Mint ahogy azt tegnap bejelentette, a mai nap folyamán meg is érkezett a 27 éves énekesnő újdonsága.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Taylor Swift újdonsága
2017. november 03. 12:27
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
A Look What You Made Me Do és a Ready for It nekem abszolút jobban tetszik, de ez is jó lett. Bár számomra kicsit egysíkú.
2017. november 03. 12:42
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Nagyon tetszik ez is!
Elsőre picit unalmasnak tűnt, de ez hamar megváltozott! Eddig imádom Taylor összes számát a Reputationról, sztem sikerül neki felülmúlnia az 1989-es albumot!
2017. november 03. 15:39
Az a sok vidámság, ami ebből a dalból árad egészen meghatott. Annyira jó tudni, hogy Taylor végre teljes egészében boldog.
És azok a kis utalások a Love Story-ra pedig kifejezetten tetszettek, na meg hát gondolom azt mondanom sem kell, milyen véleményen vagyok a dalról. Reggel óta már jó párszor újrahallgattam és nem tudom megunni (ezt sem).
2017. november 04. 08:21
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Eléggé egysíkú és unalmas, legalábbis szerintem.
2017. november 04. 12:41
|
|
Yuri Stylinsonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 3 Azonosító: 266027 offline
|
Szerintem merőiben eltér az előző számok hangzásvilágától, mert sokkal lassabb és lágyabb. Nekem kisit egyhangú és lassú, de persze ez is ízlések és pofonok kérdése.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: