Túl a barátságon! Selena Gomezt és Justin Biebert összebújva csípték el a fotósok
2017. november 02. 09:34
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Én ebben az egész dologban egyedül Abelt sajnálom, de nagyon. Örülök neki, hogy Selena és Justin a sok szitkozódás ellenére ismét jóba vannak, de közben meg nagyon elszomorít az, hogy mit élhet át most Abel. Becsapottnak, átvertnek érzi magát, ami szerintem az egyik legrosszabb érzés a világon. Én megértem Selena és Justin kapcsolatát is, hogy visszatérnek egymáshoz, de most valahogy nem tudok még úgy örülni, mint sajnálni szegény Abelt.
2017. november 02. 10:27
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Eddig nem hittem benne, hogy Selena és Justin újra együtt lesznek, azt gondoltam, hogy csak barátok és ez nem befolyásolja Selena és Weeknd kapcsolatát.
Bár tényleg lehetséges, hogy Justinnak nincs köze a szakításhoz és egyértelmű, hogy Sel sokkal vidámabbnak tűnik JB oldalán. Lehet, hogy ők ketten egymásnak vannak teremtve? Mindenkinek zűrös a szerelmi élete, ezért én nem ítélem el egyiküket sem.
2017. november 02. 10:36
Ha ez fordítva lenne, és mondjuk Abel mászkálna így vigyorogva Bella Hadiddal, ellenne hordva mindenféle mcsoknak és kapná a halálos fenyegetéseket. Képmutatás a javából.
2017. november 02. 11:05
Egyszer már összejöttek, szakítottak. Justinkának szokása bunkónak lenni (de elismerem, hogy van, amikor kifejezetten rendes). Szóval ha egyszer nem működött, másodszorra sem fog szerintem, de ők tudják.. Mindenesetre jó kis hírnövelés, hogy minden találkájukról készítenek öt cikket. (Ez talán a második Jelenás cikk amit elolvastam, többet nem is fogok, amíg meg nem érkezik a kicsi Justin vagy Selena.
)
2017. november 02. 12:22
|
|
ZaynfuckinMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.03. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 267149 offline
|
Abel véletlen nem kacsintgat Bella felé?
2017. november 02. 13:10
|
|
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 offline
|
De orulok nekik es amugy meg szerintem justin sokat valtozott
2017. november 02. 14:22
|
|
Lady Snakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 267512 offline
|
A tökömet érdekli hogy már megint ez van
2017. november 02. 14:32
|
|
Adacskah0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.22. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 265015 offline
|
Selena élete, ő tudja. Bevallom, nagyon cukik együtt, de lassan már a víz helyett iszom meg ezt a sok SelenaxJustin hírt. Legyenek együtt boldogok, gratula nekik, ha ez így van ahogy mi látjuk. (Bár az is meglehet, hogy közeli haverok lettek, nekem is van olyan fiú haverom akiről kérdeztek meg, hogy fiúm-e).
2017. november 02. 15:41
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Wendy17: Szívemből szóltál.
Viszont én még mindig nem díjazom ezt a "kapcsolatot". Ha igaz mindez remélem hogy Selena kihozza Justinka jobb, normálisabb oldalát.
Viszont én még mindig nem díjazom ezt a "kapcsolatot". Ha igaz mindez remélem hogy Selena kihozza Justinka jobb, normálisabb oldalát.
2017. november 02. 15:42
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
egyébként nem értem miért Sellyéket találjátok hibásnak hogy ennyi cikk van xd a cikk írókat kellene "kérdőre vonni". ha cikkíró lennék akkor én összefoglalnám, nem mindennap írnék róla. bár szerintem ez nem annyira nagy problem, hisz' ha másról lenne ennyi cikk (kiv. szennyek, Jennerék) akkor már tömkelegében lennének a cikk alatt a szívecskék.
2017. november 02. 16:24
|
|
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 offline
|
Én csak azt mondom: Hogyha Selena boldog ezzel a felhányt hajú piperkőccel akkor örülök neki.
2017. november 02. 17:22
|
|
Elina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.02. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 267659 offline
|
Nagyon vicces itt néhány ember hozzáállása, és kinyilvánított véleménye. Megítélitek Justin személyiségét, holott csak a média által mutatott képet ismeritek, az adott személyt nem, és elmondjátok kihez illik jobban Selena, pedig őt sem ismeritek igazán. Itt senki nem tudná megmondani, hogy személyiségileg melyik páros között volt nagyobb a párhuzam, és ezáltal melyik férfihoz illik jobban Gomez. Viszont annak biztosan megvan az oka, ha újra találkozgat az exével. Ahogy már említették páran, közrejátszhat benne a betegség és műtét utáni átértékelődés is, vagy csak egyszerűen az Abellel való kapcsolata alatt is tartották a kapcsolatot, és az elmúlt pár hónapban erősebb lett a kapocs közöttük. Majd meglátjuk mi lesz ebből. Ez a hatalmas mosoly a fent látható képen mindenesetre nagyon bíztató. Egy ilyen nehéz időszak után sokat jelent. Mindhárom személynek kívánom, hogy megtalálja a boldogságot, bárhogy is alakul a történet.
(A cikk írót nem kéne szidni amiatt, hogy naprakész hírekkel áll elő. Végülis, ez a lényege az oldalnak, nem? Ha ő nem írja meg, megtenné más.)
(A cikk írót nem kéne szidni amiatt, hogy naprakész hírekkel áll elő. Végülis, ez a lényege az oldalnak, nem? Ha ő nem írja meg, megtenné más.)
2017. november 02. 17:25
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Meg mindig meglepo
Azert gondoljunk bele milyen haboruzgatasok voltak kozottuk. Majd Selena egyutt volt egy verge nala idosebb ferfival es most komolyan megint osszejottek? Nem semmi. Eleg eros kapocs lehet kozottuk akkor.
2017. november 02. 18:09
Én örülök hogy megint együtt vannak, szerintem nagyon cukik és Selenán is látszik hogy boldog
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: