A legnagyobb kiárusítások napja 2017-ben november 24-re esik. A vártnak megfelelően, akár 90%-os kedvezményben is részesülhetnek a vásárlók.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az idei Black Friday napja Magyarországon
2017. november 03. 10:55
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Parasztvakítás. Előtte jól feláraznak mindent. Tavaly néztem egy mosógépet, mert szükség volt rá, illetve egy 3D projektort, de azt csak kíváncsiságból, mert a jövőben szeretnék majd egyet. Nos hát, mind a mosógép, mind a projektor, akciósan többe került az akcióban résztvevő áruházakban, mint előtte vagy utána, normál áron. Én többé nem dőlök be ilyen hülyeségeknek. Árukeresőn beírtam a típusokat és sorra dobálta ki az olcsóbb ajánlatokat. A mosógép 40% leárazás után 12500 forinttal került többe, mint máshol sima nem akciós áron. Erről ennyit. Bizonyos termékeket, főleg a kevésbé kelendőket vagy kifutó termékeket meg lehet olcsóbban szerezni ilyenkor, de azt meg a fent említett módon behozzák más termékeken az olyan vásárlóknál, akik nem néznek jobban utána, mi, hol, mennyi.
2017. november 03. 15:35
|
|
dettybeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.09. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 160274 offline
|
@_ToTo_ jahamm, ismerős.. Meg most is minden webáruháznak van "akcióóó"-ja, hetente változtatják a nevét, és ugyanannyiba kerül minden cucc, mint az előző "akcióóó"-ban. Tavaly találtam ezt az oldalt: https://helloblackfriday.hu/
Ahogy nézelődtem, itt nem csak a hiperszupernagyáruházak voltak rajta, hanem kis, személyes webshopok is. Oké, nem is volt bődületes leárazás, de pl. egy ingyen szállítással mégis jobb megvenni az apróságokat is..
Ahogy nézelődtem, itt nem csak a hiperszupernagyáruházak voltak rajta, hanem kis, személyes webshopok is. Oké, nem is volt bődületes leárazás, de pl. egy ingyen szállítással mégis jobb megvenni az apróságokat is..
2017. november 03. 18:24
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Egy újabb őrület a Joy és Glamour kuponok után. Ez mind szép és jó, de az nem számít hogy ilyenkor a kereskedelemben dolgozók megd*glenek. De minden 20%-al olcsóbb!! Ez az! Kinek éri ez meg? (jah igen cégvezetőknek, akiknek fogalmuk sincs milyen egy ilyen napon állni a sarat 12 órán keresztül) Tömegnyomor ezerrel, az emberek ilyenkor kikaparják egymás szemét, türelmetlenek stb. Sajna, ez mindig így lesz, mert a magyar az sóher.
A fenti kép nagyon hiteles
Amúgy ToTo egyetértek.
A fenti kép nagyon hiteles
2017. november 03. 18:53
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nos igen... emiatt az esemény hiányzott tavaly a suliból két fiú osztálytársam, de aztán nem nagyon dicsekedtek azzal, hogy mit sikerült ténylegesen beszerezniük.
Azért valljuk be, jó kis marketingfogás.
Azért valljuk be, jó kis marketingfogás.
2017. november 19. 08:05
Biztos jó dolog a Black Friday... De nem nekem!
Nekem is pont november 24-én van a Szülinapom, immár 34 éves leszek!
Én nem szeretem az ilyen tömeghisztériát okozó eseményeket... Évek óta csak azt látom, hogy hogyan verekednek össze az emberek valamelyik elektronikai termékért! Fu, szánalmas!
Amerikában meg rendes öklözés megy minden évben!
Ezeken a videókon jókat szoktam röhögni, pedig ez a jelenség nem annyira vicces!
Most úgysem akartam venni semmit sem!
Általában a könyvárakat szoktam ilyenkor figyelni, de azokra majd rácsap másvalaki a 2017-es évben!
Persze aki tud spórolni, az tegye meg! Hajrá!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: