Szavazz a kedvencedre! Melyik sztárnak van a legtöbb rajongója ? Most kiderül!
A teljes cikkhez kattints ide!
#FanHáború! Melyik sztárnak van a legtöbb rajongója?
2017. október 29. 18:42
|
|
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 offline
|
Hát, egyiket se szeretem azért a skilletre, bigbang-re, panic at the disco-ra és ghost townra (bár ők nem annyira ismertek Magyarországon) szívesebben szavaztam volna.
2017. október 29. 18:48
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Jesszus. Undorom a gondolattól is, hogy a Starity-n jelenlevo felhasznalok nagy része ilyen tucatsztarokat istenit.
Jacob vagy Jake Paul?? XDDD elobb olom meg magam, minthogy a két diszb... között válasszak.
Jacob vagy Jake Paul?? XDDD elobb olom meg magam, minthogy a két diszb... között válasszak.
2017. október 29. 18:49
Demi rajongóit Lovatics-nak hívják ám, honnan szedtétek a Lovatorst???Borzasztóan hangzik...
2017. október 29. 18:50
Miért is voltam olyan naiv, hogy rocksztárokat is vártam ebben a '"fanháborúban"....?
2017. október 29. 18:52
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Dinushka @ 2017.10.29. 18:49)
Demi rajongóit Lovatics-nak hívják ám, honnan szedtétek a Lovatorst???Borzasztóan hangzik...
Bocsi, elírtam, sajnos, már nem tudom javítani vagy elvesznek a szavazatok
2017. október 29. 18:58
|
RekaDirectionerHoranúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.18. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 266156 offline
|
Egyértelműen One Direction. Jahogy az nincs itt mert szuneten vannak akkor rip
2017. október 29. 18:59
|
|
Pirike525új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.23. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 265036 offline
|
Camila Cabello vs Fifth Harmony, ez most komoly? Little Mixet kellett volna a Fifth Harmonyval osszeallitani,elvegre banda×banda lenne. Little Mixet osszeallitottak egy olyannak akit szinte swnki se ismer, es akkor jo hogy ink. A Little Mixre szavaznak. Felreertes ne essek nkm semmi bajom a little mixel, meg Camilaval sincs bajom(ot imadom az eletemnel is jobban)csak en ugy gondolom ez nm volt fair...
2017. október 29. 18:59
|
RekaDirectionerHoranúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.18. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 266156 offline
|
Wtf mi ez Harries vagy TomlinsonArmy ilyen mióta létezik? :'D Directioners esetleg.
2017. október 29. 19:01
Ez az utolsó kategória rili?
Meg BTS vs Lady Gaga. Két külön kategória
Meg BTS vs Lady Gaga. Két külön kategória
2017. október 29. 19:02
Jacob Sartorius vagy Jake Paul......na itt elröhögtem magam xd Isten inkább xd
Amúgy kb 2 szavazás volt amin őszinte szívemből szavaztam[bár a Demi és Selena nehéz kérdés volt], a többire meg csak random valamit xd
Amúgy kb 2 szavazás volt amin őszinte szívemből szavaztam[bár a Demi és Selena nehéz kérdés volt], a többire meg csak random valamit xd
2017. október 29. 19:17
|
Sheperdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.21. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 267399 offline
|
Itt most zenei minőséget figyelembe véve kellett szavazni vagy csak amúgy random szimpátia szerint?
Demi vs Selena: Selena szép nő,szimpatikus ugyan úgy mint Demi ,de ha zeneileg kell értékelni akkor jóval Demi alatt van .Nem értettem soha ezt a nagy sztárolást körülötte. Live-ban nincs is hangja. Jó túlzás de sehol sincs egy Demi Lovatohoz képest a hangja ,szóval egyértelműen Demi.
Jobb lett volna egy Ariana vs Demi
Lady Gaga vs BTS : Ez ,hogy jött??
Little Mix vs T-ara : T-ara, ők kik??
Jacob vs Jake: Mind a kettő egy vicc
Kicsit igényesebb is lehetett volna a cikk de majd legközelebb.
Demi vs Selena: Selena szép nő,szimpatikus ugyan úgy mint Demi ,de ha zeneileg kell értékelni akkor jóval Demi alatt van .Nem értettem soha ezt a nagy sztárolást körülötte. Live-ban nincs is hangja. Jó túlzás de sehol sincs egy Demi Lovatohoz képest a hangja ,szóval egyértelműen Demi.
Jobb lett volna egy Ariana vs Demi
Lady Gaga vs BTS : Ez ,hogy jött??
Little Mix vs T-ara : T-ara, ők kik??
Jacob vs Jake: Mind a kettő egy vicc
Kicsit igényesebb is lehetett volna a cikk de majd legközelebb.
2017. október 29. 19:18
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Ez a szavazás egy hatalmas nagy baromság...
Miért kell összepárosítani a sztárokat? És ha valaki pont mindkettőt szereti, akiket összepárosítottak? Igazságtalanság...Deminek hatalmas rajongói tábora van, de Selena mellett jóhogy alulmarad, ezért a következő körben már benne sem lesz?
Nehéz lett volna külön-külön és szavazzon mindenki azokra akiket szeret és az pl első 10 lesz benne a kövi körbe?! Sokkal logikusabb és igazságosabb.
Miért kell összepárosítani a sztárokat? És ha valaki pont mindkettőt szereti, akiket összepárosítottak? Igazságtalanság...Deminek hatalmas rajongói tábora van, de Selena mellett jóhogy alulmarad, ezért a következő körben már benne sem lesz?
Nehéz lett volna külön-külön és szavazzon mindenki azokra akiket szeret és az pl első 10 lesz benne a kövi körbe?! Sokkal logikusabb és igazságosabb.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: