Nehéz elfogadni, ám nem minden kapcsolat köttetett a mennyben... Tetszik egy srác, és nem tudod eldönteni, viszonozza-e az érzelmeidet? Olvasd el alábbi pontjainkat akkor!
A teljes cikkhez kattints ide!
10 holtbiztos jele annak, hogy nem érdekled a srácot
2017. október 28. 09:54
|
Sheperdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.21. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 267399 offline
|
Ez teljesen hülyeség xD ha így lesz*rnám a barátnőmet már rég itthagyott volna és ha így próbáltam volna felszedni már rég a baráti zónában csücsülnék. Nem tudom ki írta de elöbb legyen egy komoly kapcsolata és utánna írkáljon ilyen cikkeket.
2017. október 28. 10:06
|
|
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 offline
|
Ekkora hülyeséget is rég olvastam
Minden fiú máshogy fejezi ki az érzéseit, szóval van olyan fiú aki direkt próbál úgy viselkedni mintha nem érdekelné őt a lány, mert nem akarja hogy kiderüljön
1 felhasználónak tetszik:
mikaelah
2017. október 28. 11:15
|
|
Klau18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.26. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 267036 offline
|
Csak en vagyok úgy, hogy idegesít hogy egy oldal mely arra lett létrehozva hogy a legfrissebb híreket mutassa meg a starityzoknek, egy ilyen cikket ad ki, Legyünk mar tisztába azzal hogy ez milyen oldal xddd
2017. október 28. 11:42
|
|
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 offline
|
Dean best❤❤❤
2017. október 28. 12:35
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Ebben a cikkben az egyetlen értelmes és értékelhető dolog a Supernaturálos giff
Dean Winchester forever
2017. október 28. 13:16
A 7 hozzászólásból 3-nak csak az Odaátos szereplő jelentette a lényeget,a maradék négy pedig elégedetlenséget fejezett ki. Érdemes lenne elgondolkozni a cikkíróknak rajta, hogy mennyire van igény a hasonló "Cuki, Pink Tinilap" színvonalú "szerelmi titkokat" kiveséző irományokra... -.-
Van életvitel szekció, oké, de ez még mindig egy sztáros híroldal és nem 12 éves, fejre esett kislányoknak szóló pletykalap.
Van életvitel szekció, oké, de ez még mindig egy sztáros híroldal és nem 12 éves, fejre esett kislányoknak szóló pletykalap.
mikaelah
2017. október 28. 13:32
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Vagy csak a pasi olyan, mint én, és inkább elrejti az érzéseit.
mikaelah
2017. október 28. 17:24
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Idézet (Gothic01 @ 2017.10.28. 13:16)
A 7 hozzászólásból 3-nak csak az Odaátos szereplő jelentette a lényeget,a maradék négy pedig elégedetlenséget fejezett ki. Érdemes lenne elgondolkozni a cikkíróknak rajta, hogy mennyire van igény a hasonló "Cuki, Pink Tinilap" színvonalú "szerelmi titkokat" kiveséző irományokra... -.-
Szívemből szóltál!
2017. október 28. 19:44
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Idézet (Gothic01 @ 2017.10.28. 13:16)
Ennyi.
Lehet hogy a cikkíró számára nosztalgikus 2011 Popcorn meg IM újság cikkeket feltölteni, de én nem egészen ezen a véleményen vagyok.
Ezek a cikkek mind idióta általánosítások...
2017. október 29. 14:06
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Ekkora hülyeséget rég olvastam :3
2017. december 10. 17:43
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Szerintem nem minden fiú egyforma. Lehet, hogy csak jól rejtegeti az érzéseit.. (Hehe Én naiv)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.