Az a hír járja a tengerentúlon, hogy 17 évvel idősebb kedvese megkérte a Mother Monster kezét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga újra menyasszony?
2017. november 01. 17:48
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. november 01. 18:39
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Nem is tudtam,hogy van másik pasi az életében...de szívem szerint én a volt pasijával imádtam... nagyon osszeillettek ...kár hogy az nemjott ossze :/
2017. november 01. 18:53
|
|
contagousloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.31. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 267624 offline
|
örülök a boldogságának!
meglepett hogy ennyivel idősebb tőle a párja. de ahogy mondani szokás a szerelemben nem számít a kor
2017. november 01. 23:25
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Nem is tudtam hogy együtt van valakivel.....nah mindegy ! ^^ Sok boldogságot ! *-*
2017. november 02. 11:38
Nem tudok úgy ránézni erre az emberre (mármint Carino-ra), hogy ne jutna eszembe a Lauren-nel való kapcsolata. Emlékszem, amikor együtt voltak, a pasi L helyett ment el egy, számára nagyon fontos díjátadóra, amin jelölték - talán azért, mert nem volt olyan lelki vagy fizikai állapotban, hogy megjelenjen valahol. Bármi is állt mögötte, akkor nagyon szimpatikus volt, főleg emiatt a cselekedete miatt - aztán láttam, hogy milyen egyszerűen túlteszi magát Lauren-en, és az, hogy elvileg már a nyáron megkérte GaGa kezét, egyre inkább csak elszomorít. Félreértés ne essék, örülök, ha boldogok együtt, de a díjátadó után nem rögtön szakítottak, és ha már a nyár elején megkérte a kezét, akkor elég kevés idő is elég volt ahhoz, hogy megismerjék egymást. Mindenesetre sok boldogságot, de nem fogom elfelejteni, hogy Lauren akkori rossz hangulatára még az is rátett, hogy a férfi, akivel láthatóan jól megvoltak, csak úgy hirtelen elhagyta. Nos, mindegy.
2017. november 02. 16:31
|
|
strawberrycupcakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 266025 offline
|
ahhj a volt pasijával cukibbak voltak.. de hát éz van.. sok boldogságot nekik
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: