Az a hír járja a tengerentúlon, hogy 17 évvel idősebb kedvese megkérte a Mother Monster kezét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga újra menyasszony?
2017. november 01. 17:48
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. november 01. 18:39
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Nem is tudtam,hogy van másik pasi az életében...de szívem szerint én a volt pasijával imádtam... nagyon osszeillettek ...kár hogy az nemjott ossze :/
2017. november 01. 18:53
|
|
contagousloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.31. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 267624 offline
|
örülök a boldogságának!
meglepett hogy ennyivel idősebb tőle a párja. de ahogy mondani szokás a szerelemben nem számít a kor
2017. november 01. 23:25
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Nem is tudtam hogy együtt van valakivel.....nah mindegy ! ^^ Sok boldogságot ! *-*
2017. november 02. 11:38
Nem tudok úgy ránézni erre az emberre (mármint Carino-ra), hogy ne jutna eszembe a Lauren-nel való kapcsolata. Emlékszem, amikor együtt voltak, a pasi L helyett ment el egy, számára nagyon fontos díjátadóra, amin jelölték - talán azért, mert nem volt olyan lelki vagy fizikai állapotban, hogy megjelenjen valahol. Bármi is állt mögötte, akkor nagyon szimpatikus volt, főleg emiatt a cselekedete miatt - aztán láttam, hogy milyen egyszerűen túlteszi magát Lauren-en, és az, hogy elvileg már a nyáron megkérte GaGa kezét, egyre inkább csak elszomorít. Félreértés ne essék, örülök, ha boldogok együtt, de a díjátadó után nem rögtön szakítottak, és ha már a nyár elején megkérte a kezét, akkor elég kevés idő is elég volt ahhoz, hogy megismerjék egymást. Mindenesetre sok boldogságot, de nem fogom elfelejteni, hogy Lauren akkori rossz hangulatára még az is rátett, hogy a férfi, akivel láthatóan jól megvoltak, csak úgy hirtelen elhagyta. Nos, mindegy.
2017. november 02. 16:31
|
|
strawberrycupcakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 266025 offline
|
ahhj a volt pasijával cukibbak voltak.. de hát éz van.. sok boldogságot nekik
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: