Dél-Korea egyik legkedveltebb sztárpárja október utolsó napján egy privát esküvőn kötötte össze életét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kimondta a boldogító igent Song Hye Kyo és Song Joong Ki
2017. november 01. 22:23
|
|
LunaNocturneaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.01. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 267632 offline
|
Sok boldogságot nekik!
Álompáros <3
Álompáros <3
2017. november 02. 11:07
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Istenem, tényleg nagyon édesek együtt! ^^ A sorozatban sokáig nem bírtam ezt a párost, de aztán megbékéltem velük. Sok boldogságot nekik, remélem, nagyon boldog évek várnak rájuk! ♥
2017. november 02. 12:03
|
|
Eunha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.05. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 265883 offline
|
A Descedants of the Sun-ban szerettem a párosukat. A sorozat után sokszor pletykálták is, hogy a valóságban is együtt vannak, de úgy voltam vele, hogy biztos csak pletyka az egész. Kicsit meg is lepődtem, mikor bejelentették, hogy tényleg eljegyezték egymást.
Nagyon aranyosak azokon a képeken!^^ Sok boldogságot nekik!
Nagyon aranyosak azokon a képeken!^^ Sok boldogságot nekik!
2017. november 02. 15:38
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Annyira egy édes páros. *-*
Gratulálok nekik és sok boldogságot.^^ ♥
Gratulálok nekik és sok boldogságot.^^ ♥
2018. január 28. 08:32
|
|
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline
|
Gratulálok, aranyosak együtt! *-*
Sok boldogságot! *-*
Sok boldogságot! *-*
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: