LOVATORS
kiégek
ez már komolyan az oldal legalja
#FanHáború! Melyik sztárnak van a legtöbb rajongója?
2017. október 29. 19:35
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Ha már kpop csapatok is szerepeltek benne, érdemesebb lett volna az ebbe a kategóriába tartozó csapatokat megmérettetni egymással. Így, hogy kavarodnak a műfajok, szerintem elég érdekes lett.
2017. október 29. 19:35
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Amúgy ez a szavazós dolog szerintem baromság, hiszen nem ez határozza meg mennyire jó egy énekes, okés, hogy a rajongóik nélül nem lennének ennyire 'felül', de szerintem hatalmas nagy baromság összehasonlítani Jacob Sartorioust, meg Jake Pault, ez tényleg a legalja, az meg hogy a nagyobb hírességeket, akiknek mindenki tudja hogy hatalmas rajongótáborral rendelkeznek, beraknak egymás mellé, tényleg semmi értelme.
2017. október 29. 19:41
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Az utolsó volt a legnehezebb. Mindkettő vicc kategória.
2017. október 29. 19:43
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
szerintem több értelme lett volna olyan előadókat összerakni, akik mondjuk ugyanabban a műfajban mozognak. de az utolsón felröhögtem, nem tudom melyikük a rosszabb.
2017. október 29. 19:56
Lady Gaga vs BTS? Komolyan? Rohadtul nem egy kategória, nem lehet összehasonlítani ōket.
Még csak a zenei irányzat sem stimmel. Értem én, hogy most népszerūek, ezért bele kellett rakni, de ha már, akkor inkább a T-arával. Legalább k-pop és k-pop. De nem látom értelmét két ennyire külön világ versenyeztetését, mint a koreai pop és a nyugati zene. Semmi értelme.
Jacob Sartorius vag Jake Paul? Ez így egy vicc kategória, nem is mondanék rá semmit.
Egyet kell értenem az elōttem szólókkal. Egy elōadó értékét nem az adja, hogy hányan szavaznak rájuk egy teljesen random játékban. Semmi értelmét nem látom ennek, hiszen mindannyian elismert, befutott és tehetséges elōadók a SAJÁT mūfajukban. Erre összeeresztik itt körülbelül 10 zenei irányzat képviselōinek rajongótáborát... Fölösleges konfliktusforrásnak tartom ezt. De hát mindegy.
Még csak a zenei irányzat sem stimmel. Értem én, hogy most népszerūek, ezért bele kellett rakni, de ha már, akkor inkább a T-arával. Legalább k-pop és k-pop. De nem látom értelmét két ennyire külön világ versenyeztetését, mint a koreai pop és a nyugati zene. Semmi értelme.
Jacob Sartorius vag Jake Paul? Ez így egy vicc kategória, nem is mondanék rá semmit.
Egyet kell értenem az elōttem szólókkal. Egy elōadó értékét nem az adja, hogy hányan szavaznak rájuk egy teljesen random játékban. Semmi értelmét nem látom ennek, hiszen mindannyian elismert, befutott és tehetséges elōadók a SAJÁT mūfajukban. Erre összeeresztik itt körülbelül 10 zenei irányzat képviselōinek rajongótáborát... Fölösleges konfliktusforrásnak tartom ezt. De hát mindegy.
1 felhasználónak tetszik:
Himawari
2017. október 29. 20:06
|
|
Alison DiLaurentisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.18. Hozzászólás: 82 Csatolások: 1 Azonosító: 265510 offline
|
T-ara
Kesha
2017. október 29. 20:50
|
|
potoresztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 266719 offline
|
2. Belieber❤
2017. október 29. 20:53
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Utolsónál szavazni sem tudtam annyira utálnivalóak
Szartoriuszka meg jake
Szartoriuszka meg jake
2017. október 29. 20:55
|
|
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline
|
Demi rajongói a Lovatics-ok!
és meg mindig nem értem Jennerék miért sztárok.
az utolsó kategóriához nem fűznék semmit....
és meg mindig nem értem Jennerék miért sztárok.
az utolsó kategóriához nem fűznék semmit....
2017. október 29. 20:56
|
|
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline
|
Idézet (Lisanne @ 2017.10.29. 19:20)
LOVATORS
kiégek
kiégek
igaz..
2017. október 29. 21:12
|
|
LoveYourSelfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.03. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 265848 offline
|
BELIEBERS nem “believers”.
2017. október 29. 21:44
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Néhol a párosítások eléggé hülyén jöttek ki. Például Halsey meg Zara külön világ. Ahogy Levine meg Lambert is. Gagáról meg a BTS-ről nem is beszélve.
Meg amúgyis annyira hülyeség ez a versenyeztetés. Szerintem nem az alapján kellene eldönteni ki a jobb, hogy mekkora a rajongótábora, hanem a hangja alapján. Én imádom Demit és Selenát is. Selenának több rajongója van, de Demi hangja jobb. Köztük mindig is megvolt ez a versenyeztetés sajnos. (Azon viszont meglepődtem, hogy Taylor nem Katyvel lett összepárosítva.)
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy nem lehetne egyszerűen értékelni a hírességek (itt inkább csak az énekesekre gondolok) munkáját, ahelyett hogy versenyeztetjük őket?
Meg amúgyis annyira hülyeség ez a versenyeztetés. Szerintem nem az alapján kellene eldönteni ki a jobb, hogy mekkora a rajongótábora, hanem a hangja alapján. Én imádom Demit és Selenát is. Selenának több rajongója van, de Demi hangja jobb. Köztük mindig is megvolt ez a versenyeztetés sajnos. (Azon viszont meglepődtem, hogy Taylor nem Katyvel lett összepárosítva.)
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy nem lehetne egyszerűen értékelni a hírességek (itt inkább csak az énekesekre gondolok) munkáját, ahelyett hogy versenyeztetjük őket?
2017. október 29. 21:50
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Annyira bírom, hogy soha semmi sem tetszik az embereknek. Kifogások mindig kellenek ahogy látom..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.