Starity

Plus-size modellek mutatják meg, mennyire meg tud változtatni a photoshop

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. november 01. 18:40 #41
LunaNocturnea
LunaNocturnea
új tag

StátuszIn 666 ways I love you and I hope you feel the same...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 55
Csatolások: 0
Azonosító: 267632
A magabiztosságuk tényleg vonzóvá teszi őket. Nem semmi, hogy meg merik mutatni az igazi testüket. Habár azzal tényleg egyet tudok érteni, hogy nem egészséges a testalkatuk. De az is lehet, hogy hormonális problémák állnak a duciságuk mögött, amiről azonban egyáltalán nem tehetnek. Nekem is van egy hasonló alkatú barátnőm, akinek pajzsmirigy gondjai vannak. Egészségesen étkezik, keveset eszik, mégis küszködik a kilókkal. Sokat bánkódik is miatta, de én sokszor észre sem veszem a túlsúlyát, mert olyan különleges és szerethető egyéniség. Ezért is tartom csúnya dolognak, ha valaki a külső alapján ítéli el az embereket.
2017. november 02. 10:29 #42
Flash1
Flash1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 177
Azonosító: 258566
Nagyon szép és jó hogy itt komentben azt írjátok hogy milyen szépek és stb. Viszont kiváncs vagyok hogy ha strandon vagy bárhol elmegy meletetek egy ilyen lány (vagy alár fiú) ugyanezt fogjátok gondolni! Most komolyan ki az aki még nem mondta egy barátjának azt hogy de nagy a segge ennek vagy manyore dagadt már? Jó persze ez nem szép dolog sőt...én is küszködők néha a kilok és engem dagadtoztak már le...csak Azt mondom hogy gondoljuk át mit írunk...smileeee.gif
2017. november 02. 15:46 #43
Kaliah
Kaliah
a cup of tae with a suga and a kookie

Státusz" You know it all, you're my best friend, the morning will come again "
Hozzászólás: 1185
Csatolások: 9
Azonosító: 227484
Annyira utálom hogy manapság azoknak a példáját követik a velem egykorúak akik agyonnyomatják magukat vakolattal, teleb@sszák filterrel a képeiket, és ez napi 3 - 4 órát elvesz az életükből azért, hogy instasztárok legyenek. Bahhh.
2017. november 03. 19:06 #44
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
szerintem borzasztó, hogy ennyire átalakítják a képeket, nem csak az ő esetükben. attól, hogy a képeken vékonyabbak, még nem jön helyre semmi, a valóságban ugyanúgy egészségtelenek maradnak. egy ideje még a molett testalkatot is elkezdtem támogatni, valaki vonzó, ha van némi hús, de ez nem összekeverendő a túlsúllyal.

viszont elismerésre méltó, hogy mindezt felvállalják bár szerintem magunktól is rájöhetünk, hogy a magazinos inspirációs képek nagy része photoshop, és most nem csak a plus size modellekről beszélek...
2017. november 06. 02:37 #45
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"세상은 거울과 같다. 네가 침을 뱉고 욕을 하면, 세상도 그대로 침을 뱉고 욕을 퍼붓는다."✿
Hozzászólás: 1473
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Az a baj sok emberel hogy előbb ítélkezik mind hogy végig gondolná hogy azzal a szóval vagy mondattal milyen sértő és bántó és lekezelő tud lenni.
Persze az ember mindig kinyilvánítja a saját véleményét (hogy ez a molett nő milyen már címmel.) De azon senki nem gondolkodik el hogy ahogy itt is írták betegségek is állhatnak a molettség háta mögött vagy genetika. Bár hogy is van szerintem nem szép dolog le fikázni mást azért mert az isten molettnek teremtette. Nem kéne elfelejteni azt a tényt hogy nem vagyunk egyformák!!
2017. december 17. 11:09 #46
BlackPinkFanGirl
BlackPinkFanGirl
visszatérő vendég

Státusz~
Hozzászólás: 158
Azonosító: 267929
NA igen, ez valóban igaz. Nem minden olyan a képen mint a valóságban sad.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!