A Rockmaraton Fesztivál alig pár perce jelentette be hivatalos Facebook-oldalán a 2018-as fesztivál első fellépőit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rockmaraton 2018: megjöttek az első nevek
2017. október 30. 19:53
2017. október 31. 15:51
Hosszú ideje szemezgetek a Power Wolffal, most időszerű meghallgatnom tőlük pár számot...
2017. október 31. 16:04
Idézet (Gothic01 @ 2017.10.31. 15:51)
Hosszú ideje szemezgetek a Power Wolffal, most időszerű meghallgatnom tőlük pár számot... 
Uhh, ajánlom őket, zseniálisak. Mielőtt 2015-ben láttam volna őket Maratonon, csak egy számot ismertem tőlük, azóta viszont beleszerettem a bandába. Komolyan mondom, csodálatos, amit csinálnak, annyira fel tudják pörgetni a közönséget, meg olyan jó bulit csinálnak, hogy az hihetetlen.
2017. november 03. 00:19
Idézet (Porkéz @ 2017.10.31. 16:04)
Uhh, ajánlom őket, zseniálisak. Mielőtt 2015-ben láttam volna őket Maratonon, csak egy számot ismertem tőlük, azóta viszont beleszerettem a bandába. Komolyan mondom, csodálatos, amit csinálnak, annyira fel tudják pörgetni a közönséget, meg olyan jó bulit csinálnak, hogy az hihetetlen. 
Azóta meghallgattam a 'We Drink Your Blood'-ot és az 'Army Of The Night'-ot és többet akarok
2017. november 03. 22:30
Idézet (Gothic01 @ 2017.11.03. 00:19)
Azóta meghallgattam a 'We Drink Your Blood'-ot és az 'Army Of The Night'-ot és többet akarok 
Áh, én is a We Drink Your Blooddal kezdtem.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: