Starity

Millie Bobby Brown Kardashianék megszállottja

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. november 02. 18:28 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A 13 éves színésznő nem titkolja: ő bizony ahhoz a réteghez tartozik, akik figyelemmel követik a Kardashian-Jenner család életének alakulását.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. november 02. 18:45 #2
taeddy
taeddy
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 265592
Ebből a szempontból kicsit ,,csalódtam" úgymond Millie-ben, hiszen ezek a lánynak nevezett műanyag termékek máshoz nem értenek, csak ahhoz, hogy a seggüket rázzák Instagrammon.
De, persze, ízlésesek és pofonok, de Millie, aki egy tehetséges, édes és szerethető fiatal lány, hogy tudja szeretni ezeket az emberileg nulla élőlényeket, az kérdéses.
2017. november 02. 19:12 #3
- törölt felhasználó -    
Hát én nem ismerem ezt a lányt,de elég érdekes ízlése van,ha ezeket a nagyképű,műanyag nőket szereti...
2017. november 02. 20:20 #4
- törölt felhasználó -    
meglepett hogy imádja őket, mert ő pont hogy nem az a fajta kamasz lány (-nak tűnt) se külsőre se belsőre, akinek az ilyenek a példaképei. De én nem szólok bele hogy kiket imád, semmi közöm hozzá, meg amúgy is, ízlések és pofonok.
2017. november 04. 09:12 #5
Shadowsarcasm
Shadowsarcasm
új tag

Státuszno matter who are you...you are beautiful.
Hozzászólás: 56
Azonosító: 266267
Sajnos ez a mai generáció. Minden kamaszlány olyan akar lenni mint ők.Esküszöm az osztálytársaim 13 évesen kacsaszájas képeket pakolnak instára.Nincs semmi bajom a kacsaszájjal de azt ne 13 évesen csinálja .Tisztelet a kivételnek.Es az a baj a Kardashian-Jennerek-kel
hogy ők diktálják az úgymond "divatot" hogy rakd ki mindened meg ha nincs nagy szád akkor nem vagy szép.
Ez az én véleményem...mondom vannak akik szeretik őket.Pl Millie,de hát ezellen nem lehet semmi sem tenni,Millie lehet nem a külsőjük miatt szereti őket hanem a "nyelvjárásuk"miatt
2017. november 04. 12:42 #6
- törölt felhasználó -    
Pedig Millie százszor különb náluk.
2017. november 26. 23:39 #7
Justice225
Justice225
új tag
Hozzászólás: 74
Azonosító: 267989
Shadowsarcasm nem csak ha nincs szád. Ha nincsenek óriás mű melleid amiket kirakhatsz és szinte fűzősnek tűnő derék ami a ló méretű seggtől néz ki úgy. A fuxokról, a hetente más luxus autókról, a 15 kiló sminkről nem is beszélve
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok