Plus-size modellek mutatják meg, mennyire meg tud változtatni a photoshop
2017. október 28. 17:59
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Jenny Lawliet, két magabiztos, győnyőrű nő van a képen. Igen, lehet, hogy nem vékonyak, de ők így érzik magukat jól a bőrükben. AMi igazán becsülendő és szép dolog, szerintem. Én úgy gondolom, hogy mindenki nézzen ki úgya, ahogyan ő jól érzi magát a bőrében. Ő attól győnyőrű lesz. Aki viszont ilyen vészes előítéletekkel van mások iránt, mindig csúnya marad.
2017. október 28. 18:09
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
tényleg durva a különbség, és, ha ilyen mértékben nem is, de valszeg tényleg mindennapos a restaurálás :/
jenny lawliet: nem feltétlenül azért ilyen a testük, mert hülyék és 0-24 zabálnak, könnyen lehet egyszerűen alkati.
nekem van egy ismerősöm, aki akkor volt csinosan duci, mikor nulldiétázott (nem evett effektíve semmit, szóval ha van valami, na az egészségtelen), ma már nem sanyargatja magát, és hát igaz, hogy még rosszabbul néz ki, mint ezek a lányok (pláne mivel már ötvenes nő), de legalább nem úgy kel fel minden nap, hogy utálja a testét
igen, vannak vérnyomás- és ízületi problémái, plusz az, hogy hogy néz ki, és akkor szerinted emellé még el kéne szenvednie azt, hogy mindenki cs*szegeti? nagyon vágod látom, nagyon rendes vagy
jenny lawliet: nem feltétlenül azért ilyen a testük, mert hülyék és 0-24 zabálnak, könnyen lehet egyszerűen alkati.
nekem van egy ismerősöm, aki akkor volt csinosan duci, mikor nulldiétázott (nem evett effektíve semmit, szóval ha van valami, na az egészségtelen), ma már nem sanyargatja magát, és hát igaz, hogy még rosszabbul néz ki, mint ezek a lányok (pláne mivel már ötvenes nő), de legalább nem úgy kel fel minden nap, hogy utálja a testét
igen, vannak vérnyomás- és ízületi problémái, plusz az, hogy hogy néz ki, és akkor szerinted emellé még el kéne szenvednie azt, hogy mindenki cs*szegeti? nagyon vágod látom, nagyon rendes vagy
2017. október 28. 19:53
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
A soványság szép? xddd najóóó
Engem egész életemben azért ítéltek el, mert "túl sovány vagyok" meg anorexiásnak nézek ki, de azért igen mindenki úgy gondolja, hogy a soványság a szép.
Engem egész életemben azért ítéltek el, mert "túl sovány vagyok" meg anorexiásnak nézek ki, de azért igen mindenki úgy gondolja, hogy a soványság a szép.
2017. október 28. 21:30
A képen én két gyönyörű, magabiztos nőt látok, akik láthatólag szeretik a testüket, és ez hatalmas pluszt ad a kisugárzásuknak. Azok az emberek a legszebbek akik szeretik a testüket és efogadják azt. És ez mindenkinek kijár, bármennyit mutasson is a mérleg.
És ha már az egészségről van szó, szerintetek egészséges az a kóros soványság amit a modellek produkálnak? Legtöbbjük nap mint nap hashajtót szed vagy hánytatja magát, hogy vékony maradjon, meg lapos legyen a hasa. Főleg a divatbemutatók előtt van ez. Meg eleve, a legtöbbjük nem táplálkozik rendesen, és annyi tápanyagot megvon magától hogy az már több mint nem egészséges. Az egészségügyi problémákról amik ezzel járnak, már ne is beszéljünk. Amúgy meg az orvosok szerint az a legegészségesebb ha van rajtunk egy kis háj. Oké, a képen látható nőknél már nem egészséges ez, de ha ők így érzik jól magukat és ez nem zavarja őket, akkor miért változtatnának?
És ha már az egészségről van szó, szerintetek egészséges az a kóros soványság amit a modellek produkálnak? Legtöbbjük nap mint nap hashajtót szed vagy hánytatja magát, hogy vékony maradjon, meg lapos legyen a hasa. Főleg a divatbemutatók előtt van ez. Meg eleve, a legtöbbjük nem táplálkozik rendesen, és annyi tápanyagot megvon magától hogy az már több mint nem egészséges. Az egészségügyi problémákról amik ezzel járnak, már ne is beszéljünk. Amúgy meg az orvosok szerint az a legegészségesebb ha van rajtunk egy kis háj. Oké, a képen látható nőknél már nem egészséges ez, de ha ők így érzik jól magukat és ez nem zavarja őket, akkor miért változtatnának?
2017. október 28. 21:56
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Most lehet megkapom én is, hogy rossz ember vagyok, de egy fene. Jenny Lawliet tényleg durván fogalmazott, és nem is értek egyet a gondolataival sem, viszont a többiekével sem teljes mértékben. Alkat, alkat, alkat. Csak van nekem is olyan ismerősöm akinek valóban nagyon telt alata van, mégsem így néz ki. Ezen a két lányon igenis látszik hogy egészségtelenül élnek és nem mozognak eleget, legalábbis a jobboldali biztos, hogy nem. Nem undorítóak, az tény, viszont szerintem igenis változtatniuk kellene, mert ez baromi egészségtelen. Nem tudom, hogy szoktátok-e nézni a Véznák kontra dagikat, de ott sokszor ugyanilyen méretű nők szerepelnek, akiknek egyszerűen döbbenetes az étrendjük. Amikor pedig a csávó elmondja nekik, hogy mihez vezethet ez a hatalmas túlsúly, hát az ember álla leesik. Persze fogadjuk el magunkat, de az nem azt jelenti, hogy hanyagoljuk is el. Az meg, hogy azzal példálóztok hogy így gebeség, úgy gebeség, meg pálcika vékonyság meg stb., elég nevetséges, ugyanis attól, mert valaki ügyel az alakjára, még nem lesz anorexiás, felfoghatnák már az emberek, hogy nem ez a két véglet van. Na, és fiú szemmel is megmondom, hogy optikailag sem a legszebb látvány, és ezt anélkül mondom hogy bántani akarnám őket. Inkább drukkolok nekik, hogy egészségesek legyenek, az a legszebb, ha valaki természetesen csinos. Az meg, hogy a sovány emberek degradáljátok, ugyanolyan előítéletes, és rossz dolog mintha a dagikkal tennétek ezt. Lassan már csúnyának tituláltok valakit azért, mert ügyel magára.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2017. október 29. 00:16
|
|
Suzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.10. Hozzászólás: 359 Csatolások: 1 Azonosító: 255553 offline
|
Undorító hogy pár ember elítéli őket és daginak titulálja ezeket a gyönyörű nőket.
Egyébként honnan tudod hogy pl nem küzdenek e hormonzavarokkal vagy lehet hogy komoly betegségük van
Vagy még az is lehet hogy igazad van és nem élnek egészségesen de még akkor sincsen jogod ítélkezni, mert tudod hányszor kapják meg azt hogy hogy néznek ki? Hogy kövérek, csúnyák stb. Ezek után örülök hogy ki mernek állni fotózkodni, hogy nem egy nagy nulla az önbizalmuk és hogy nem photoshopolják szét magukat hogy vékonyabbnak tűnjenek.
Egy plus size modellnek bátornak kell lennie hogy elviselje mindezt és ők ezt teszik
Inkább legyél büszke rajuk ne utálkozz!
Egyébként honnan tudod hogy pl nem küzdenek e hormonzavarokkal vagy lehet hogy komoly betegségük van
Vagy még az is lehet hogy igazad van és nem élnek egészségesen de még akkor sincsen jogod ítélkezni, mert tudod hányszor kapják meg azt hogy hogy néznek ki? Hogy kövérek, csúnyák stb. Ezek után örülök hogy ki mernek állni fotózkodni, hogy nem egy nagy nulla az önbizalmuk és hogy nem photoshopolják szét magukat hogy vékonyabbnak tűnjenek.
Egy plus size modellnek bátornak kell lennie hogy elviselje mindezt és ők ezt teszik
Inkább legyél büszke rajuk ne utálkozz!
Pocok2001
2017. október 29. 12:01
|
|
Vespiraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.23. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 260476 offline
|
Jenny Lawliet hát undorító,irigy ember vagy.
Szerintem ásd el magad. Örülnél te ilyen kisugárzásnak mint ami nekik van
2.Fáj hogy őket elismerik? hogy szépek?
És akkor még ők a nagypofájúak,azért vicces egyed vagy te isxd
Szerintem ásd el magad. Örülnél te ilyen kisugárzásnak mint ami nekik van
2.Fáj hogy őket elismerik? hogy szépek?
És akkor még ők a nagypofájúak,azért vicces egyed vagy te isxd
2017. október 29. 13:03
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
elég durva
amugy nagyon szépek szerkeztés nélkül is
amugy nagyon szépek szerkeztés nélkül is
2017. október 29. 17:05
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Szerintem ezek a lányok egyáltalán nem néznek ki egészségesen. Lehet, hogy valami egészségügyi probléma is közrejátszik a súlyukban, de akkor sem néznek ki követendő példának... Szerintem csak meg kell találni az arany középutat, egy egészséges(ebb) életformát követni, odafigyelni arra, hogy mit eszünk/iszunk és ügyelni arra, hogy minden ami esetleg kevésbé egészséges csak mértékkel fogyasszunk belőle. Viszont a másik véglet sem megoldás, legalább is jót nem teszel a szervezetednek azzal, hogy csak koplalásból áll az életed. Ha szereted a csokit hát egyél, de ne vidd túlzásba. És akkor ott vannak még a sportok, mint alternatíva. Félreértés ne essék, nem ítélem el az elhízott embereket, nem is kezelem őket másképp, de mikor már valaki akkora tinilány létére, hogy a buszon alig fér el egy két személyes széken szerintem ne csodálkozon azon, ha az emberek megbámulják, vagy esetleg nem találják a testét a legtökéletesebbnek. Lehet valaki sosem lesz vékony, hiába követ el bármit is az ügy érdekében, de valjuk be, sokan a folyamatos evésnek és lustaságuknak köszönhetik azt, ahogy kinéznek.
2017. október 29. 18:40
A sötétebb hajú csaj szerintem kifejezetten jól néz ki, az arca és az egész alkata sokkal mutatósabb a valóságos, kerekebb formájában, a retusálton kicsit aránytalannak hat.
Én minden vackot összeeszek, ami jól esik, nem sportolok semmit se, mégis vékony vagyok, más meg peches és zúdulnak rá a kilók még akkor is, ha alig eszik valamit. Szerintem nem éri meg senkinek se sanyargatnia magát, megvonnia magától bármit is azért, hogy jobban tetsszen az embereknek, egy értelmes egyén 50 kilósan is ugyanannyira fogja szeretni őket, mint 110 kilósan, nem ez az értékmérő.
Én minden vackot összeeszek, ami jól esik, nem sportolok semmit se, mégis vékony vagyok, más meg peches és zúdulnak rá a kilók még akkor is, ha alig eszik valamit. Szerintem nem éri meg senkinek se sanyargatnia magát, megvonnia magától bármit is azért, hogy jobban tetsszen az embereknek, egy értelmes egyén 50 kilósan is ugyanannyira fogja szeretni őket, mint 110 kilósan, nem ez az értékmérő.
2017. október 29. 19:42
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Igaz, mindenhogyan szépek, de a való életbe, mondjuk egy középiskolába, ha valaki plusz kilókkal küzd, nem fog ilyesmi képeket posztolni, mert a többség elítéli, és ezért hatalmasat esik az önbizalma. Mindenki tudja hogy ez nem helyes, de ilyenek a mai emberek, és ez undorító. Nem a te életed, szóval ne szólj bele. H a ate életed lenne, úgy alakítanád, hogy saját magad szeresd.
Én is önbizalomhiányban szenvedek, igaz nem vagyok az a nagyon Plus-size alkat, de azért rajtam is van egy kis felesleg, de próbálom magam úgy formában tartani, hogy ez ne nagyon változzon, és hogy jól érezzem magam a bőrőmben.
Én is önbizalomhiányban szenvedek, igaz nem vagyok az a nagyon Plus-size alkat, de azért rajtam is van egy kis felesleg, de próbálom magam úgy formában tartani, hogy ez ne nagyon változzon, és hogy jól érezzem magam a bőrőmben.
2017. október 29. 19:47
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
oké, szép meg jó, hogy leírjátok, hogy mennyire szépek, de kíváncsi lennék ha az utcán is szembe jönne veletek egy hasonló alkatú lány, hányan mondanátok ugyanezt rá. nem ítélem el, ha valakinek ilyen az alkata, rajtam is vannak pluszkilók, de szerintem ez akkorsem egészséges már.
An_d_a
2017. október 29. 20:29
|
|
Liannetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.18. Hozzászólás: 132 Csatolások: 311 Azonosító: 229702 offline
|
Aki elítéli őket az egy jó nagy kalap sz*r mert molettek és akkor mivan??? Ugyanúgy céljai vannak szépek és példaként modellek is vannak molett lányok
2017. október 29. 20:47
Ezért van a lányoknak önbizalom hiánya: mert a média azt hiteti velünk, hogy a rohadt vékony alkat a jó. Ez hazugság.
2017. október 30. 09:17
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Idézet (Jenny Lawliet @ 2017.10.28. 13:09)
Önbizalom az aztán van. Ilyen testeket távolról sem neveznék fantasztikusnak. Úgy utálom, hogy midig az ilyeneknek van a legnagyobb pofájuk meg önbizalmuk.
Nagy tapsot a szegénységi bizonyítványodért!
2017. október 30. 17:49
|
|
sk8ergirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 169538 offline
|
Lehet, hogy odivatu vagyok de szerintem a nok/lanyok barmilyen testalkattal is rendelkezzenek, mindenfele keppen szepek...es ha ranezek erre a ket lanyra latom, hogy a vidamsag arad beloluk...szivesebben pillantok rajuk, mint a kifuton vanszorgo, kifejezestelen arcu modellekre ( ok is szepek, de nem jon at semmi noiesseg, semmi erzelem beloluk)
2017. október 31. 21:23
|
|
contagousloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.31. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 267624 offline
|
a photoshopnak hihetetlen ereje van és napjainkban sajnos sok mindenki a hamis képhez folyamodik. mind a két képen szépek a lányok; főleg az elsőn ahol nem tűnnek tökéletesnek
2017. október 31. 21:51
|
RRavenclawúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.03. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 253711 offline
|
Journey, teljesen egyetértek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.