Plus-size modellek mutatják meg, mennyire meg tud változtatni a photoshop
2017. november 01. 18:40
|
|
LunaNocturneaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.01. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 267632 offline
|
A magabiztosságuk tényleg vonzóvá teszi őket. Nem semmi, hogy meg merik mutatni az igazi testüket. Habár azzal tényleg egyet tudok érteni, hogy nem egészséges a testalkatuk. De az is lehet, hogy hormonális problémák állnak a duciságuk mögött, amiről azonban egyáltalán nem tehetnek. Nekem is van egy hasonló alkatú barátnőm, akinek pajzsmirigy gondjai vannak. Egészségesen étkezik, keveset eszik, mégis küszködik a kilókkal. Sokat bánkódik is miatta, de én sokszor észre sem veszem a túlsúlyát, mert olyan különleges és szerethető egyéniség. Ezért is tartom csúnya dolognak, ha valaki a külső alapján ítéli el az embereket.
2017. november 02. 10:29
|
Flash1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.02. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 258566 offline
|
Nagyon szép és jó hogy itt komentben azt írjátok hogy milyen szépek és stb. Viszont kiváncs vagyok hogy ha strandon vagy bárhol elmegy meletetek egy ilyen lány (vagy alár fiú) ugyanezt fogjátok gondolni! Most komolyan ki az aki még nem mondta egy barátjának azt hogy de nagy a segge ennek vagy manyore dagadt már? Jó persze ez nem szép dolog sőt...én is küszködők néha a kilok és engem dagadtoztak már le...csak Azt mondom hogy gondoljuk át mit írunk...
2017. november 02. 15:46
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Annyira utálom hogy manapság azoknak a példáját követik a velem egykorúak akik agyonnyomatják magukat vakolattal, teleb@sszák filterrel a képeiket, és ez napi 3 - 4 órát elvesz az életükből azért, hogy instasztárok legyenek. Bahhh.
2017. november 03. 19:06
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
szerintem borzasztó, hogy ennyire átalakítják a képeket, nem csak az ő esetükben. attól, hogy a képeken vékonyabbak, még nem jön helyre semmi, a valóságban ugyanúgy egészségtelenek maradnak. egy ideje még a molett testalkatot is elkezdtem támogatni, valaki vonzó, ha van némi hús, de ez nem összekeverendő a túlsúllyal.
viszont elismerésre méltó, hogy mindezt felvállalják bár szerintem magunktól is rájöhetünk, hogy a magazinos inspirációs képek nagy része photoshop, és most nem csak a plus size modellekről beszélek...
viszont elismerésre méltó, hogy mindezt felvállalják bár szerintem magunktól is rájöhetünk, hogy a magazinos inspirációs képek nagy része photoshop, és most nem csak a plus size modellekről beszélek...
2017. november 06. 02:37
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Az a baj sok emberel hogy előbb ítélkezik mind hogy végig gondolná hogy azzal a szóval vagy mondattal milyen sértő és bántó és lekezelő tud lenni.
Persze az ember mindig kinyilvánítja a saját véleményét (hogy ez a molett nő milyen már címmel.) De azon senki nem gondolkodik el hogy ahogy itt is írták betegségek is állhatnak a molettség háta mögött vagy genetika. Bár hogy is van szerintem nem szép dolog le fikázni mást azért mert az isten molettnek teremtette. Nem kéne elfelejteni azt a tényt hogy nem vagyunk egyformák!!
Persze az ember mindig kinyilvánítja a saját véleményét (hogy ez a molett nő milyen már címmel.) De azon senki nem gondolkodik el hogy ahogy itt is írták betegségek is állhatnak a molettség háta mögött vagy genetika. Bár hogy is van szerintem nem szép dolog le fikázni mást azért mert az isten molettnek teremtette. Nem kéne elfelejteni azt a tényt hogy nem vagyunk egyformák!!
2017. december 17. 11:09
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
NA igen, ez valóban igaz. Nem minden olyan a képen mint a valóságban
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: