#FanHáború! Melyik sztárnak van a legtöbb rajongója?
2017. október 29. 22:32
|
|
obriener0223új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 261541 offline
|
Hol van Dylan?
2017. október 29. 22:56
"#Harries"
akkor én inkább már jobban preferálnám a Stylist fandom nevet, de egye fene, legyen Harries.
akkor én inkább már jobban preferálnám a Stylist fandom nevet, de egye fene, legyen Harries.
2017. október 30. 00:28
|
|
Himawarivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.15. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 256359 offline
|
Gratulálok, sikerült összehozni egy újabb olyan cikket ami a felhasználók felét arra buzdítaná, hogy értelmetlenül veszekedjenek egymással... De szerencsére nem történt ilyen vannak még értelmes emberek
Viszont hehezebben lehetne ennél rosszab párosokat összehozni, főleg nyugati előadókat k-poppal, könyörgöm... Ez a cikk több sebből vérzik, én elgondolkodtam volna a párosításokon jobban.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2017. október 30. 07:19
Hogy lehet kettő one direction tagot összehasonlítani??!??!?! A rajongók nem tudnak választani...
2017. október 30. 08:25
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
SoJoyZ, ezen néztem egy nagyot én is. Semmi köze a két előadónak egymáshoz, más a zenéjük, a stílusuk. Nem tudom, mi alapján kerültek egy sorsolásba.
2017. október 30. 08:27
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Azt pedig még megjegyzem, hogy bár próbáltam a lehető legtöbbnél választani, tkp.a fandomba nem férek bele, azok, akiknek én nagy csodálójuk, követőjük (a rajongó szót utálom) vagyok, nem férnek igazán bele a "tucatsztár" kategóriába, így természetesen benne sem voltak a cikkben.
2017. október 30. 15:04
|
Kaktusz02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 263295 offline
|
Nem értem ezt a versenyeztetést.
Amúgy meg Kygo, Zedd, Martin Garrix, Diplo és ezek hol vannak?
És szartóriusz miért van itt?
Rengeteg olyan híres előadó van világszerte, mégis a starity a jenner-kardashian, one direction, selena gomez, bella thorne, jacob sartorius, stb. küszöbét nem lépi át.Miért van ez?
Amúgy meg Kygo, Zedd, Martin Garrix, Diplo és ezek hol vannak?
És szartóriusz miért van itt?
Rengeteg olyan híres előadó van világszerte, mégis a starity a jenner-kardashian, one direction, selena gomez, bella thorne, jacob sartorius, stb. küszöbét nem lépi át.Miért van ez?
2017. október 30. 16:53
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Vannak bent egész jó párosítások,akikre én is korábban gondoltam,mint Ellie-Rita,Lorde-Lana,de Ed-Bruno,Zara-Halsey,a Paramore és az Imagine Dragon vagy azért Demi Lovato és Selena Gomez is hasonlítanak,viszont pl. Taylor-Ariana párosítás nem igazán paszolt nekem.Egyébként a Paramore a Pretty Recklessel is igazán jól mutatot volna.
2017. október 30. 17:58
|
|
nikicica1970új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 265732 offline
|
ARMY FOREVER <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.