A megbízhatóságáról híres People kapta a fülest: Shawn Mendesre kivetette a hálóját egy jól ismert modell.
A teljes cikkhez kattints ide!
Híres sztárcsajszival randizik Shawn Mendes?
2017. november 02. 20:14
|
|
dorina.0101új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.17. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 265489 offline
|
Justin, Cameron aztán Shawn? Hmm...érdekes. Ha Shawn is megerősíti, hogy randiznak, akkor elhiszem , de mindenféle forrásnak meg bennfentesnek nem hiszek:c
2017. november 02. 20:29
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Nem is tudom. Egyáltalán nem ilyen lányt képzelek Shawn mellé. Hailey nekem túl figyeleméhes, celeb beütésű, persze lehet tévedek. Ezzel szemben Shawn nekem visszafogottnak tűnik, egy szerény személynek. Persze senki sem tudhatja, hogy milyenek a valóságban, de ez a véleményem
1 felhasználónak tetszik:
Selz1992
2017. november 02. 20:30
|
|
JungKook1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 247715 offline
|
Divergent szavaival élve:
...a lényeg hogy Shawn boldog legyen :/
...a lényeg hogy Shawn boldog legyen :/
2017. november 02. 20:34
|
|
kassaililla70új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 267414 offline
|
Szerintem egyáltalán nem illenek össze. Shawn nem ilyen személyiség, mint ez a Hailey.De ha mégis egy pár lesznek(...)De remélem nem igaz!
2017. november 02. 20:41
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
Haileyt mindig egy híres fiú sztárral boronálják össze, akit több tini lány is bálványoz.
Amúgy várok azért arra, hogy Shawn megerősítse, de ha igaz sok boldogságot nekik
Amúgy várok azért arra, hogy Shawn megerősítse, de ha igaz sok boldogságot nekik
2017. november 02. 21:30
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Csatlakozok az előttem szólókhoz, egyáltalán nem illenek össze...
Shawnhoz inkább egy Hailee Steinfeld típusú lány illik. Nem azt mondom, hogy pont ő, hanem az olyan tipusúak, hirtelen Hailee jutott eszembe...
Shawnhoz inkább egy Hailee Steinfeld típusú lány illik. Nem azt mondom, hogy pont ő, hanem az olyan tipusúak, hirtelen Hailee jutott eszembe...
2017. november 02. 21:36
|
zsofika2004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.11. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 258814 offline
|
Én sem szeretném, ha egy pár lennének.
2017. november 02. 22:39
|
|
BeccaBeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 240326 offline
|
Amugy vicces hogy mindenki mondogatja hogy Hailey ilyen pénzéhes meg olyan figyelem éhes.... De abba azert gondoljatok bele hogy ő egy Baldwin
A családja mar akkor híres es gazdag volt, amikor Shawn meg tervben sem volt, sőt meg Hailey sem...
Szóval kicsit sem igaz hogy pénzéhes lenne..
Amugy nagyon szurkolok nekik
A családja mar akkor híres es gazdag volt, amikor Shawn meg tervben sem volt, sőt meg Hailey sem...
Szóval kicsit sem igaz hogy pénzéhes lenne..
Amugy nagyon szurkolok nekik
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.