Szerintem Selena Abellel és Justinnal is aranyos...
De amíg nem erősítik meg, hogy mi van valójában, addig még ne örüljön senki...ki tudja mi lesz még ebből... mindenki csak reménykedhet, (ahogy énis) !
Justin Bieber mégis bekavart? Szakított The Weeknd és Selena Gomez?
2017. október 29. 17:57
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
És ennek mi köze van Justinhoz? Tegnap kérdezte egy paparazzó, hogy tényleg találkoztak-e és azt válaszolta, hogy "nem kell mindent elhinni". Ha zsűr van a "paradicsomban" az a kettejük hibája, nem Justiné.
2017. október 29. 19:03
|
|
Pirike525új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.23. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 265036 offline
|
Jo ez lehet bunkosag, de en orulok neki. Nem illettek egymashoz. Remelem Selena es Justin ujra egyutt lesznek. Mikor egyutt voltak rajtuk igazan latszott h szerelmesek voltak. Jelenaforever
2017. október 29. 19:04
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
Ne már, én nagyon szerettem őket. Abel jó hatással volt Selre. Ha ez igaz nagyon sajnálom...
2017. október 29. 19:30
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Nagyon sajnálom, remélem valahogyan megoldják. Igaz, nagy Jelena fan voltam, de ennek a korszaknak ár régen vége volt, és az új korszak Abelena volt, akit talán mégjobban imádtam, mint Jelenát. Remélem minden jóra fordul, hiszen Abel jó hatással volt Selre, és ez fordítva is igaz volt:)
2017. október 29. 20:42
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Nem hiszem el... ne maar
2017. október 29. 20:56
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Na ne. Megborult a világ.
2017. október 29. 23:20
|
|
astonmartinprincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 259436 offline
|
Sajnálom Selenat, azért ami nemrég történt vele, viszont elég gáz, amit Justinnal művelnek. Nem unja már, hogy 1000+1 pasival kavar, de valahogy mégis ennek a karjaiba köt ki? Ha annyira szeretik egymást, akkor maradjanak együtt, de kezd unalmassá válni, hogy a kisvilág körülöttük forog.
Meg is érdemli,amiért ez a semmirevaló állandóan összetöri a kis szívét, csak utána meg ne azt kelljen már hallgatni, hogy Selena Gomez szája sír.
Abel meg ennél a semmilyen nőnél csak jobbat érdemel, szóval hajrá bae, keress valakit, aki tud majd értékelni.
Meg is érdemli,amiért ez a semmirevaló állandóan összetöri a kis szívét, csak utána meg ne azt kelljen már hallgatni, hogy Selena Gomez szája sír.
Abel meg ennél a semmilyen nőnél csak jobbat érdemel, szóval hajrá bae, keress valakit, aki tud majd értékelni.
2017. október 30. 10:20
|
|
Nillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 267413 offline
|
Úgyis megfogjuk tudni, ha szakítottak!Ez a cikk szerintem clickbait, mert most miért pont Justin tehetne arról, hogy Selena és Abel szakítottak? Meg eleve Selena és Abel ki se mondta még, hogy szakítottak nem értem miért kell ilyeneket kitalálni!
2017. október 30. 15:23
|
|
Gabriella22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 259421 offline
|
Pedig már kezdtem kedvelni Abelt...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: