkold az első képeket a pocakjáról
2017. november 06. 17:13
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
én néztem így ki ma reggel duplapulcsiban
2017. november 06. 20:40
És a pillanat amikor megltod a csaj igazi arcát... Hirtelen megérted miért akkora mű.. Miért van rajta hat kiló smink meg mit tudom én mi... Szegénykém milyen csúnya...
Amúgy nagyon sajnálom azt a gyereket, ha nem ilyen anyám lenne, magamra tekerném a köldökzsinórt
Amúgy nagyon sajnálom azt a gyereket, ha nem ilyen anyám lenne, magamra tekerném a köldökzsinórt
2017. november 06. 21:59
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Szerintem meg sokkal jobban néz ki smink nélkül. Természetesebb és persze sokkal fiatalabb így és ha a szája is akkora lenne mint régen akkor totál normálisnak nézne ki
2017. november 07. 20:17
|
|
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 offline
|
WoW. Rajta van egy bitang nagy pulcsi. Terhes. Biztos
Amúgy jájá, felfogtuk, hogy várandós, nem kell hetente cikket írni róla.
Amúgy jájá, felfogtuk, hogy várandós, nem kell hetente cikket írni róla.
2017. november 08. 18:08
Lécci akkor írjatok róla cikket, ha Ő maga megerősíti.
2017. november 10. 22:08
|
|
contagousloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.31. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 267624 offline
|
ez egyáltalán nem bizonyítja a terhességét. ez egy rossz vicc
2017. november 12. 07:40
|
bttnagmbsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.13. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 265407 offline
|
Ezek a képek aztán egyáltalán nem bizonyítják azt, hogy Kaylie tényleg terhes lenne. Nemértem miért foglalkozik ezzel mindenki és miért találkozok mindehol ezzel. Majd ha Kylie vagy Tyga közzéteszik akkor elhiszem. Addig pedig cikkezhettek bármit. Egy bitang nagy pulóver van rajta könyörgöm! Hozzászokhattatok volna, hogy a sztárok mikor nem jelennek meg sehol KÉNYELMES és NEM túl ELŐNYÖS ruhákban vannak. De ettől még Kylie nem lesz állapotos.
2017. november 12. 10:31
|
|
Justine.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 14 Azonosító: 257107 offline
|
Szerintem úgy néz ki mint egy tehén, elvan hízva vagy én nem tudom de úgy néz ki mint egy zsák krumpli.... Az hogy terhes-e? Nem tudom nekem ez fura.
2017. november 16. 18:22
|
|
Lunaravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.07. Hozzászólás: 171 Csatolások: 21 Azonosító: 266698 offline
|
A ruhától is lehet azt hinni, hogy babát vár. Elvégre egy laza melegítőt visel o.O azért mert kényelmesen , és lazán van felöltözve még nem biztos , hogy tényleg várandós...max van rajta pár kg súlyfelesleg. Szerintem ha tényleg gyereket várna akkor jobban gömbölyű lenne a pocakja, a melle alatt beesik a felső így itt a ruha a bűnös.Ez főleg a második képen látszik.
2017. november 18. 19:13
|
|
DreamerGirl9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.18. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 267906 offline
|
Lehet, hogy elvan hízva..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: